Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

gunaydın kızlar bugun bomba gibiyim kahvaltımı yaptım 5 dk sporda yaptım hemen yazayım dedim ben dun başlamıştım 79,4 idim sabah yine tartıldım ve 78 kilo olmusum süper degilmi galİBA ÖDEMİM vardı ve gidiyor yavas yavas selulitlerimin cogu duzelmiş bugunde tam yapacam diyetimi kızlar size zumba dansını öneriyorum netten arayıpta yaparsanız daha cabuk verirsiniz gercekten super yoruyor insanı terliyorum ve eglniyorum kosu bandındaki gibi sıkıcı olmuyor öneririm bi deneyin bence siz bana göre iyisiniz 5 kilo fazlalık varmış benim 14 kilo fazxlam var ama verecem inşallah
ben sabah;1 haslanmış yumurta 4 zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil cay ictim

allah bagışlasın canım inşşallah veririsin benim boyun 170 2 kızımdan sonra bu kiloya cıktım aslında 2, dogumdan sonra 87 kilo idim ama gecen sene verdim 70 e inmiştim ama kısın 9 kilo geri aldım dun basladım ama 1 kilosunu vermişim bile

Tabiki canım ama surekli aynı şeyleri yeme her yemekten ye ama az cunki aynı şeyleri yeyince bi sure sonra veremiyorsun vucut alısıyor bırakıncada alıyorsun haliyle

Kilo bildirimi

sevda 40 :

06 Mayıs 2013 80,9 kilo
13 Mayıs 2013 78,4 kilo
20 Mayıs 2013 77,7 kilo
27 Mayıs 2013 76,8 kilo
03 Haziran 2013 76,2 kilo Bu hafta 600gr vermişim

toplamda 4 kilo 700 gr vermiş oldum

Bravo bana

arkadaşlar 2 yere yazmaktan yoruldum
ben kendi günlüğüme yazıyorum
başarılar
günlük bölümü sevdanın günlüğü

ben de diyete başlamak istiyorum. karatay diyeti mi yoksa bu mu karar veremedim. yardımcı olur musunuz? faydasını gören var mı? 700 sayfa var hepsini okuyamadım

ben yeni başlayacam benle beraber baslamakk ısteyen varmı

mrb mervecim ben de başlamak istiyorum.. arkadaşalar lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn yardımcı olun hergün aynı şeyleri mi yicez tam anlamadım beeenn tek tip mi beslencez nasıl oluyor.. lütfen yardımcı olun

Hepinize merhabalar arkadaşlar,

Bendeniz bu topiğin 14 Ocak-5 Nisan tarihleri arasında 80 kilodan 65,5 kiloya inmiş en sıkı takipçisi , en gevezesi , en yaşlısı ve en yalnızı yalnızeskici
Ben 5 Nisan da istemeyerek de olsa diyetimi , sporumu ve sevgili topiğimi bıraktım ve bi koşu gidip evlendim çok şükür :123:
Çiçeği burnunda sevgili kocamı da bir haftalık evliyken Londra'ya uğurladım ve el elde baş başta yine yalnız kaldım maalesef
Tabii bu arada evlilik hazırlıkları sırasında herkesin aksine verdiğim 4,1 kiloyu geri aldım, sağolsun sevgili kocam çok iştahlı ve kendisiyle beraber benim de yemem konusunda aşırı ısrarcı olunca böyle oldu
Tekrar başlamak ve hem geri aldıklarımı hem de önceden veremediklerimi vermek istiyorum, ama biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım, inşallah sizleri gördükçe ben de yine hırslanırım :13:

Eski arkadaşlarımızdan kimler var bilemiyorum ama hepinizi çok össledim. Bu arada yeni arkadaşlara da azim ve başarı diliyorum, inşallah en kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız...

Tekrar görüşmek dileğiyle şimdilik hoş ve sevgiyle kalın...

mrb canım hoşgeldinn o kiloları kaç ayda verdin canım onu merak ediyorum ben de başlicam pazartesi bakalım nolcak bu diyetle beraber ben zayflama çayıda kullancam ve spora gidicem bakalım ama sen 25 kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin sarkma oldu mu????? şimdiden teşşkr ederim.. ve bu diyet listesi 2 tane farklı farklı liste bi hafta birini diğer hafta diğerini mi uygulicaz canım lüüüüüüüüüüüütttfeeeeeeeeeeeennn buna bicavp lütfenn

kızlar ben geldim bu sayfayı hepinizi o kadar özledim ki anlatamameşimin iş çalışması nedeniyle irana geldik ve burada net heç iyi çalışmıyordu İran'da cumhurbaşkanı seçimlerine 1 ay kala ne ise ki yeni cumhurbaşkanı seçildi ve net normal çalışmaya başladı kızlar bende aranıza döndüm ve diyetime kaldığım yerden devam ediyorum azca kilo aldım offfff 67 oldum kızlar

Son düzenleme:
kızlar ben geldim nerdesiniz kimse yokmu?ne ise bu gün tam qaz kaldığım yerden diyetime devam ediyorum 65.300 yeniden 67.300 oldum her ne kadarda hedefim 60 olsada şeytan beni yoldan çıkarıyor ve tatlılar dondurmalar pitzalara dayanamaz oldum amma yeter dedim ve bu kes kimse önümde duramaz inş

mrb canım ben de bugün başladım diyete.. benm yolum biraz uzun 88 kiloyum ama olsun durmicam ve bu kiloların hepsinden kurtulcam. birlikte destek olalım birbirimize olur mu:):) veeeeeeeeeeeeeeee aramıza katılmak isteyn arkadaşlar lütfen bize yazın

hoş geldin canımdaha önce 88-85 kiloyla aramıza katılıb 1.2 ayda 65 kadar düşenler oldu heç derd etme yaz ayı kilo vermek için en uykunudur bence çünkü düşük kalorili beslenmek mümkün en önemliside su içmekde zorlanmıyor insan

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum bu diyet yolculuğuna boy 1.67 kilo 69 yarın 1. menüden başlamak istiyorum bi 60 kilo olsam iyi

mrb sevacım ben bugün başladım ama hiç açlık hisetmiyorum süper bişey bu hedefim 62 kilo olmak boyum 1.72.. inşallah en kısa zamanda bu problemden kurtulurum bugün netten zumba dansı açık yaptım bi 30 dk da yürüyüş yaptım iyi geldi bakalım nolcak bu arada ben önce 1. diyet listesini 2. haftada 2. diyet listesini uygulayacağım:) bununla beraber netten araştırdğım zayıflama çayı kullancam verdiğimiz kiloları buraya yazalım destek olalım birbirimize canım:)

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum bu diyet yolculuğuna boy 1.67 kilo 69 yarın 1. menüden başlamak istiyorum bi 60 kilo olsam iyi

sende hoşgeldin aramıza canım:) yarın başla zaten fazla kilon yokmuş keşke ben de 67 kilo olsaydım ama :):) olsun başlamak bitirmenin yarısıdır.. 1 2 ayda sonuç alabilceğimizi düşünüyoru. burdan birbirimize destek olalım:).) verdiğimiz kiloları ve yediklerimizi yazalım daha eğlenceli olur:):)

hoş geldin canım

inş hep böyle hevesli pozitif enerjili devam edersindaha öncede bu sayfada listeni ben tutuyordum her pazarertesi bildirim yapıyorduksonra eşimle irana getdik 1 ay nete giremedim şimdi geri döndüm ve burdayım yeni gelen bayan olursa onunda ismini ekleriz haydi bayanlar kazanımız mübarek olsunher pazarertesi bildirim günü olsun

seva kilo 67.300
melekbade kilo 69
adakam kilo 88

Son düzenleme:
bu günüm iyi keçdi heç tatlı felan istemedi canım
sabah: 1 dilim cavdar ekmek sebze penir şekersiz çay içtim
ögle:sebzeli ayran haşlanmış yumurta 1 d ekmek arada yeşil çay ayran felan içtim
akşam:mercimek çorbası salata yoğurt yemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…