• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba arkadaslar sayfanın kullanımı hakkında bayaa tecrubesizim o yuzden herhangi bi hata olusursa simdiden cok özür dilerim.Bi sureden beri bu tür paylaşımları okuyup kndmi motive ediyorum aslında fiziki olarak ciddi bı kilo kaybı farketmeden tartilmak istemiyorum.kilo vermeye karar verdgmde 66 kiloydum iki haftadır düzenli olarak (tek bı ogun kacamakla:)) ) diyet yapiyorum ve gunde yetmiş bes dk spor yapiorm

Merhaba arkadaslar sayfanın kullanımı hakkında bayaa tecrubesizim o yuzden herhangi bi hata olusursa simdiden cok özür dilerim.Bi sureden beri bu tür paylaşımları okuyup kndmi motive ediyorum aslında fiziki olarak ciddi bı kilo kaybı farketmeden tartilmak istemiyorum.kilo vermeye karar verdgmde 66 kiloydum iki haftadır düzenli olarak (tek bı ogun kacamakla:)) ) diyet yapiyorum ve gunde yetmiş bes dk spor yapiorm

Çok iyi başlangıç en iyisini yapıyorsun tartılma tartılma :)) Bir anda düşen kilo daha çok mutlu edecektir inan tek tek yolunu gözlemek bazen çekilmezleştiriyor diyeti:) Spor da çok iyiymiş 75dk ne yapıyorsun acaba plates mi?

merhaba arkadaşlar bende 6 gündür bu diyeti yapıyorum şuanda 3 kiloya yakın kilo verdim. amacım 7 kilo daha vermek.Beraber başarabiliriz.

Canm iletiyi kopyalayip cevap vermeyi daha ogrenemedim bayaa tecrubesizim :)))) ben gunde 60 dk 5-6 km hızla yuruyorum ardindan ender saracin tv programlarinda onerdgi egzersizleri yapıyorum 15 dk.

Arkadaslar birbirimize destek olalim bu donemde

Alıntı ile cevapladan yapılıyor canım:) Pes etme sakın başlangıç çok belirsiz oluyor ama sonra kilolar kendiliğinden gidiyor.

merhaba arkadaşlar bende 6 gündür bu diyeti yapıyorum şuanda 3 kiloya yakın kilo verdim. amacım 7 kilo daha vermek.Beraber başarabiliriz.

Oh ne güzel bir başlangıç ödemlerden kurtulmuşsunuz:) Ben ilk 3hafta tartıda gram oynamadan ağlaya kıvrana devam ettim diyete sonra yavaş yavaş inmeye başladılar 6kilomu verdim :) Son bir kaç kilo daha veririm ama sonra bırakamam bu düzeni elim gitmiyor çünkü vücuduma ne gereksiz şeyler almışım meğerse. Yemek için yaşama modundan yaşamak için ye kıvamına geri döndüm sonunda. Ne kadar hafif böyle! Başlangıç çok zor olsa da.. Şimdi yemeğin yağı biraz fazla olsa yemekten soğuyorum artık o yağ lezzet vermiyor ağzımda büyüyor da büyüyor darısı ne kadar fazlanız varsa gitmesi dileğiyle herkes için:)

yediğim şeyleri saati ile birlikte küçük bir not defterim var oraya yazıyorum.Geriye dönüp baktığımda neleri fazla yemişim görüyorum bu mutlaka yapılmalı gerçekten etkili...:)

yediğim şeyleri saati ile birlikte küçük bir not defterim var oraya yazıyorum.Geriye dönüp baktığımda neleri fazla yemişim görüyorum bu mutlaka yapılmalı gerçekten etkili...:)

Enn güzelii evet:) Ben de tutuyorum ve daha ilk sayfasına diyete neden başladığımı yazdım hırs veriyor insana pes etmekten alıkoyuyor. Bir de ben sadece yemeklerimi değil defterin arkasına hissettiklerimi de yazıyorum sonradan okumak güzel oluyor:))

Enn güzelii evet:) Ben de tutuyorum ve daha ilk sayfasına diyete neden başladığımı yazdım hırs veriyor insana pes etmekten alıkoyuyor. Bir de ben sadece yemeklerimi değil defterin arkasına hissettiklerimi de yazıyorum sonradan okumak güzel oluyor:))

evet doğru diyorsun bunu hiç düşünmemiştim. hissettiklerimi de yazayım bundan sonra. çok teşekkürler :)

Kimse takilmiyo artık galiba
hoş geldin ben hep burdayım canım son 2 gün kimsenin yazmadığını görüb benimde hevesim kalmamışdı:49:
maşallah:nazar:deymesin canım inş başarılı olursun:49:

şimdi bir sitede gördüm kalori sepeti diye bir site üye oluyorsun yediğin her şeyin kalorisini hesaplıyor. günlük kaç kalori aldığımızı buradan da takip edebiliriz.günlük olarak yazabiliyoruz. incelemenizi tavsiye ederim. ben çok beğendim :)

merhaba kızlar uzun bi aradan sonra yine geldim veremedigim 15 kilomu vermek için diyete bugun başladım +sporda yapıyorum bu sefer kararlıyım inşallah başaracam artık bıktım tombiş olmaaktan sabahtan beri süper diyetisyenler 3 hafta dayandıkan sonra artık hissetmezsinizdiyor gercektende oyle

merhaba kızlar uzun bi aradan sonra yine geldim veremedigim 15 kilomu vermek için diyete bugun başladım +sporda yapıyorum bu sefer kararlıyım inşallah başaracam artık bıktım tombiş olmaaktan sabahtan beri süper diyetisyenler 3 hafta dayandıkan sonra artık hissetmezsinizdiyor gercektende oyle

Merhabalar kararlı olman çok güzel. GErçekten de öyle. Yaşadım ben de hala da devam ediyor aynı tempom. 3 hafta bile değil aslında bir kaç kilo vermeye başlayınca diyorsun ki evet işe yarıyor. Sonra hedefe son sürat ilerliyorsun. Zaten elin gitmiyor fazla bir şeyler yemeye. Gitse bile mide kabul etmemeye başlıyor. zamanla eskiden ne kadar çok yediğini ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorsun ve zayıflamak çok güzel bir şey kendi emeğinle kendi bedenini yaratmış oluyorsun..

baybrem hoş geldin canım :49:kızlarımız girmiyor artık topigimize tek başına kaldım canım bu yüzden bende arada bi göz atıyorum kimse varmı diye amma diyetime kararlı şekilde devam ediyorum:49:

özel mesaj hakkım olmadığı için mesaj atan arkadaşım buradan cevap yazıyorum.:)

aslında kendi kafama göre yaptım biraz. Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

bu liste esastı ancak akşamları ekmek yememeye özen gösteriyorum aynı zamanda yeşil çay karışımı var ayça kayanın onu içiyorum. umarım kısa sürede kalıcı kilo veririz.:) ha birde spor yapıyorum. günde ortalama 30 dk falan yapıyorum.

Arkadaşlar ben bu diyeti 3 haftadır yapıyorum ama tam olarak diyeti değil temelini.Mesela sabahları lisyedekinin aynısını ve yanında salatalık yiyiyorum bol tereli, maydonozlu ve limonlu.Öğlenleri ise ben et sevmediğimden akşamı öğlen yapıyorum yani 1 porsiyon çorba yanında 4-5 kaşık sebze yemeği yiyorum.Sabah eğer öğlene kadar acıkırsam süt içiyorum bir çay bardağı.Öğleden akşama ara olursa 1 avuç kuru kayısıyı 1.5 litre suyla tüketiyorum.Akşam da aç değilsem meyve açsam öğlenkinde dahaz az yiyorum ancak günde en az 1 kase yoğurdu ya öğlen ya akşama kesinlikle koyuyorum.Benim deneyiimlerimden dolayı bunu söylemek isterim ki diyet yapmayın sağlıklı beslenin diyet kelimesi her zaman bana kilo aldırdı bu zamana kadar şimdi ise sağlıklı beslenme kilo verdiriyor.Yanında spor da yapıyorum ben tabi.Ancak arada 1 -2 gün kaçamaklarım oldu.Yaklaşık 3-4 kilo arasında verdim.Ama şunu da söylemeden geçmiyim ayda 8 kilo vermek sağlıklı değil doktorlara göre en iyisi hafta 1 kilo vermek böyle kilolar geri alınmıyor ve ben buna şahidim.Hatta iki senedir kendime ne yapmışım diye kızıyorum.Başarılar hepinize :34:

Son düzenleme:
Back