boyun kaç cnm
benım 9aylık bebegım var yesıl cay ıcemıyorum artık kendı cabalarımla ıste bıraz verdım bende 1.5-2 ay ara verdım sımdı yıne baslıyorum ınsallah dun ksamkı yuruyusumle baslamıs bulunmaktayım bugunde pek dıkkat etmedım eskıye gore ama azallttım gectıgımız gunlere gore yavas yavas vereyım dıyorum kendımce bakalım gerı kalan 5kılomuda
oğlen yemegım :etlı bezelye ve yogurt oldu bugun mınık ıkı dılım de ekmek
aksama da corba ve salata dusunuyorum ıns.
ben yeni başlayacam benle beraber baslamakk ısteyen varmı
Hepinize merhabalar arkadaşlar,
Bendeniz bu topiğin 14 Ocak-5 Nisan tarihleri arasında 80 kilodan 65,5 kiloya inmiş en sıkı takipçisi , en gevezesi , en yaşlısı ve en yalnızı yalnızeskici
Ben 5 Nisan da istemeyerek de olsa diyetimi , sporumu ve sevgili topiğimi bıraktım ve bi koşu gidip evlendim çok şükür :123:
Çiçeği burnunda sevgili kocamı da bir haftalık evliyken Londra'ya uğurladım ve el elde baş başta yine yalnız kaldım maalesef
Tabii bu arada evlilik hazırlıkları sırasında herkesin aksine verdiğim 4,1 kiloyu geri aldım, sağolsun sevgili kocam çok iştahlı ve kendisiyle beraber benim de yemem konusunda aşırı ısrarcı olunca böyle oldu
Tekrar başlamak ve hem geri aldıklarımı hem de önceden veremediklerimi vermek istiyorum, ama biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım, inşallah sizleri gördükçe ben de yine hırslanırım :13:
Eski arkadaşlarımızdan kimler var bilemiyorum ama hepinizi çok össledim. Bu arada yeni arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum, inşallah en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız...
Tekrar görüşmek dileğiyle şimdilik hoş ve sevgiyle kalın...
kızlar ben geldim nerdesiniz kimse yokmu?ne ise bu gün tam qaz kaldığım yerden diyetime devam ediyorum 65.300 yeniden 67.300 oldum her ne kadarda hedefim 60 olsada şeytan beni yoldan çıkarıyor ve tatlılar dondurmalar pitzalara dayanamaz oldumamma yeter dedim ve bu kes kimse önümde duramaz inş
mrb canım ben de bugün başladım diyete.. benm yolum biraz uzun 88 kiloyum ama olsun durmicam ve bu kiloların hepsinden kurtulcam. birlikte destek olalım birbirimize olur mu:):) veeeeeeeeeeeeeeee aramıza katılmak isteyn arkadaşlar lütfen bize yazın
hoş geldin canımdaha önce 88-85 kiloyla aramıza katılıb 1.2 ayda 65 kadar düşenler oldu heç derd etme yaz ayı kilo vermek için en uykunudur bence çünkü düşük kalorili beslenmek mümkün en önemliside su içmekde zorlanmıyor insan
merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum bu diyet yolculuğuna boy 1.67 kilo 69 yarın 1. menüden başlamak istiyorum bi 60 kilo olsam iyi
hoş geldin canımmerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum bu diyet yolculuğuna boy 1.67 kilo 69 yarın 1. menüden başlamak istiyorum bi 60 kilo olsam iyi
mrb sevacım ben bugün başladım ama hiç açlık hisetmiyorum süper bişey buhedefim 62 kilo olmak boyum 1.72.. inşallah en kısa zamanda bu problemden kurtulurum bugün netten zumba dansı açık yaptım bi 30 dk da yürüyüş yaptım iyi geldi bakalım nolcak bu arada ben önce 1. diyet listesini 2. haftada 2. diyet listesini uygulayacağım:) bununla beraber netten araştırdğım zayıflama çayı kullancam verdiğimiz kiloları buraya yazalım destek olalım birbirimize canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?