Tsk ederim 41 kere masallah :))))Evet gece yatmadan once bir bardak icin bende bir haftadir her gun iciyorum bugun ismiyecem regl oldum bu donemde metibolozma hizli calisiyor diye duymustum
Kizlar merhaba
Topigin yeni uyelerine kolayliklar diliyorum insallah hedeflerinize ulasirsiniz
Eski dostlara da merhaba demek istiyorum ama Seva disinda kimsenin biseyler yazdigini goremedim bir kac kez girdim ...
Insallah herkes diledigi kiloya ulasip da birakmistir buralari , benim gibi mecburiyetten degil
herkesi sevgiyle kucakliyorum kendinize iyi bakin ...
Merhaba arkadaslar hepinizin bayramini kutlarim , dilerim sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice bayramlar gecirirsiniz
herkese kucak dolusu sevgiler :119:
saol canım ylnzeskici dön artık aramıza yoksa zayıflamakdan vazmı keçdin
yok Sevacim yaa vazgecmedim de , cok duzensiz bir beslenme seklim var burada kendime henuz bir duzen kuramadim yemek konusunda. Esim aksamlari evde yemek yemiyor "gunduz cok yiyorum, aksami gecistireyim ki kilo almayayim" diyor. Ee ben kendime hergun ne pisireyim ne alayim ( biraz pahali burada hersey Turkiye'nin uc kati) , biraz da degisik lezzetleri merak ediyorum tadlarina bakayim falan derken iste ipin ucu nerede bilmiyorum ki bi yakalasam...
Bizim eski gruptan da pek kimse kalmamis herhalde yaa nereye gitti bu guzeller hepsi fit olup kurtuldu mu yoksa kilolardan hii ??
sonra yine gorusmek uzere canim cok opuyorum seni , kendine iyi bak, sen dikkat etmeye devam et yediklerine yalniz kaldim diye demotive olup koyverme kendini tamam miii :13:
ya deme deme her kes yok oldu ya tek kaldm başka topiklere bakıyorum heç olmazsa ordan arkadaşlar bulayım tek başına olmuyor diye ordada vaziyet berbat artık kimse zayıflamak istemiyor
btygr
Merhaba seva ben varim seninle diyet yapmaya en son yazdigimda 68 kilodaydim suan 65 oldum artik diyet yapmiyorum sadece herseyi yiyerek tabi az yiyerek veriyorum hayat boyu bu diyet seklini uygulayarak yasayamiyacagimiza gore bu sekilde az diyerek dikkat ederek daha iyi istersen beraber yazisarak devam ederiz suanki kilom yakisti ama herkes guzel olmus diyor bende begendim ama 60 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?