selam kızlar nasılsınız diyetiniz nasıl gediyor?benim bu haftam çok iyi kaçamaksız keçdi dün regl olmama ramen 67.700 bu sabah 65.900 gösterdi tartı
yeni gelenler hoş geldiniz yarın bildirim günü bildirim yapmayı unutmayın
Eveeettt çook mutluyumgeçen hafta 68 dim bu hafta 66.8 i gösterdi tartı.6 kilom kaldı inşallaaahhh çabucak veririz
canım öncelikle tekrar hoşgeldinGünaydın kızlar kendi adıma hoşbuldum:) burayı daha aktif hale getirsek diyorum gördükçe yazdıkça hevesleniriz belki ben dün kaçırdım biraz ama kilo alıcak kadar değil ben kendimi 67 kilo sanıp üzülürken sabah tardındım 69 çıktım ya çok moralim bozuldu :18: regl olucam ondan mı şişlik var bilmiyorum ama kilo bildirimime malesef 69 la başlıyorum
geçmişe sünger çekip yola devamgünaydın arkadaşlar bende yarın söylücem aç karnına tarıtılamadım hafta sonuda diyetet uymadım hatta çok dıiındaydım .bugün tekrardan başladım kahvaltıda 1 yumurta ,4 zeytin,2 kepekli galeta,marul,ıspanak,maydanozlu salata yaptım yağsız tuzsuz üztünede pul biber döktüm metabolizma hızlansın diye ,şekersiz çay çok erken kahvaltı yaptığım için araröğünde bir galeta ,birçaybardağı süt düşünüyorum
üzülme verirsinGünaydın arkadaşlar cok derin şok yaşıyorum ben en son 73ken azonce 77.4 ciktimboyum 172 inşallah 63e dusmek istiyorum. Bu sabah kesin ve kati olarak başlıyorum bir haftada 3,5kg verebilirim inşallah.
Super canin yaa sevindim senin adina
misafirlikteydim dun gece evime geldim sabah bir korkukuyla tartindim 59,5 gordum cok sevindim cok israrlara ragmen pasta boreklerden tadimlik yedim yemekleri yedim salata ya agirlik verdim sadece kahvaltida ekmek yada borek yiyordumgider ogunlerdd yemiyordum 1 kilo da geride kaldi:))(
İnşallah ya evde oturmaktan 9kilo almisim resmen of aneeeeüzülme verirsin
Super canin yaa sevindim senin adina
misafirlikteydim dun gece evime geldim sabah bir korkukuyla tartindim 59,5 gordum cok sevindim cok israrlara ragmen pasta boreklerden tadimlik yedim yemekleri yedim salata ya agirlik verdim sadece kahvaltida ekmek yada borek yiyordumgider ogunlerdd yemiyordum 1 kilo da geride kaldi:))(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?