arkadaşlar dün alışveriş yaptığım dükkanın sahibi bayan 90 kiloydu ve biraz sohbet ettik bacakları çok kalın olmamasıyla birlikte göbeği olan bi ablaydı 2 doğum yapmış 33 yaşında... bahsettiğim abla kollarını kaldırınca hepimizin kollarında çatlak oluşmuştur hızlı kilo alıp verme sonucu yanlız bu ablada bayağı oluşmuş ama çatlaktan öte ben dikkatimi çeken sarkmasıydı elimizle tutup elimizde kalacak kadar büyük bi sarkma.. kızlar çok korkuyorum ya benimde kilo verme sonucu sarkma meydana gelirse.. yürüyüş yaparsak vucudumuz sarkmaz diyoruz ama koltuk altımızda oluşabilcek sarkmaları nasıl engelleyebiriz.. bizim de sarkar mı![]()
Canım büyük ihtimalle o bayan fazla kilo alip vermistir. Benim bi arkadasda da öyle oldu hamileliginde 30 kilo aldi simdi yuruyüsle ve yedigine dikkat ederek 20 kilo verdi ama onun da kollari biraz sarkik. ama oncesinde 36 bedendi. Kollarin sarkmaması icin onları da çalıstirmak lazim. Ben üniversitedeyken 1,5 litrelik su şişelerine su koyup kaldıriyodum. özellikle sarkmayi engellemek icin kollarini ensene doğru kaldırıp indir, kolları güzel çaliştırıyor..:)