Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Evet kızlar yediklerimizi yazıp birbirimize destek olalım bu hafta inşallah daha güzel sonuçlara ulaşacağız

sabah 1,5 dilim tam buğday ekmek 1 yumurta 4 zeytin maydanoz arada 7-8 fındık
öğle yemeği: 5-6 kaşık pırasa ve yoğurt 1 elma
arada 2 diyet bisküvi yiyeceğim

Evet kizlar bugunku menumu yaziyorum. Sabah saat00.1yumurta.4 zeytin 1 kk peynir.1domates ve yesillik.
Ogle: saat 14:001 buyuk tabak kabuska 2 bardak ayran.Aksam00.1kepce barbunya 1 tabak kabuska...onun disinda yesilcayimi ve suyumu iciyorum.yarim saat spor.birde ben sabah aksam sarimsak cayini yapiyorum kizlar.

günydın kızlar herkesten önce ben yazayım bu sabah erken kalkmanın faydaları hergün 6.30 hiç şaşmaz .
dün öğlen haricinde inanın arkadaşlar uydum ve sabah tartıldığımda 400 gr gitmişti belkide ödemdir ama yinede sevindim bugünde dikkat etcem eğer aynı sonucu alırsam gerçekten işe yarıyor.bugünkü menüm kahvaltıda bir dlim ekmek,1 yumurta,2 zeytin ,salata ,1 çk helva,3 tanede patates kızartması, öğlen yemeğin

Sabah : 1yumurta 2 zeytin 1 dilim ekmek maydanoz. Arada 10-15 çerez Öğle Yemeği: 1 büyük kase kabak yemeği 2 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek ve portakal

bugün herkes izinde anlaşılan öğleden sonra annem geldi ve börekler kısırlar yendi onun için akşam yemeği daha yiyemem arkadaşlar meyve ve çayla bu akşamı bitiririm artık sizde durumlar ne

Arkadaşlar merhaba bende giremiyorum bu aralar pzartesi diyetisyene gittiğimde bende sadece 1kg gitmişti yani iki hafta 1kg vermişim öğle ekmeğimi kesti diyetisyenim yumurtayıda gün aşırı yaptı ve dediki vücüdün şuan dirençte doğumdan sonra sadece 2,5 ay önce regl olduğum için regl olmamamdan dolayı da dirençte dedi.bakalım 6 ocakta tekrar kontrolum var yani iki haftada bir kontrolum var,,,

Merhabalar...
Ben de Ayça Kaya kitabı okuyucularındanım, birebir olmasa da uymaya çalışıyorum bakalım
Arada yazarım ben de elimden geldiince ama her zaman olmayabilir, sizi takipteyim ama

tamamen psikolojiyle alakalı arkadaşlar hiçbir zamanda istediğimiz gibi olmıcak onu düzene sokmak, istediğimiz kıvama getirmek elimizde bir yerde dur demeliyiz bende 3 gün önce böyle düşünüyodum şimdi yeter diyebiliyorum kendime doymazsam 1 meyve ve sıcak su içiyorum veya yeşil çaya saldırıyorum gayet etkili ve öğün atlamamlı çünkü çok acıkınca herşeye saldırıyosunuz:)

sanırım bendeki sorun açlık değil keyfi yiyorum tv nın karşısında bir saat kahvaltı yapıyorum sonra aksam 7 gibi yiyorum bide o kadar ama ekmeğe çok bağlandım aramızda derin bi aşk var

oyalancak bişeyler bulmak lazım bende flimlere dadanmıştım çok fazla yemek yediriyor insana sanki yemeksiz flimin sesi cıkmıyor veya flim yabancıda altyazısı yok o dereece keyif alamaz hale gelmiştim

ben evhanımı olduğum için kendimi ev temizliğine veriyorum sabah 7 bucukta eşimle kahvaltı yapıyodum sonrada 10 kızımla tekrardan kahvaltı yapıyodum akşamdan kalma yemekleri bile yiyodum sabah sabah çok şükür atlattım

Günaydın kızlar!
Be bu haft. Pek uyamadım menüye, grip oldum çok hastayım. Bu yüzden kalkıp doğru düzgün hazırlayamadım kendime yemek.
Ama Yine de yediklerime dikkat etmeye çalıştım.
Saba kahvaltılarımda diyet mısır gevreği yedim, yarım bardak sütle. Arada 1 meyve, öğlen de tavuk suyu çorbası içecem.

Herkese kolay gelsin

günaydın kızlar bende doğum sonrası kilolarımdan muzdaribim. Oğlum nerdeyse 2 yaşına gelicek hala veremedim dukan diyeti yapmaya çalıştım etle yumurtayla aram çok olmadığı için devam ettiremedim. karatayı denemek istedim açıkçası onu da hiç sevemedim hatta kilo aldım onda. Geçtiğimiz sene ayça kaya diyetine uymaya çalışarak ve pilates yaparak 3 4 kilo kadar vermiştim tam tamına uymadığım halde ve mutluydum... 2 Aydır diyet araştırıyorum ve en yakın bu geldi bana en azından yasak lafı geçmiyor. bu sabah itibariyle başlamış bulunuyorum haftada 3,5 kg diyetine. umarım hep birlike kurtuluruz kilolarımızdan.

Son düzenleme:
Ayni diyete bende bu sabah başladım ay cok mutlu oldum gaza geldim vala :) ben evli degilim ama sevgilim bi ar sonra sehir disindan gelcek bu duba halimle gormesin beni o yüzden basladim inşallah kilo veririz :)

Bende bu sabah basladim inşallah devam ettiririm :)

merhaba kızlar beni de aranıza alın lütfen ...........bende doğum kilolarımdan muzdaribim... 6 kilom kaldı fakat gitmio kızım 15 aylık oldu... ayça kayanın 1 haftada 3.5 kilo diyetine başlıcam bugün bakalım haftaya cumaya kadar gerçekten fark olcak mı... boy: 1.56 kilo 56 .

herkese günaydın kızlar kolay olmacak ama vercez inşallah ben kendime hedef koydum ocak 15 kadar 5 kilo diye bakalım verebilcemmi ödül olarakda saat almayı düşünüyorum kendime :)
kahvaltıda çok abartmadan herşeyden yedim bugün pek keyfim yok hiçbişey yapasım gelmiyor
araöğünde 1 galeta ,bir kase yoğurt,bir elma bu günlük gelişmeler bu kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…