- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Hoşgeldin inşallah zayiflarsin kararlı olunca gerisi geliyo :)Merhaba herkese bende zayıflamak istiyorum ve yeni kayıt oldum inşallah sizlerden bana da motivasyon bulaşır uzun zamandır takip ediyordum siteyi kısmet bugüneymis benide aranıza alırsanız çok sevinirim. ...
Hoşgeldin inşallah zayiflarsin kararlı olunca gerisi geliyo :)
Evet tatlım bugün. Malesef ben ayni kilomda kalmışım bu hafta. Zaten cok dikkat edemedim. Ama bu hafta daha istikrarli devam edcm. :)Sağol İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasiriz p.tesimi kilolarimizi bildiriyoruz galiba seva tutuyor bende yarin bildireyim
Selam herkeseMerhaba kizlar yeni gelenler hosgelniz kilo bildirimi bugun fakat seva ortalarda gorunmuyor lily de yok nerelwrdesiniz kizlar gelin artik kilo bildirimine gelince gecen hafta regl falan filandi derken 60 dim galiba bugun itibareyli 59 cok sükür 57 yaklasiyorum sana bekle:))))))
Aynen canim cok dogru soyluyorsun ac kalmak hem kendimize hem vucudumuza eziyet etmektir yiyerek ama saglikli yiyerek hersey yoluna giroyorArkadaşlar herşeyden önce aç kalmamakmış kilo vermek ben bunu yeni öğreniyorum maalesef o kadar çok diyet yapan biri olarak.dengeli beslenme aç kalmama ve en önemlisi irade =kilo vediriyor bir insan aç kalmıyorsa iradesi de güçlü oluyor amaaaa yinede nefis işlevini yerine getiriyor aç olmadakta o anda gözümün önüne gelen birşeylerden yemeden duramıyoruz işte burda dur demeyi bi öğrenirsek gitsin kilolarrrrrr....ben şuanda bir aydır bunu yapabiliyorum zor da olsa çünki daha fit bir vücütla bu yemek istediklerimi pişman olmadan zevkle yiyeceğimi düşünüyorum kendi kendime ve diyorum ki evet bunu yiyeceksin ama o yeme zamanı bugün değil...
Seva nerdesiniz yaa neden boşladınız topiği((
canım burdayım geldimbaşıma neler geldi neler ya sokakda yürüyordum ve birden ayağım kaydı düştüm sağ bacağımımdan operasyon keçrmek zorunda kaldım şimdi doktorlar bana mutlaka en az 5 kilo zayıfla dediler bacağına fazla yük düşmesin diye yani zayıflamak şart oldu artık ya kızlar nerdesiniz gelin burdayım artık
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun ya şimdi iyisindir umarım. Bende diyorum niye bu kadar boş kaldı burası lily dende ses seda yok diğer arkadaşlardan da.madem döndün o zaman gitsin 5 kg biran evvel.bende 92 olmuşum biraz zor veriyorum ama olsun bire birede olsa 92 ye kadar geldim çok şükür daha çooook var :))
canım burdayım geldimbaşıma neler geldi neler ya sokakda yürüyordum ve birden ayağım kaydı düştüm sağ bacağımımdan operasyon keçrmek zorunda kaldım şimdi doktorlar bana mutlaka en az 5 kilo zayıfla dediler bacağına fazla yük düşmesin diye yani zayıflamak şart oldu artık ya kızlar nerdesiniz gelin burdayım artık
Seva cim canim cok gecmis olsun tesadufen siteye girip topige bakinca gordum
Aman dikkat et bundan sonra , kilo vermeye daha da dikkat et , bacagin eskisi gibi olamayacagi icin zorlamamak gerek
Cok opuyorum acil sifalar diliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?