kızlar pazar ertesi başladım bu gün çarşanba 3 güne 1 .100 getdi 67.300 bu sabah 66.200 oldum çok sevindim gerisi sizin başınıza arada mısırpüskülü kakuleli çay ve yeşil çay içiyorum![]()
oo çok iyi mısırpüsküllü kakauleli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar pazar ertesi başladım bu gün çarşanba 3 güne 1 .100 getdi 67.300 bu sabah 66.200 oldum çok sevindim gerisi sizin başınıza arada mısırpüskülü kakuleli çay ve yeşil çay içiyorum![]()
ylnzeskici selam sen burdamısın canımdiyete gerimi döndün? evliliyin nasıl gediyor inş mutlusun canım ya ne olur bi yerlere yok olma senin pozotivıiyin hepimize enerji veriyordu
![]()
çokkkkkkkkkk sağol canım çok pozitif enerji verdin bana sende aramıza katılır mısın:):) burdan hem dedikodu yapar hem de zayıflarız![]()
sen de sağol sevgili arkadaşım :)
aranıza katılmak istiyorum tekrar, hem eski arkadaşları özledim , hem sizlerle tanışıp hoşsohbetler etmek istiyorum, ancak hayatımdaki birtakım belirsizlikler yüzünden sanırım rutin bir düzen kuramadım...
inşallah kendimi toparlayıp bir ucundan başlayacağım , başlayamasam bile dualarım sizlerle, dilerim bu çabayı gösteren ve birbirine destek olmaya çalışan herkes hedeflerine ulaşır, ilerleyen zamanlarda da önceden olduğu gibi diyet dışında paylaşımlarla güzel ve kalıcı arkadaşlıklar kurulur, devam ettirilir...
kesinlikle harfiyen uydum 1 ayda 8 kilo verdiren diyetine doktor ayça hanımın; 8 değil belki ama 5 kilom gitti 1 ayda...çok ideal bence,daha fazlası değildi hedefim:)şimdi bir ay kontrollü devam edip tatlıdan (yapabilirsem tabiiii)biraz uzak durup,bol bol suu içip sabah yürüyüşleriyle takviye yapacağım...sonra ağustosta aynı diyetle bir 5 kilo daha hedefliyorum.Gerçekten diyetisyene gitmeden doktor ayça hanım sayesinde bu sorunu çözdüm:))çok şükür ve maşallah kendime tabiiki...
Merhaba kızlaaar. Bende aranıza katılıp bu diyetten yapmak istiyorum banada yardımcı olurmusunuz lütfeeenSon 1 senede tam 10 kilo aldım ve artık bu yüzden kendimden soğumaya başladım bi türlü irademede sahip çıkamıyorum acıkınca herşey silinip gidiyo aklımdan
Sabah itibariyle bende uygulamaya başlıyorum yardımlarınız desteğinizi bekliyoruuum kızlar
![]()
Bu arada akLIma geldi haNImLar siz spor yapiyor musunuz? bir de aksam en gec kacta yiyorsunuz yemegi..
ben geçen cuma başladım spora 40-1 saat arası koşu (hiç bişey bahane değil ben tv izlerken koşuyormuş gibi yapıyorum yürüme bandındaki hareket yani gerçekten koşmuş kadar etkili tavsiye ederim) 20-30 dk kadar plates ve en geç 20.30 a kadar yeme işini bitiriyorum günler uzun olduğu için daha erken olmuyo nedense
benim bi de tavsiyem olcak size kızlar netten zumba açın ve karşınıza gelen videodaki arkadaşlarla beraber zumba yapın mutheşem bişey hem eğlenceli hem de kalori yakıyor.. :)
evet çok yerde okudum ama zumbayı ben pek sevmedim nedense yada doğru videoyu bulamadım
çiki çikiiioryantal yap o zaman yeterki hareket olsun![]()
benim 6 aylik bi oglum var sagolsun uyumadikca yerimize zor oturuyoz ama uyuduktan sonra dermanim kalirsa bende oynarim biseyler..:)
sagol canim, az uyudu da buraya takiliyom hemen :)
Bu arada yine bi sorum var hanimlar buraya kilolarimizi ne zaman yaziyoz haftada bir hangi gun acep??
hah bende onu anlayamadım işte daha kimseyle tanışmak kısmette olmadı listeyi kim yapıyor kaç kişi var hiç bişey anlamadım eski bi topik olduğu için muradına eren bi daha uğramamış sanırım boyle giderse bende uğramam yakında