Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar nasıllsınız nerdesiniz neden kimse yok ben 2.3 kilo aldım acilen bir aya en az 5 kilo vermem gerekiyor ramazandan sonra arkadaşımın düyünü var yoksa düyün için hazırladığım enbisem eynime olmuyacak

her gün 1 ay boyunca aynı şeyleri yemeyi planlıyorum
sabah: 1 haşlama yumurta, 5 zeytin, biraz peynir.
ara: 2 adet farklı meyve elma ve kayısı gibi
öğlen: 5 kaşık sebze yemeği
akşam: 3 köfte veya o buyuklukte et tavuk, balık vs.
veya 1 haslanmıs yumurta 3 kaşık sebze yemeği salata ve ayran

deneyen var mı böyle?
ekmek yok ekmek yerine yulaf kepeği 2 yemek kaşığı....

Bu diyeti uygulayan ve sonuç alan var mı? Bir de sporsuz yada az sporla da zayıflatır mı?

ben varım canımya aslında sadece 1 kere harfi harfine uyduğumda 1 ayda 6.500 verdim sonra tam uyamadım işde evde cocuklar yüzünden geden gelen misafir yüzünden ne ise acilen zayıflamam gerekiyor 73 kiloyla başladım 65 düştüm ve ne kadar uğraşsamda harfi-harfine uyamıyorum hedefim 60 kilo olmak bakalım bu sefer başara bilirmiyim

Yorum için teşekkürler.
İyi kilo vermişsin:) Daha öncede vermişsin eminim simdide verirsin:) zaten bi listeye harfi harfine uymak gerçekten zor. Ayda 4 kilo versemde yeterli benim için. O zaman bayramdan sonra bu diyete başlarım :)

bu sabah tam qaz ve çok kararlı olarak diyetime geri dönüyorum benimle birlikde zayıflamak istiyen varsa hadi bismillah
bu sabah yediklerim şekersiz çay 1d cavdar ekmek azça pendir

bu sabah tam qaz ve çok kararlı olarak diyetime geri dönüyorum benimle birlikde zayıflamak istiyen varsa hadi bismillah
bu sabah yediklerim şekersiz çay 1d cavdar ekmek azça pendir

Kolay gelsin ben de 1,5aydır bu diyetle yaşıyorum:)) 5kilom gitti. 3 kilo daha vermeye çalışıyorum eylül 12ye kadar. Bizim de katılacağımız bir düğün var ve en önemlisi okula başlamadan önce gitsinler hepsi istiyorum. Seva yanında olurum tam gaz kaçamaksız devam edeliim mi?

şükür biri sesime ses verdiedelim canım ben de senin yanında olurumşu an 65 kiloyum 5 kilo getsin istiyorum ideal kiloma ulaşırım o zaman ben bu gün sabah şekersiz çay 1 d cavdar ekmeyi az penir yedim genelde sebze ve ya domates salatalıkda yeyerdim bu sabah canım istemedi şimdi yeşil çay hazırlamak için ayrılacakdım yazdıklarını gördüm ben varım canım kurtulalım şu kilolardan canım

Olurum canım yanında azıcık kaldı zaten biraz sabırla altından kalkarız :)

sabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
1dilim kepek ekmeği
domates-maydanoz

Ben de hemen yeşilçayımı alıyorummm:))

Son düzenleme:
kızlar her yogurt yediyimde içine mutlaka kırmızı toz biber zerdeçal koyuyorum diyet yapamadığım zamanlarda bile kilo almamağımı onlara borcluyum bide yeşil çay ve zencefile haksızlık etmeyimonlarda çok yardımcı oldular

menyun güzel hoşuma getditamam canım bende gedim kendime yeşil çay hazırlayım o zaman akşama paylaşırız yediklerimizi içtiklerimizisana bol sabr diliyorum kendimede öylebye

öglen heç beklemediyim misafir geldi ben de mecburen misafir için hazırladığım yemekden yedim akşama çok az kalorili bi şey yemeyi düşünüyorum mesela 3 yemek kaşığı yulafın içine yarım elma 1 ceviz ve yogurt koyub yemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
BEnim de iki günden sonra hiçkaçamaksız bir günüm oldu çok mesuduuum:)))

kaçamak yapmamak çok zor ya amma yapandada az kalorili kaçamak yapmak

sabah şekersiz çay 1 d cavdar ekmek az beyaz penir domates yedim
öglen haşlanmış et ve ya tavuk yemeyi düşünüyorum yaklaşık 150 qr felan olması lazım

günaydın kızlar malum ramazanda bitti haydi artık diyete kilo 76.3 herkese güzel bir hafta olsun

hoş geldin canımramazan bitdi şimdi diyet zamanı ben bu arada 2.3 kilo aldım galiba tartıda pozuldu diye haberim yok kaç kilo olduğumdan acilen 5 kilo vermem gerekiyor arkadaşımın düyünü var 1 ay sonra bilmiyorum vere bilirmiyim 5 kilonu kaçamak yapmak istemesemde yapıyoruminş başarırım

slm arkadaslar, araniza yeni katildim bende siki bi rejime basladim ama malum yanliz olmuyo pek internete girmeye vaktim olmuyo2 tane cocuk annesiyim ama genede bu siteye uye oldum rejim doneminde yanimda arkadas bulurum umidiyle :):) ben suan 78.2 kiloym hedefim 65. haziran ayinda KARATAY diyetini uyguladim ama malesef 1 kilo bile veremedim sanirim bana gore degildi. Sonrasindada ramazan basladi ve ben 3 kilo daha aldim ramazan boyunca malesef. Dun kesn karar verdim Dr ayca karanin diyetine basladim dun hic acikmadim inshic bozmadan boyle gider. 2 eylulde ise basliyorum acil olarak fazla kilolarimdan krtlmam lazim. herkese basarilar

hoş geldin inş bir-birimize yardımcı oluruz yeter ki umudunu kesme ve vaz keçme sen bende 2 cocuk annesiyim benimde nete girmeye fazla vaktim olmuyor amma mecburen vakit buluyorum çünkü dediyin gibi tek başına zor oluyor diyet yapmak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…