Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhabalar, bende bu listeye göre beslenmeye başlayacağım pazartesiden itibaren. Kendim diyetisyene gidiyordum fakat verdiği listedeki yiyecekler bana çok geliyordu.Gün içinde o kadar çok yemek yediğimde zaten psikolojik olarak insan zayıflayamayacağını hissediyor. Bir buçuk ayda diyet, fitnes ve aerobik ile birlikte 7 kilo verdim. Son 10 gündür diyetime ara verdim. Karışık olarak uyguladım. Bir o liste bir bu liste beni memnun eden bir liste bulamadım ne yazık ki umarım bu liste bana uyar da kalan kilolarımı da bu liste ile verebilirim. Hepinize sevgiler.

Merhabalar ben de bugün ayça kayanın haftada 3,5 kilo diyetine başladım. Yaşım 19, boyum 170, kilom ise 74 😪 haftada 3,5 değil de 2 kilo kadar vermeyi umuyorum bu diyetle. 70e kadar bununla devam edeceğim yaklaşık 2 hafta sürer galiba. Daha sonra ise kasım sonuna kadar bir gün bu 3,5kilo listesini bir gün 8kilo listesinin ikinci beslenme programını uygulayacağım. Umarım faydasını görürüm. Hedef kilom ilk etapta 60, daha sonra görüntüme göre 58 olmayı düşünebilirim:))

Bugün yediklerim....
Sabah: 1 kibrit kutusu peynir, 1 salatalık, 5 adet çeri domates, biraz roka, 1 dilim tam tahıllı ekmek, doğadanın mate çayı
Ara öğün: 1 çay bardağı ılık süte 1 çay kaşığı türk kahvesi koydum içtim
Öğle: 250 gr civarında bir tavuk göğsünü haşladım, yanına yağsız bol yeşillikli salata, 1 su bardağı ayran, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara öğün: üşütmüşüm biraz bundan dolayı midem bulanıyordu bir şey yemek istemedim
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 4-5 yemek kaşığı kadar yoğurt, 1 tane zeytinyağlı küçük kuru kabak dolması
21 civarı: 1 küçük greyfurt, 2 küçük mandalina

Ve toplamda 2,5lt su hala içmeye devam ediyorum:)) bu kez çok hırslandım ve motivasyonum çok iyi umarım kasım sonuna kadar gözle görülür bir fark olur. ayrıca haftada 2-3 kez koşuya çıkmayı düşünüyorum şu üşütmem bir geçsin de. Benim kilomda olanlar haftada 3,5 diyetiyle yaklaşık kaç kilo verdi acaba??

canım hoş geldin en doğru yerdesin bu liste çok kolay ve abartılı deyil ve vusudun ehtiyacı olan her şey var zaten
hoş geldin canım sabah yediklerin ara ve ögle yediklerin aynan benim gibi amma akşam

( kuru kabak dolması
21 civarı: 1 küçük greyfurt, 2 küçük mandalina) bunların yerine buharda haşlanmış kanrnabahar üzerinede limon suyu koysan çok faydalı olur kilo vermenin hızını artırmak istiyorsun eger 20.00 sonra meyva yeme rezeneıi yeşil çay iç daha iyi bu benim düşüncelerim umarım kırılmasın bana yanlış olduğunu düşündüyüm için uyarmak istedim

Son düzenleme:
kızlar bazar ertesi sabah tartıdım 67.400 moralim çok pozumuşdu aylar sonra 2.500 kilo aldığım için ne ise diyetime yeniden başladım ve harfiyen uydum bu hafta bazar ertesi sabah tartıdım 67.400 suma 66.00 ve bu sabah 65.300 kızlar kanabaharın da yardımı oldu bence

elbette kırılmam çok haklısınız akşam yemeğinde ve meyve olayında abartmışım ama dediğim gibi üşütmüşüm biraz normalde diyet yemeğimi kendim yaparım kalkıp yapmaya halim yoktu annem ne yaptiysa onu yedim meyve de biraz c vitamini alayım demiştim ama saati biraz erken olsa iyi olurdu gerçekten:))tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim henüz tecrübesizim bugün daha sıkı yapacağım inşallah kahvaltı çok iyi geçti şimdilik

bende geçen hafta başlayacaktım ama bir türlü başlayamıyorum ne yapacam bilmiyorum . kiloyu taktıkça sanki daha fazla yiyorum nefsime hakim olamıyorum ne yapayım yardım edin zayıflamam lazım psikolojim bozuldu yedikçe daha fazla yemek istiyorum:18::18:

Mrhba canim ben kendimce bir yõntem buldum aksam en gec saat 6dan sonra oruc tutiyormus gibi düsunüyor um sadece cay su yani sadece sivi ic yemek aksam yediklerimi metobolizma yavasladigi icin vucut yorgun dusuyor o zaman yedinlerin oldugu gibi kaliyor sadece sivi tüket inan omunda faydasi cok

Merhaba arkadaşlar bende bu diyete başlamak istiyorum 96 kg yim 5ay önce doğum yaptım evlendiğm kilo 78 ve ilk hedefimde 78 e inmek.KK de çok topik araştırdım hatta birkaçına abone de oldum ama canlı değiller ve aktiflik olmadığı için onları bırakıp bıraya başlamaya karar verdim gördüğüm kadarıyla burası aktif inşaallah da hep böyle gider...

Bu diyete başlıycam ama acaba sütüm eksilir mi çünki ben diyet denedim kendi başıma hemen sütüm azaldı ama kilolardan da kurtulmak istiyotum e çocuğumda artık yavaş yavaş hem ek gıdalara hem katı gıdalara başlama zamanında.

Bir deneme yapacagım yarın itibariyle başlıyorum
Boyum 164
Kilo 96
Yaş 30

rica ederim canım burda bir-birimize yardım edersek her işin hayırlısı olur
seni çok iyi anlıyorum canım amma nefsini inmek zorundasın çünkü aldığın kiloları vermek dahada zorlaşar

canım hoş geldin cocuğun kaç aylık? bilmiyorum ya ne desem boş çünkü cocuğa yazık olmasın sonra sütün azalırsa günah ya cocuk için anne sütü çok önemli biliyorsun diyetsiyene gitmek imkanın varsa bence git belki en doğrusunu anlatır sana

kızlar bir liste tutsak her pazar günü bildirim günü olsa iyi olmazmı?

dün sabah yediklerim
şekersiz çay az penir sebze yarım domates 2d cavdar ekmek
ara şekersiz sütlü kahve
ögle etli çorba yoğurt domates salatalık
ara yapmadım fursatım olmadı
akşam 2 haşlanmış etli köfte 2 d ekmek yoğurt azca haşlanmış karnabahar

bu sabah
şekersiz çay az penir sebze yarım domates 2d cavdar ekmek

Günaydin seva valla yapalim ben bu aralar hic dikkat etmedim ama kurtulmak istiyorum su 5kilo dan dün yediklerimi yazmiyim fena yedim aksam yemeginde misafirlikteydim biraz abarttim yarim kilo geri geldi ama bugun sil bastan basliyorum kahvaltida 2dilim siyah ekmek 4tane yesil zeytin domates salatalik kahveyle yedim simdi yürüyüse cikacam õglen esim gececi bu hafta o kalkinca kahvalto yapacagi icin kwndime hazirlik yapamiyacam malum bide cocuklar var onlari halledeyim derken gec olur bende sadece yogurt icine kiwi dograrim oglwni oyle atlatirim arada da tost yerim ayeanla birlikte aksama da zeytinyagli prisa corba salata yogurt ve bol su yesil caylar arada icerek günü kapatalim simdiki kilom64,8 pazar günude hafta kac gitmis yazarim

Arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum bırsey sormak istiyorum bu diyetle kilo veren var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum yardıma ıhtıyacım var

Son düzenleme:
canım ögle yemeyi çok önemli sadece kivi ve yoğurtla olmaz bu iş en azından 2 yumurta haşlayıb üzerine domates salatalık veya sebze doğrasan limon suyu zeytun yağıda koydunmu oldu bu iş yanınada 1 kase yoğurt ekmek seni çok iyi anlıyorum benimde 2 cocuğum var zamanımın çokunu onlara sarf ediyorum amma akşam onlar uyuduktan sonra kendim için bi şeyler hazırlıyorum sende öyle yap akşamdan ögle için bi şeyler hazırla
Arkadaşlar bende bu diyeti yapmak istiyorum bırsey sormak istiyorum bu diyetle kilo veren var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum yardıma ıhtıyacım var

canım bu diyetle çok kişi kilo verdi mesela ben keçen hafta pazarertesi 67.400 bu sabah pazarertesi 65.400

Son düzenleme:
Aslinda iyi fikirmis geceden hazirlamak yada yürüyüse cikmadan hazirlayip õyle cikarim yürüyüsteyken esim kalkmis kahvaltisini yapmis yumurta haslamis onu salatayla yedim doydum yogurt yiyemedim onuda ara ogunde yerim artik aksamda pirasa corba yogurt suan da yesil cayimi iciyorum su saate kadar da 1,5litre suyu ictim

Tebrikler bir haftada 2kilo süper hedef kac:))

Hoş bulduk çocuğum 5 aylık,diyetisyen bulamıyorum adam akıllı,o yuzden bu listeyi deniycem benim aç kalmamam lazım onuda aparatif kilo yapmayan şeylerle idare eecegim bir hafta deniycem bakalım,

Şimdi benim kilom 96
Bugun tartıldım bır hafta sonra bakalım kaç olacak

Bugün başladım diyete, hafta da bir bildirim yapmayı düşünüyorum. Diyet haricinde günde 1.5-2 saat spor yapıyorum. Bol su içiyorum.2-3 bardak yeşil çay içiyorum. 1-2 şişe de maden suyu tüketiyorum. Bakalım sonuç ne olacak. Herkese kolay gelsin. Umarım herkes arzu ettiği kiloya ve vücuda ulaşır.
Başlangıç kilom: 58
Listeden falan bahsetmişsiniz, eğer yaparsanız liste beni de eklerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
teşekkürler seva_10 bende bugun başladım 67 kılo ıle 60 a düşmem lazım :) ınsallah ıse yarar umuyorum sporla beraber

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…