- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Günaydin kizlar gecen hafta 59.5 bugün 60 olmusum regl 3. Günum ondan mi bilmiyorum gecen hafta cokta dikkat etmedim offf neyse bide regl bitmesine bekliyeyim benim en fazla 1,5 kilo oynuyor regl den dolayidir ins
Tatli hic yemedim zatten sadece iki gun once sabah kalvatida ve oglen yemeginde ekmegim bitmisti mecburen evdeki beyaz ekmekten yemistim burasi tatil her yer kapali herzaman buzlugumda olur yigunluktan bakmamistim var sandim beyaz ekmegi yenek zorunda kaldim ona bagliyorimregldendir ama sen regliykende yine dikkat etmeye çalış tatlılara çok yüklenme ya da sütlü tatlı ye
çünkü regliyken metabolizma daha hızlı çalışırmış bunu avantaja çevirebiliriz yani :)
Selam arkadaslar uzun suredır annemlerdeydim net olmadıgından giremedim bugun de diyetisyenime gittim ve kızlar 93 kg ye indim 97 ile baslamıstım 93.2 e indim çok şukur hemde aç kalmadan sütümde eksilme olmadan elhamdulillah :))) ve bu son iki hafta da 2.7 kg vermişim hepside yağdan gitmiş :) kısacası sevacım 93.2 kilo bildirimim :)
Canım bende emzırıyorum dıyetını benımle de paylaşırmısın neler verdı dıyetısyen sana
tabi paylaşırım öncelikle günde 2-3 litre arası su içiyorsu ve saatlere uyuyorsun
09:00 1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta ama yumrtayı günaşırı yiyorsun,istediğin kadar salata ve şekersiz çay
11:00 de 2 meyve
14:00 de 1 kase çorba,el ayası büyüklüğünde 3 parça et veya 5-6 köfte buna eş tavuk yada balık,istediğn kadar salata
16:00 da 2 galeta 1bardak süt 1 medine hurması 2 ceviz
19;00 da 2 dilim ekmek 1 kase çorba 7-8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 bardak yoğurt
21:00 de 10 tane fındık 1 medine hurması
bu kadar canım
merhaba arkadaşım bnde emziriyorum 15 aylık kızım var :) pazar günü başladım bugün çarşamba 2 kilo verdim hemde hemen hemen senin yazdıkların gibi beslenerek.. Sütümde de azalma olmadı çok şükür... Sadece ben hiç ekmek yemiyorum ve 3 gündür her akşam 1 saat spor yapıyorum .. 56 kiloydum sabah tartıldım 54 üm ve çokkkkkkkkk mutluyum
bende emziriyorum tatlısız yapamıyordum başlarda ama karar verince yapılıyormuş
spor yapmak zor oluyor küçük çocukla
sen bir saat çok iyi yapıyormuşssun
canım ben spor yaparken babası oynuyo onunla.. eşim çok desteklio çünkü hep beni 48-50 kilolarda gördü bu kilomun gitmesi için o da çaba sarfediyo :)zaten 1 saat zumba yapıorum acayip eğleniyorum
Canım inan ki sadece başlamak mesele başladın mı devamı geilyor.Kesin kararını ver ve hemen başla :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?