• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Günaydın hanımlar bu diete başladım bugün seva seni takip ediyorum bayadır am kilo verdinmi devam ediyormusun bilemiyorum biraz bilgi veririmiisn bu dietle amerikan kalp vakfı dieti arasında kaldım bugün başladım ama diete 1 dilim ekmek peynirle :)

bu diyeti tam bi ay yaptım 7 kg verdm hemde iki günde bi ölçülerimde fark görerek amma velakin ramazan ayında fazlasyla geri aldım. Ben ki öyle çok yiyen bi insan değilim ... :/ tekrar başlamak istiyorum

bu diyeti tam bi ay yaptım 7 kg verdm hemde iki günde bi ölçülerimde fark görerek amma velakin ramazan ayında fazlasyla geri aldım. Ben ki öyle çok yiyen bi insan değilim ... :/ tekrar başlamak istiyorum

canım ramazanda insan birazcık kaçırsa alıyo yanii ben hep alırdım bu sene 1 kilo verdim.
sende başla destek olarak ilerleyelim benim gayet iyi gidiyo
sabah 4 kaşık yulaf ezmesi,1 bardak yarım yağlı süt ve elma yedim
öğle:6 kaşık fasulye,3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği ve domates salatalık yedim
ara öğüne 40 dakika var 1 bardak süt ve 10 badem yerim yada badem yerine meyve yerim :)
hepimize başarılarrr bırakmıycam sıkılınca ilk listeye geçerim:))

[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM :16:KIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

videoyu izlemek istiyenler için link koyuyorum

Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr

çok güzel bir diyet

inş sonuç sevindirici olur bende az önce yoğurtlu tarçınlı yulaf ezmesi yedim ara ögün olarak içine elmanın 4/1 doğradım çok lezetli oldu:49:

yoğurtla herşey güzel oluyo bence zaten ben tam yoğurt hastasıyım :)) bi ara pulbiberli yoğurt yemiştim oda güzel oluyodu sonra baydı tadı sürekli yiyince sade yoğurda döndüm afiyet olsun canım
bu arada yulaf ezmesi gerçektende çok tok ve dinç tutuyo insanın vücudu düşmüyo iyi oluyo

kızlar benim yaza düğünüm var nasip olursa boym 156 kilom 67 ve benim artık acayip şevkim kırılmış durumda çok mutsuzum :(( bu diyeti farkettim zaten 3 -4 gündür karatay yapıyorum ama gram farketmedi :(( gram ya gram mutsuzum arkadaş ...aslında böyle çok üzülmezdim normalde ama nişanlım bugün öyle ağır konuştu ki onunla ayrılmak bile istedim ama yapamam hem seviyorum hemde mecburum ...ne yapayım bana akıl fikir verin ...

kızlar benim yaza düğünüm var nasip olursa boym 156 kilom 67 ve benim artık acayip şevkim kırılmış durumda çok mutsuzum :(( bu diyeti farkettim zaten 3 -4 gündür karatay yapıyorum ama gram farketmedi :(( gram ya gram mutsuzum arkadaş ...aslında böyle çok üzülmezdim normalde ama nişanlım bugün öyle ağır konuştu ki onunla ayrılmak bile istedim ama yapamam hem seviyorum hemde mecburum ...ne yapayım bana akıl fikir verin ...

canımm hoşgeldin porsiyonları tam ayarlayamıyo olabilirmisin acabaa:S

heç kendini üzme canım evet doğrudur 156 için 67 fazla sayılır boyundan en fazla 2.3 kilo olman şansın ola bilir fazla deyil :49:inş burda bizimle sabırla yazışarak konuşarak derdleşerek:43::36: şakalaşarak :1:kurtulursun kilolarından yeterki vaz keçme hem bu diyet gerçekten işe yarıyor :49:yeterki sabırlı ol su yeşil çay heç aklından çıkmasın bende burdayım devamlı artık elimden geldiyi kadar yardımcı olurum benimde boyum 1.64 kilom 65.700 60 düşmek en böyük arzum inş başarırım:49:

Son düzenleme:
2 adet karafil 1elma 1adet cubuk tarcin 1kahve kasigi papatya 2 bardak su 1tatli kasigi bal malzeme sadece bu kadar elmayi dörde bolup ve diger malzemeleri cezveye koyup (ben demlikte yapiyorum) demligin kapagini kapatip bir tasim kaynatiyoruz daha sonra 2-3 dakika dinlendirip bir bardak iciyoruz ballada tatlandiriyoruzmetobolizmayi hizlandiriyor ve karin yaglarini eritiyor

Arkadaslar ben 1,5 aydir diyet baladim once tabagimi azaltarak basladim hergun yuruyus gunde 3litreye yakin su icerek boylece 4kilo verdim daha sonra ayca kayanin bu diyet listesini gordum uyguladim bir haftada 3,5 kilo daha verdim toplam 1,5ayda 7,5kilo verdim hedef 11 kilo daha yilbasina kadar vermek istiyorum ilk basladigim kilo 76 boyum da 165 suan 68,5

2 adet karafil 1elma 1adet cubuk tarcin 1kahve kasigi papatya 2 bardak su 1tatli kasigi bal malzeme sadece bu kadar elmayi dörde bolup ve diger malzemeleri cezveye koyup (ben demlikte yapiyorum) demligin kapagini kapatip bir tasim kaynatiyoruz daha sonra 2-3 dakika dinlendirip bir bardak iciyoruz ballada tatlandiriyoruzmetobolizmayi hizlandiriyor ve karin yaglarini eritiyor
teş ederim canım bende denemeye karar verdim bu akşam başlamak istiyorum sadece akşamlarmı içmek lazım?
Arkadaslar ben 1,5 aydir diyet baladim once tabagimi azaltarak basladim hergun yuruyus gunde 3litreye yakin su icerek boylece 4kilo verdim daha sonra ayca kayanin bu diyet listesini gordum uyguladim bir haftada 3,5 kilo daha verdim toplam 1,5ayda 7,5kilo verdim hedef 11 kilo daha yilbasina kadar vermek istiyorum ilk basladigim kilo 76 boyum da 165 suan 68,5

maşallah:nazar:deymesin canım:49:

Tsk ederim 41 kere masallah :))))Evet gece yatmadan once bir bardak icin bende bir haftadir her gun iciyorum bugun ismiyecem regl oldum bu donemde metibolozma hizli calisiyor diye duymustum

Back