Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba herkese bende zayıflamak istiyorum ve yeni kayıt oldum inşallah sizlerden bana da motivasyon bulaşır uzun zamandır takip ediyordum siteyi kısmet bugüneymis benide aranıza alırsanız çok sevinirim. ...
Hoşgeldin inşallah zayiflarsin kararlı olunca gerisi geliyo :)

slm arkadaşlar bende yarın başlamak istiyorum bu diyete beninle yarışacak olan var mı

Merhaba kizlar yeni gelenler hosgelniz kilo bildirimi bugun fakat seva ortalarda gorunmuyor lily de yok nerelwrdesiniz kizlar gelin artik kilo bildirimine gelince gecen hafta regl falan filandi derken 60 dim galiba bugun itibareyli 59 cok sükür 57 yaklasiyorum sana bekle:))))))

merhabalar kızlar bende ayça kayanın diyetini yapıyorum 2 ay 8 gün oldu başlayalı 6,6gr.verdim.bende yine bu sitede ama başka sayfada arkaşlarla yazışıyorum yanlız onlar zayıfladıkları için fazla yazamıyorlar benide aranıza alırsanız sevinirim.90 kiloyla başladım şuan 83,400gr.hedef 55 tabiki.

Sağol İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasiriz p.tesimi kilolarimizi bildiriyoruz galiba seva tutuyor bende yarin bildireyim
Evet tatlım bugün. Malesef ben ayni kilomda kalmışım bu hafta. Zaten cok dikkat edemedim. Ama bu hafta daha istikrarli devam edcm. :)

Selam herkese
canım ben bu aralar çok berbat durumdayım yani vücudum çok şiş hele ayaklarımın alt kısımlarında çorap izleri içe gömülüyor resmen veee... bugünkü kilom 81,2...
bugün kendimi sıfırladım başladım yine sağlıklı beslenmeme- sanırım hafta sonu düzensiz yediğimden bi de geç yatıp erken kalktığımda ödemli oluyorum ondan mı oldu ki:44:
neyse artık bugun guzel ara öğünlerimi de yaptım yine aranızdayım canlar
artış var ama bırakmak yok

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
kızlar artık daha sık takip edeceğim topiği inşallah - zaten birkaç topik birden okuyorum hem motive olmak hem de iradeli davranabilmek için...
şimdi çıkıyorum mesaim bitti yarın görüşmek üzere,
sevgiler...

slm arkadaşlar bugün ilk günüm akşama kadar iyidim ama akşam iki çikolata yesdim onun pişmanlığını yaşıyorum pide şu boğazı tutabilsem çok iyi olacak sabah tattıldım kilom 80.7 bugün benim gibi yen,i başlayan arkadaşlar sizin gününüz nasıl geçti azimli olmak için motivasyona çok ihtiyacım var ya

Arkadaşlar herşeyden önce aç kalmamakmış kilo vermek ben bunu yeni öğreniyorum maalesef o kadar çok diyet yapan biri olarak.dengeli beslenme aç kalmama ve en önemlisi irade =kilo vediriyor bir insan aç kalmıyorsa iradesi de güçlü oluyor amaaaa yinede nefis işlevini yerine getiriyor aç olmadakta o anda gözümün önüne gelen birşeylerden yemeden duramıyoruz işte burda dur demeyi bi öğrenirsek gitsin kilolarrrrrr....ben şuanda bir aydır bunu yapabiliyorum zor da olsa çünki daha fit bir vücütla bu yemek istediklerimi pişman olmadan zevkle yiyeceğimi düşünüyorum kendi kendime ve diyorum ki evet bunu yiyeceksin ama o yeme zamanı bugün değil...

Aynen canim cok dogru soyluyorsun ac kalmak hem kendimize hem vucudumuza eziyet etmektir yiyerek ama saglikli yiyerek hersey yoluna giroyor
Belli bir zaman sinra vucut alisiyor ben suan hic biseyden gozum kalmadan herseyi hic te ac kalmiyorum yiyorumsadece eskisi kadar abartmadan yiyorum yuruyusunu haftada 3 gun yapiyorum 3beyazdanda uzak duruyorum

slm bayanlar bende bir ayça kaya takipcisiyim bende başka bir topikte paylaşımlarda bulunuyrum sizinde sayfanızı ziyaret ettim bir çoğunuz emziriyorsunuz benimde 11 aylık bir bebeğm var ve ben 11 ayda 15.5 kilo verdim bazı arkadaşlar tatlı yeme isteğinden bahsetmiş ben ayça hanımın tar,flerini yapmaya çalışıyorum beninde canım tatlı istediğinde yediğim bir kaç besin var birtanesi hurma yeemek , muzu diliileyip kakaove tarçına bulayıp yemek,elmayı rendeleyip teflon tavada pişirip içine birkaç hurma kakao , tarçın ve cevizle kendime yaş pasta hazırlıyorum :) hatta daha pratik bir puding yapıyorum ki severek tüketiyrum yaş hurma yani trabzon hurmasınn içine kakao tarçın ve ceviz ilave edip puding niyetine yiyorum ve gerçekten ev halkı çayın yanında bir şeyler yerken benimde gözüm kalmamış oluyor ve kendime hatta bazen eşimede bunlardan yapıyorum severek tüketiyoruz

Ohooooo hiç kimse kalmamış bu topiktede sanırım herkes nereye kayboldu niye bu kadar boşladınız bakim

Slm benimde 8 aylik bebegim var memeyi eskisi gibi almayinca bende eski halime donmeye karar verdim.54 kiloyla hamile kalmistim suan 68 kiloyum.herkes dagilmis topikten.neyse ben buralardayim yarin listemi yazmaya baslicam burdan.bi nevi disipline edicek beni.

Seva nerdesiniz yaa neden boşladınız topiği((

canım burdayım geldim başıma neler geldi neler ya sokakda yürüyordum ve birden ayağım kaydı düştüm sağ bacağımımdan operasyon keçrmek zorunda kaldımşimdi doktorlar bana mutlaka en az 5 kilo zayıfla dediler bacağına fazla yük düşmesin diyeyani zayıflamak şart oldu artık ya kızlar nerdesiniz gelin burdayım artık

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun ya şimdi iyisindir umarım. Bende diyorum niye bu kadar boş kaldı burası lily dende ses seda yok diğer arkadaşlardan da.madem döndün o zaman gitsin 5 kg biran evvel.bende 92 olmuşum biraz zor veriyorum ama olsun bire birede olsa 92 ye kadar geldim çok şükür daha çooook var :))

saol canım tam olarak iyileşmiş sayılmam hala ağrılarım oluyor canım ben bi zamanlar 92 kiloydum ilk cocuğumda sonra 62 kiloya kadar düştüm ikincisinde 85 felan oldum yine 65 kadar düştüm şu an reqlem 66 kilo gösteriyor tartı amma hedefim 60 inş kendimi o kiloda görmek kismet olur sende zayıflarsın heç merak etme amma pes etmesen eger cocuk nasıl süd içiyormu hala yoksa ayırdınmı?

Seva cim canim cok gecmis olsun tesadufen siteye girip topige bakinca gordum
Aman dikkat et bundan sonra , kilo vermeye daha da dikkat et , bacagin eskisi gibi olamayacagi icin zorlamamak gerek
Cok opuyorum acil sifalar diliyorum ...

Seva cim canim cok gecmis olsun tesadufen siteye girip topige bakinca gordum
Aman dikkat et bundan sonra , kilo vermeye daha da dikkat et , bacagin eskisi gibi olamayacagi icin zorlamamak gerek
Cok opuyorum acil sifalar diliyorum ...

saol canım çok teş ederim sen nasılsın canım inş çok iyisindir ylnzeskici sen neler yaptın bu arada zayıflıya bildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…