Bu diyeti uygulayan ve sonuç alan var mı? Bir de sporsuz yada az sporla da zayıflatır mı?
Yorum için teşekkürler.ben varım canımya aslında sadece 1 kere harfi harfine uyduğumda 1 ayda 6.500 verdim sonra tam uyamadım işde evde cocuklar yüzünden geden gelen misafir yüzünden ne ise acilen zayıflamam gerekiyor 73 kiloyla başladım 65 düştüm ve ne kadar uğraşsamda harfi-harfine uyamıyorum hedefim 60 kilo olmak bakalım bu sefer başara bilirmiyim
Yorum için teşekkürler.
İyi kilo vermişsin:) Daha öncede vermişsin eminim simdide verirsin:) zaten bi listeye harfi harfine uymak gerçekten zor. Ayda 4 kilo versemde yeterli benim için. O zaman bayramdan sonra bu diyete başlarım :)
bu sabah tam qaz ve çok kararlı olarak diyetime geri dönüyorum benimle birlikde zayıflamak istiyen varsa hadi bismillah
bu sabah yediklerim şekersiz çay 1d cavdar ekmek azça pendir
Kolay gelsin ben de 1,5aydır bu diyetle yaşıyorum:)) 5kilom gitti. 3 kilo daha vermeye çalışıyorum eylül 12ye kadar. Bizim de katılacağımız bir düğün var ve en önemlisi okula başlamadan önce gitsinler hepsi istiyorum. Seva yanında olurum tam gaz kaçamaksız devam edeliim mi?
şükür biri sesime ses verdiedelim canım ben de senin yanında olurum şu an 65 kiloyum 5 kilo getsin istiyorum ideal kiloma ulaşırım o zaman ben bu gün sabah şekersiz çay 1 d cavdar ekmeyi az penir yedim genelde sebze ve ya domates salatalıkda yeyerdim bu sabah canım istemedi şimdi yeşil çay hazırlamak için ayrılacakdım yazdıklarını gördüm ben varım canım kurtulalım şu kilolardan canım
Olurum canım yanında azıcık kaldı zaten biraz sabırla altından kalkarız :)
sabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
1dilim kepek ekmeği
domates-maydanoz
Ben de hemen yeşilçayımı alıyorummm:))
BEnim de iki günden sonra hiçkaçamaksız bir günüm oldu çok mesuduuum:)))
günaydın kızlar malum ramazanda bitti haydi artık diyete kilo 76.3 herkese güzel bir hafta olsun
slm arkadaslar, araniza yeni katildim bende siki bi rejime basladim ama malum yanliz olmuyo pek internete girmeye vaktim olmuyo2 tane cocuk annesiyim ama genede bu siteye uye oldum rejim doneminde yanimda arkadas bulurum umidiyle :):) ben suan 78.2 kiloym hedefim 65. haziran ayinda KARATAY diyetini uyguladim ama malesef 1 kilo bile veremedim sanirim bana gore degildi. Sonrasindada ramazan basladi ve ben 3 kilo daha aldim ramazan boyunca malesef. Dun kesn karar verdim Dr ayca karanin diyetine basladim dun hic acikmadim inshic bozmadan boyle gider. 2 eylulde ise basliyorum acil olarak fazla kilolarimdan krtlmam lazim. herkese basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?