Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bende çok heveslendim şimdi aynı günde başlıyacağım arkadaşlarımı görünce :)

kahvaltım: kepekli peyaz peynirli tost, 3 zeytin
öğle: 2 dilim çavdar ekmeği, yoğurt, 5 zeytin, elma (et canım istemedi)
akşam: 1 kase çorba, yeşil salata yemeyi düşünüyorum...

Ara öğün yapmak istemiyorum. İnş. pilates de yapıcam. (buraya yazıyım da yalancı çıkmıyım) :)

Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Siz uygulamaya başlayın mutlaka zamanla alışacak ve motive olacaksınız
ne olursa olsun yazın iyi kötü - inanın burada psikolojik olarak da paylaştıkça rahatlıyorsunuz
Bildirim günümüz Pazartesidir. Hafta başında kilonuzu yazın SEVA arkadaşımız liste yapıyor sizi de ekler listeye
Hepinize başarılar...

baktım kimse ugramıyor topiğe bende vazgecmıstım artık burdan,ugrayın arada yazın,ben 2 gunluk ayran detoksuna basladım bakalım fark ne olacak..

nasıl gidiyor kızlar tatil bana sormayın malum günler yüzünden ara verdim ama bırakmadım devam etcem kaldığım yerden bende bakıyorum kimse yazmıyor bende yazmıyorum okuyup geçiyorum herhalde birinin kilo verip bizi motive etmesi gerekiyor tamamen uyupta günde yarım kilo veren yokmu arkadaşlar 400 gr razıyız

selam kızlar nasılsınız diyetiniz nasıl gediyor?benim bu haftam çok iyi kaçamaksız keçdi dün regl olmama ramen 67.700 bu sabah 65.900 gösterdi tartı
yeni gelenler hoş geldiniz yarın bildirim günü bildirim yapmayı unutmayın

Ya ben baslayamadim misafir davet derken. Yarin baslicam inşallah hemde sabah tartiliyim bildirim yaparim. :)

Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ya ben bugün tartılmayı unuttum:26: Zaten işe geç kalmayım diye acele bi haldeydim bi de dün tartımı kaldırmıştım odayı toplarken, yerine koymadım daha...

Günaydın kızlar kendi adıma hoşbuldum:) burayı daha aktif hale getirsek diyorum gördükçe yazdıkça hevesleniriz belki ben dün kaçırdım biraz ama kilo alıcak kadar değil ben kendimi 67 kilo sanıp üzülürken sabah tardındım 69 çıktım ya çok moralim bozuldu :18: regl olucam ondan mı şişlik var bilmiyorum ama kilo bildirimime malesef 69 la başlıyorum

günaydın arkadaşlar bende yarın söylücem aç karnına tarıtılamadım hafta sonuda diyetet uymadım hatta çok dıiındaydım .bugün tekrardan başladım kahvaltıda 1 yumurta ,4 zeytin,2 kepekli galeta,marul,ıspanak,maydanozlu salata yaptım yağsız tuzsuz üztünede pul biber döktüm metabolizma hızlansın diye ,şekersiz çay çok erken kahvaltı yaptığım için araröğünde bir galeta ,birçaybardağı süt düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar cok derin şok yaşıyorum ben en son 73ken azonce 77.4 ciktim boyum 172 inşallah 63e dusmek istiyorum. Bu sabah kesin ve kati olarak başlıyorum bir haftada 3,5kg verebilirim inşallah.

Super canin yaa sevindim senin adina
misafirlikteydim dun gece evime geldim sabah bir korkukuyla tartindim 59,5 gordum cok sevindim cok israrlara ragmen pasta boreklerden tadimlik yedim yemekleri yedim salata ya agirlik verdim sadece kahvaltida ekmek yada borek yiyordumgider ogunlerdd yemiyordum 1 kilo da geride kaldi:))(

Eveeettt çook mutluyum geçen hafta 68 dim bu hafta 66.8 i gösterdi tartı.6 kilom kaldı inşallaaahhh çabucak veririz

Tebrik ederim
canım öncelikle tekrar hoşgeldin
moralini bozma reglden dolayı bile şiş olabilir atarsın ödemini inşallah
topiğimiz son zamanlarda aktifleşti zaten ama paylaşımda bulunarak daha aktif tutabilirsiniz tabii - hem girip de yazmayanlar da yazar böylece

geçmişe sünger çekip yola devam ben de aynıyım yaaaa, hafta içi düzenli gidiyorum haftasonu düzensiz neyse senin de menün güzel canım- afiyet olsun

tebrikler canım süpersinnn

evet sabah aç karnına tartıldım saat 7.30 da tam 56 kiloyumm.. hedef 50.. ayça kayanın diyetine dün başladım hadi bakalım hayırlısı..

nasıl devam etmeyeyim hiçbir kıyafatmi güzel durmaz inanın kendime göre hiçbirşey bulamıyorum çünkü yakıştıramıyorum ne yapcam bilmiyorum bııııııııııktım devam Rabbim yardım eder inşallah hepimize

saol canım bende senin adına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…