Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canım dondurma dışında kötü bi şey yokBen de bugün bu diyete başladım bir dört kilocuk gitse temmuz sonuna:) Yediklerimi yazayım:
kahvaltı:iki dilim kepekli ekmek yarım domates ve yarım salatalık bir parça peynir limonlu erikli tarçınlı çay
öğle:buğuda pişmiş tavuk salata ayran
ara: yarım kase yoğurt iki yemek kaşığı kadar dondurma:S
Akşam: bir kase çorba bir dilim kepek ekmeği salata
meyve: karpuz
Kötü bir yan varsa kızlr dondurma dışında eleştirin beni![]()
hoş geldin canım mesela ben varım 75 64 düştüm 1.2 kilo dışında fazla kilo almadımbu dieti deneyip basarili olan sonra da verdigi kiloyu geri almayan var mi hanimlar ? :))
hoş geldin canım dondurma dışında kötü bi şey yok
hoş geldin canım mesela ben varım 75 64 düştüm 1.2 kilo dışında fazla kilo almadımellbetde sağlıklı beslenmeyin de rolu çok
![]()
Kızlar hepinize hayırlı ramazanlar , Allah kolaylık versin...
canım nerelerdesin yaaaa aralarda ceeee deyip kaçıyosun:26:
Bu listeye yakın bir liste ve ek olarak diyetisyenden aldığım ödem çayı ile toplam 16 kg. verdim daha 15 kg fazlam var ama çok şükür görüntüm fiziğim toparladı ( iki üst üste doğum sonrası sapıtan hormon ve insulin direncini kırmam gerekti) Şimdi kalan 15 kilo için tekrar başladım 2 gündür devam ediyorum. Bu listeye ek olarak bana verilen çay ise: 2 litre su, 1/2 limon, 1 tatlı kaşığı karanfil, 2 kabuk tarçın, 1 tatlı kaşığı top karabiber hepsini kaynatıp süzüp soğutuyoruz. Sabah ve öğle yemeğinden 30 dk sonra, ikindi ara öğününden 20 dk sonra ve akşam yemeğinden 20 dk sonra içiliyor. 2 günde tüketiliyor. Ek olarak geceden 1 bardak suya 2 ceviz içini atıyorum, ve sabah uyanınca ilk iş o kapkara ceviz suyunu içmek ve içindeki cevizleri yemek oluyor.
o ceviz suyu ne işe yarıyor cnm ?