yarın tartılıb bildirim yaparsın inşGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Ya ben bugün tartılmayı unuttum:26: Zaten işe geç kalmayım diye acele bi haldeydim bi de dün tartımı kaldırmıştım odayı toplarken, yerine koymadım daha...
demeki isteyince oluyorEveeettt çook mutluyumgeçen hafta 68 dim bu hafta 66.8 i gösterdi tartı.6 kilom kaldı inşallaaahhh çabucak veririz
Günaydın kızlar kendi adıma hoşbuldum:) burayı daha aktif hale getirsek diyorum gördükçe yazdıkça hevesleniriz belki ben dün kaçırdım biraz ama kilo alıcak kadar değil ben kendimi 67 kilo sanıp üzülürken sabah tardındım 69 çıktım ya çok moralim bozuldu :18: regl olucam ondan mı şişlik var bilmiyorum ama kilo bildirimime malesef 69 la başlıyorum
Kizlarr herkese merhaba bugun diyet listelerini arastirirken ayca kayanin bu listesini buldum burda da sizin denemis olmaniz beni cok isteklendirdi. Suan 68 kiloyum evleneli 9ay oldu ve ben 10 kilo aldim simdi 15 kilo vermek istiorum umarim olur. Yarin basliorum insallah sizinde desteginizi bekliorum
Selam hanımlar,, Bende sürekli diyete başlamayı hedefleyen ve hiç başlayamayanlardanım.. çünkü yemek yemeyi çok seviyorumm.. 2 sezeryan doğumu sonrası toplam 20 kilo fazlam var.. Kilo veren bayanlardan yardım istiyorum.. hedefim 55 kg
günaydın kızlar
işyerindeyken yeşil çayı salllama içiyorum ama tadı hiç hoş değil
içine nane mi koysam limon mu bilemedim
siz nasıl içiyorsunuz ?
Günaydın herkese hayırlı Cumalar...
Canım öncelikle aramza hoşgeldin
Ben de sallama yeşil çay içiyorum sade de içiyorum aromalı da artık damağım alıştı her türlü tadına...
Ama benim en sevdiğim yeşil çay - lipton berrak limonlu yeşil çay tadı harika ve yeşil çayı içilebilir hale getiriyor
ben Bim'in limonlu-naneli olanından da alıyorum sadesinden de... bi ara doğuş markaydı sanırım bergamotlusunu içmiştim onu pek sevmedim siyah çayda severim bergamot aromasını ama yeşil çayda beğenmedim
inşallahliptonu bende deneyim sadesi çok yavan geldi ama bitiricem onu kurtuluşu yok
tarçın kabuğu koyup da bi deneyim diyorum bende
cevabın için tşk
birbirimize destek olursak daha iyi sonuçlar alırız inşalah
inşallah
bu arada hamile misin? takvimin var görünüyor da...
Allah bağışlasıno eskiden kalmış kızım bir yaşında şimdi :))
emziriyorum yani o yüzden şimdiye kadar saldım ama artık toparlamam lazım
Allah bağışlasın
emziriyorsan önce dr.a danış bence - bitki çayı çocuğa zarar verebilir
günaydın kızlar
işyerindeyken yeşil çayı salllama içiyorum ama tadı hiç hoş değil
içine nane mi koysam limon mu bilemedim
siz nasıl içiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?