- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Kilo bildirimi
sevda 40 :
06 Mayıs 2013 80,9 kilo
13 Mayıs 2013 78,4 kilo
20 Mayıs 2013 77,7 kilo olmuşum
Bravo bana
Bu diyetin tam metnini nereden bulabilirim? Harfiyen uymak gerekiyor mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
arkadaşlar bende bu diyetlerle veremem diye düşünmüştüm ama 1.hafta da 3.5 kilo diyetini yapıyorum 3 günde 700 gr gitti harfiyende uygulayamıyorum
devam et cnm .yeşil çay form çayı ve su yu unutmaaaa... ve yürü yürü yürü
bnde aranıza katılmak ıstıyorum :)kım yapıyor lısteyı azcık bılgı verebılırmısınız :)
Evet bu diyetle yalnız bire bir aynı değil çalıştığım için imkanlar dahilinde ne varsa öyle yapıyorum
Mesela bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 dilim kepek ekmeği ortadan bölüp arasına peynir koydum tost yaptım
İşte öyleye kadar su çay yeşil çay içtim
Öğlede bir kase çorba, 2 parça ızgara tavuk, az yağsız salata yedim
Saat 16 gibi açıktım 2 kepekli ekmekten yağsız tost yedim
Akşam saat sekize kadar mağazalarda dolaşmaktan yemek yapamadım eve gidince kiraz saplı form çayı içtim 2 kaşık yoğurt, 3-4kaşık melemen, 1 dilim kepek ekmek yedim sonra su çay derken
uykum geldi bu kadar işte birebir değil ama genelde böyle hatta canım tatlı çekince Maraş usulü kapaklı dondurmadan 1-2 kaşık alıp. Tekrar dolaba koyuyorum.
Hafta sonu kontrolü kaybetmemek benim için daha zor oluyor
yediklerimiz aynı nerdeyse içerikleri yani,ben daha az yiyorum ama bu şekilde bile haftada 3.5 kilo vermem imkansızayda 4 kilo verebiliyorum sadece,metabolizmammı çalışmıyo nedir
canım ben zaten haftada 3,5 kilo vermedimkiii bir yanlış anlama oldu sanırım
metebolizmaya gelince benimkide çok yavaş çalışıyor çünkü bir arkadaşım form çayını günde 1 tane iç çok tuvalete çıkarıyor dedi
ben 2-3 içtim banamısın demedi
herkese merhaba kızlarr bi süre ara verdim ama yine aranızdayım gecen sene bu zamanlar yne diyet yapıyordum 2 aydan sonra bırakmıştım 87 kiloydum 2 ayda 14 kilo verdim 3 kiloda öyle verdim toplam 17 kilo vermştim 70 kilo olmuştum ama yine aldım su andada 79 kiloyum ve ideal kilom olan 64 kiloya düşmem gerek bugun başladım kahaltımı yaptım bu sate kadar guzel geldi bakalım yeşil cayımı ictim asırı ödem varmış gitmeye başladı yavaş yavaş inşallah verecez hepinize kolay gelsin sizde yazın lutfen
dün gördüm sayfanızı fakat kullanamadım bi türlü bu gün 2.günüm diyette 15 günde 4-5 kg versem yetcek yürüyüşede başladım sıf bırakmayım die buraya katıldım destek olun bana boyum 1.60 61 kiloyum hedefim 55 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?