bn dıyete baslıom ilk gunden bırakıom. lutfn yardım edın kendıme nasıl hakım olcam
sanırım bendeki sorun açlık değil keyfi yiyorum tv nın karşısında bir saat kahvaltı yapıyorum sonra aksam 7 gibi yiyorum bide o kadar ama ekmeğe çok bağlandım aramızda derin bi aşk vartamamen psikolojiyle alakalı arkadaşlar hiçbir zamanda istediğimiz gibi olmıcak onu düzene sokmak, istediğimiz kıvama getirmek elimizde bir yerde dur demeliyiz bende 3 gün önce böyle düşünüyodum şimdi yeter diyebiliyorum kendime doymazsam 1 meyve ve sıcak su içiyorum veya yeşil çaya saldırıyorum gayet etkili ve öğün atlamamlı çünkü çok acıkınca herşeye saldırıyosunuz:)
Ayni diyete bende bu sabah başladım ay cok mutlu oldum gaza geldim vala :) ben evli degilim ama sevgilim bi ar sonra sehir disindan gelcek bu duba halimle gormesin beni o yüzden basladim inşallah kilo veririz :)günaydın kızlar bende doğum sonrası kilolarımdan muzdaribim. Oğlum nerdeyse 2 yaşına gelicek hala veremedim dukan diyeti yapmaya çalıştım etle yumurtayla aram çok olmadığı için devam ettiremedim. karatayı denemek istedim açıkçası onu da hiç sevemedim hatta kilo aldım onda. Geçtiğimiz sene ayça kaya diyetine uymaya çalışarak ve pilates yaparak 3 4 kilo kadar vermiştim tam tamına uymadığım halde ve mutluydum... 2 Aydır diyet araştırıyorum ve en yakın bu geldi bana en azından yasak lafı geçmiyor. bu sabah itibariyle başlamış bulunuyorum haftada 3,5 kg diyetine. umarım hep birlike kurtuluruz kilolarımızdan.
Bende bu sabah basladim inşallah devam ettiririm :)ben evhanımı olduğum için kendimi ev temizliğine veriyorum sabah 7 bucukta eşimle kahvaltı yapıyodum sonrada 10 kızımla tekrardan kahvaltı yapıyodum akşamdan kalma yemekleri bile yiyodum sabah sabah çok şükür atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?