Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Tsk ederim 41 kere masallah :))))Evet gece yatmadan once bir bardak icin bende bir haftadir her gun iciyorum bugun ismiyecem regl oldum bu donemde metibolozma hizli calisiyor diye duymustum

TEŞ EDERİM CAnım ben tam tersini duymuştum regl zamanı metibolozmanın yavaşladığınıhankisi doğru acaba

diyetisyenlerin tvye çıkıp herkese aynı diyeti vermesinin ne büyük bir cahillik olduğunun farkındayım.Özel hastanelerde bikle 50tlye diyetisyene gidiliyor.vücut analizi yapılmadan,vücutta ne eksik ne fazla bilinmeden,tahlil yaptırmadan kafaya göre yapılan diyetlerin ilerki yıllarda hastalık ve erken ölümlerle sonuçlanacağı kaçınılmaz.malesef insanlarımız aşırı derecede cahil.kulaktan duyma bilgileri uyguluyorlar.senin vücut yapın ne,vücudunda ne eksik ne fazla,kas yağ oranın ne,hangi vitamin,mineral eksik,ya da fazla,neyi yemen yememen gerekiyor bilmeden para için tvye çıkmış birinin dediklerini uyguluyorsan en büyük cahil sen oluyorsun dostum.kafadan yapılan diyetin sonu hastalık ve erken ölümdür.

kızlar ben ayça hanımın diyetinden önce bir ivme kazandırsın diye isveç diyetine başladım 5 .günüm bugün bitti :)) 67 kilodan 63.3 kiloya düştüm belki de dha azım ama bugün tartılmadım tartılmıycam :)) 13 gün bitsin ayça hanımın diyetini uyguluycam :)) inşallah herkes arzu ettiği kiloya kavuşur benim ilk hedefim 60 kiloydu sonra ki 55 :)) 55 'in altında olursam ne ala sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz için ...

Kizlar merhaba hepinize. Iyisinizdir umarim. Ben bir aydir londradayim kocama kavustum cok sukur... internet olmadigindan pek giremiyorum ama sizi ozledim vallaa
Yine gorusmek umidiyle simdilik hoscakalin...

Merhaba kızlar, uzun süredir forumu takip ediyordum ama aranıza yeni katılabildim. :) 60 kiloyum. 160 boyundayım. Bende bu listeyi uygulamak istiyorum, hedefim 51-52 kilo. Listede var olan yulaf, yulaf kepeği mi yoksa ezmesi mi acaba?

Kizlar merhaba

Topigin yeni uyelerine kolayliklar diliyorum insallah hedeflerinize ulasirsiniz
Eski dostlara da merhaba demek istiyorum ama Seva disinda kimsenin biseyler yazdigini goremedim bir kac kez girdim ...
Insallah herkes diledigi kiloya ulasip da birakmistir buralari , benim gibi mecburiyetten degil
herkesi sevgiyle kucakliyorum kendinize iyi bakin ...

selam canım seni çok özledim nasılsın inş iyisin londrada yaşamak nasıl alışa bildinmi oralara?sen varken her sabah hevesle girerdim nete her kesi gaza getirmeyi iyi başarırdın çok kişi senin sayende azda olsa kilolarından kurtuluyordularen kısa zamanda geri dön canım buranın tadını duzunu artır öptüm kendine eşine iyi bak londrada

kızlar arada bir diyet felan yapmak hevesim ölüyor en çokda yaz aylarında her kes netden uzaklaşınca bende tek başıma kalıb ara veriyorum şimdi yine öyle oldu uzun müddet diyeti bırakmışdım amma şükürler olsun ki kilo vermesemde fazla deyil sadece 1 kilo almışımbu gün yine kararlı bi şekilde devam dedim dedim kendime ve sizleri de bekliyorum en sağlıklı diyeti yapmaya bu sabah yediklerim 1b şekersiz çay 2 d cavdar ekmek birine penir sürdüm birine azca bal böylece gözüm heç birinde kalmadı çünkü ekmeyin üzerine sürdüyüm bal yarım çay kaşığı kadardı ne ise kızlar hepinizi bekliyorum tenbelik yok

Merhaba arkadaslar hepinizin bayramini kutlarim , dilerim sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice bayramlar gecirirsiniz
herkese kucak dolusu sevgiler :119:

kızlar kilolu bayanlar zayıflamak zamanı yaza çok var yaza kadar kurtulalım kilolarımızdan ben sarımsak çayının ve karnabaharın bu işde çok yardımcı olacağından eminim gelin toplanalım faydalı zayıfladacı bilgi ne varsa paylaşalım

saol canım ylnzeskici dön artık aramıza yoksa zayıflamakdan vazmı keçdin

yok Sevacim yaa vazgecmedim de , cok duzensiz bir beslenme seklim var burada kendime henuz bir duzen kuramadim yemek konusunda. Esim aksamlari evde yemek yemiyor "gunduz cok yiyorum, aksami gecistireyim ki kilo almayayim" diyor. Ee ben kendime hergun ne pisireyim ne alayim ( biraz pahali burada hersey Turkiye'nin uc kati ) , biraz da degisik lezzetleri merak ediyorum tadlarina bakayim falan derken iste ipin ucu nerede bilmiyorum ki bi yakalasam...
Bizim eski gruptan da pek kimse kalmamis herhalde yaa nereye gitti bu guzeller hepsi fit olup kurtuldu mu yoksa kilolardan hii ??

sonra yine gorusmek uzere canim cok opuyorum seni , kendine iyi bak, sen dikkat etmeye devam et yediklerine yalniz kaldim diye demotive olup koyverme kendini tamam miii :13:

ya deme deme her kes yok oldu ya tek kaldm başka topiklere bakıyorum heç olmazsa ordan arkadaşlar bulayım tek başına olmuyor diye ordada vaziyet berbat artık kimse zayıflamak istemiyor canım seni çok iyi anlıyorum ordakı hayat şartlarını iyi biliyorum hala bir yabanıcıysa insan dahada zorlaşıyor türkiyedeki kadar ucuz deyil sebzeler et desen dahada bahalı bence ne ise allah yardımcın olsun yinede dikat et verdiyin kiloları geri almamaya çalış en azından bol su yeşil çay iç sende iyi bak kendine ayrıca elinden geldiyi kadar girib ilgilendiyin yazdığın için teş ederim bye

Merhaba seva ben varim seninle diyet yapmaya en son yazdigimda 68 kilodaydim suan 65 oldum artik diyet yapmiyorum sadece herseyi yiyerek tabi az yiyerek veriyorum hayat boyu bu diyet seklini uygulayarak yasayamiyacagimiza gore bu sekilde az diyerek dikkat ederek daha iyi istersen beraber yazisarak devam ederiz suanki kilom yakisti ama herkes guzel olmus diyor bende b

Merhaba seva ben varim seninle diyet yapmaya en son yazdigimda 68 kilodaydim suan 65 oldum artik diyet yapmiyorum sadece herseyi yiyerek tabi az yiyerek veriyorum hayat boyu bu diyet seklini uygulayarak yasayamiyacagimiza gore bu sekilde az diyerek dikkat ederek daha iyi istersen beraber yazisarak devam ederiz suanki kilom yakisti ama herkes guzel olmus diyor bende begendim ama 60 olmak istiyorum

Ben de varım sizinle birlikte zayıflamaya. Yarın sabah yürüyüşe başlayacağım, aynı zamanda diyet de uygulayacağım. Birlikte ilerleyebiliriz. Şu an kilomu bile bilmek istemiyorum o kadar vahim durumdayım. Hedefim 48den 42 ya da 40 bedene inmek. Yapabilir miyim emin değilim Birbirimize destek olalımmm.

Tmm bende varim birlikte basarabiliriz ben 3aya yakindir devam ediyorum toplam 11kilo verdim kendime öz güvenim geldi bastan sona kadar yeniledim kendimi istedikten sinra basaramiyacagimiz hic nirsey yok her sabah 1saat tempolu yürüyüs yapiyorum kücük cocugum olmasina ragmen yagmur camur demeden 5gün yürüyorum boylece istedigim kiloya ulastim birakmak yok devam simdi 5kilocuk kaldi onuda verdikten sonra korumak icin yürüyüs devam ve az yemeyi aliskanlik ediyorum herseyide yiyorum az tabiki pasta boreklerde tadimlik suan cok iyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…