sarımsak çayını içiyorum günde 2 kere bakalım faydası olacakmı
bende yarın bu diyete başlayacağım çok heyecanlıyım
bende yarın bu diyete başlayacağım çok heyecanlıyım
off ya yine kimse yok ya kızlar neden böyle yapıyorsunuz ya bi yazıyorsunuz insanı heveslendiriyorsunuz ertesi gün yine kimse yok
hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar bende direk yarın başlamak istiyorum. Plates yapıyorum 20-25 dk gibi hareketli oluyorum dans ediyorum filan. Bazı günler yürüyüş yapıyorum düzenli değil işim düşünce sadece . Benim 3 kilo vermem lazım 19 günde verebilirim değil mi? Ben haftada 1 kilo verilir diye daha çoğu imkansız diye düşünüyordum ve umutlandım. Bir haftada 3,5 kilo olan programı kullanacağım. Düşündüğümden daha fazla kilo verebileceğim. Araştırırken buldum ve hemen tıkladım. Sayenizde diyorum. Teşekkürler. Bende ilk iki gün alışmaya çalıştıktan sonra düzen sağlıyacağımı düşünüyorum. Verdiğim kiloları buraya yazacağım.
Bende bu diyete hemen yarın başlıyorumm
sende hoş geldin Cementabu diyet en sağlıklı diyet bence sitede çok diyet var zaten hepsi bir-birine benziyor amma en sağlıklı ve kolayı bu diyet başarılar canım
Merhaba bende bu diyete bugün itibariyle başlamak istiyorum boyum 1.68 kilom 64.
19 yaşına gireceğim yakında. Ek tercih yapacağım ve üniversiteye gidersem bu kilolarımla gitmek istemiyorumlütfen yardımcı olun sizlerde beraber başaralım zayıflamayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?