Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar sayfanın kullanımı hakkında bayaa tecrubesizim o yuzden herhangi bi hata olusursa simdiden cok özür dilerim.Bi sureden beri bu tür paylaşımları okuyup kndmi motive ediyorum aslında fiziki olarak ciddi bı kilo kaybı farketmeden tartilmak istemiyorum.kilo vermeye karar verdgmde 66 kiloydum iki haftadır düzenli olarak (tek bı ogun kacamakla:)) ) diyet yapiyorum ve gunde yetmiş bes dk spor yapiorm
Arkadaslar birbirimize destek olalim bu donemde
merhaba arkadaşlar bende 6 gündür bu diyeti yapıyorum şuanda 3 kiloya yakın kilo verdim. amacım 7 kilo daha vermek.Beraber başarabiliriz.
yediğim şeyleri saati ile birlikte küçük bir not defterim var oraya yazıyorum.Geriye dönüp baktığımda neleri fazla yemişim görüyorum bu mutlaka yapılmalı gerçekten etkili...:)
Enn güzelii evet:) Ben de tutuyorum ve daha ilk sayfasına diyete neden başladığımı yazdım hırs veriyor insana pes etmekten alıkoyuyor. Bir de ben sadece yemeklerimi değil defterin arkasına hissettiklerimi de yazıyorum sonradan okumak güzel oluyor:))
hoş geldin ben hep burdayım canım son 2 gün kimsenin yazmadığını görüb benimde hevesim kalmamışdıKimse takilmiyo artık galiba
maşallahmerhaba arkadaşlar bende 6 gündür bu diyeti yapıyorum şuanda 3 kiloya yakın kilo verdim. amacım 7 kilo daha vermek.Beraber başarabiliriz.
merhaba kızlar uzun bi aradan sonra yine geldim veremedigim 15 kilomu vermek için diyete bugun başladım +sporda yapıyorum bu sefer kararlıyım inşallah başaracam artık bıktım tombiş olmaaktan sabahtan beri süper diyetisyenler 3 hafta dayandıkan sonra artık hissetmezsinizdiyor gercektende oyle
merhaba kızlar uzun bi aradan sonra yine geldim veremedigim 15 kilomu vermek için diyete bugun başladım +sporda yapıyorum bu sefer kararlıyım inşallah başaracam artık bıktım tombiş olmaaktan sabahtan beri süper diyetisyenler 3 hafta dayandıkan sonra artık hissetmezsinizdiyor gercektende oyle