• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Kilo bildirimi

sevda 40 :

06 Mayıs 2013 80,9 kilo
13 Mayıs 2013 78,4 kilo
20 Mayıs 2013 77,7 kilo olmuşum

Bravo bana

ortalama 14 günde 3 kilo 200 gr çok çok iyi hangi diyeti yapıyorsun 1mi 2.mi yada haftalık 3.5kilo olanmı

1.nci diyet listesini yapıyorum . ama bir müddet sonra bıkınca 2.diyet listesinin kahvaltısını yapmaya başladım.Genelde her üçündede içerik aynı

bnde aranıza katılmak ıstıyorum :)kım yapıyor lısteyı azcık bılgı verebılırmısınız :)

bnde aranıza katılmak ıstıyorum :)kım yapıyor lısteyı azcık bılgı verebılırmısınız :)

Valla bende sizin gibi yeni katıldım ama birden evsahibi oldum hiç eskilerden yazan yok ben 6 Mayıs'tan beri yapıyorum 3.200 kilo verdim zor bir diyet değil amaç öğlede sebze ise akşam protein akşam protein ise öğlede sebze yemek

Bol su yeşil çay form çayı ve yürüyüş o kadar

Evet bu diyetle yalnız bire bir aynı değil çalıştığım için imkanlar dahilinde ne varsa öyle yapıyorum
Mesela bugünkü menümü yazayım

Sabah 1 dilim kepek ekmeği ortadan bölüp arasına peynir koydum tost yaptım

İşte öyleye kadar su çay yeşil çay içtim

Öğlede bir kase çorba, 2 parça ızgara tavuk, az yağsız salata yedim
Saat 16 gibi açıktım 2 kepekli ekmekten yağsız tost yedim

Akşam saat sekize kadar mağazalarda dolaşmaktan yemek yapamadım eve gidince kiraz saplı form çayı içtim 2 kaşık yoğurt, 3-4kaşık melemen, 1 dilim kepek ekmek yedim sonra su çay derken
uykum geldi bu kadar işte birebir değil ama genelde böyle hatta canım tatlı çekince Maraş usulü kapaklı dondurmadan 1-2 kaşık alıp. Tekrar dolaba koyuyorum.

Hafta sonu kontrolü kaybetmemek benim için daha zor oluyor

yediklerimiz aynı nerdeyse içerikleri yani,ben daha az yiyorum ama bu şekilde bile haftada 3.5 kilo vermem imkansız:14:ayda 4 kilo verebiliyorum sadece,metabolizmammı çalışmıyo nedir:43:

yediklerimiz aynı nerdeyse içerikleri yani,ben daha az yiyorum ama bu şekilde bile haftada 3.5 kilo vermem imkansız:14:ayda 4 kilo verebiliyorum sadece,metabolizmammı çalışmıyo nedir:43:

canım ben zaten haftada 3,5 kilo vermedimkiii bir yanlış anlama oldu sanırım

metebolizmaya gelince benimkide çok yavaş çalışıyor çünkü bir arkadaşım form çayını günde 1 tane iç çok tuvalete çıkarıyor dedi
ben 2-3 içtim banamısın demedi

Kilo bildirimi

sevda 40 :

06 Mayıs 2013 80,9 kilo
13 Mayıs 2013 78,4 kilo
20 Mayıs 2013 77,7 kilo
27 Mayıs 2013 76,8 kilo Bu hafta 900gr vermişim

toplamda 4 kilo 100 gr vermiş oldum

Bravo bana

canım ben zaten haftada 3,5 kilo vermedimkiii bir yanlış anlama oldu sanırım

metebolizmaya gelince benimkide çok yavaş çalışıyor çünkü bir arkadaşım form çayını günde 1 tane iç çok tuvalete çıkarıyor dedi
ben 2-3 içtim banamısın demedi

anladım canım 1 ayda 5 kilo falan veriyosun o zaman,buda çok iyi.Zaten bir haftada 3.5 kilo verilmesi ilginç bişey,ayda 14 kilo eder.Bende ayda 4 kilo veriyorum,bu ay spora başladım bakalım nolucak:26:Vücutta sürekli diyet yapınca alışıyo,kilo verimi duruyo bi zamandan sonra:14:

Bende başlıyorum arkadaşlar desteğinizi bekliyorummm...
Ben 48 kiloydum çok kilo aldım. Şimdi insülin direnci var ve kilo vermem çok zorlaştı..
Boyum 1,58 kilom 74...
Ve bu kilolardan dolayı çok mutsuzum :(
Umarım bende kilolarımı verebilirim...

slm kızlar 23nısanda bırakmıs oldugumu dıyetıme 2kılosunu gerı almıs olarak ve yuruyuslerımle bugun 65.5 kılo ıle baslıyorum tekrar ıns. 3gunu bır atlatırsam gerısı gelır ınsallah okullar kapanana kadar 3 haftam var 62kılo olmayı hedeflıyorum
aksamları bu hafta yenı basladıgım ıcın 15 dakıka tempolu bır sekılde yuruyecegım haftaya yrm saate cıkarmayı dusunuyorum bu sekılde bır sure gıder ınsallah hemde yuruyuslerım sayesınde verdıklerımıde korumus olurum dıye dusunuyorum cunku yaptıgım dıyette hıc spor olmadan 13kılo vermıstımsımdı yuruyusum eklenııncede bıraz daha verebılırım dıye dusunuyorum

eweeet gunaydınlar
sayfalarıız sanırım cok yavas ılerlıyor kımsecıkler gelmıyor galıba
hu huuuuuuu kızlarrr nerelerdesınız bakalımmmm
bıraz gecte olsa ben sımdı kahvaltımı yapıcam herkeslere guzel bır gun dılıyorum bol dıyetlı ;))

herkese merhaba kızlarr bi süre ara verdim ama yine aranızdayım gecen sene bu zamanlar yne diyet yapıyordum 2 aydan sonra bırakmıştım 87 kiloydum 2 ayda 14 kilo verdim 3 kiloda öyle verdim toplam 17 kilo vermştim 70 kilo olmuştum ama yine aldım su andada 79 kiloyum ve ideal kilom olan 64 kiloya düşmem gerek bugun başladım kahaltımı yaptım bu sate kadar guzel geldi bakalım yeşil cayımı ictim asırı ödem varmış gitmeye başladı yavaş yavaş inşallah verecez hepinize kolay gelsin sizde yazın lutfen

herkese merhaba kızlarr bi süre ara verdim ama yine aranızdayım gecen sene bu zamanlar yne diyet yapıyordum 2 aydan sonra bırakmıştım 87 kiloydum 2 ayda 14 kilo verdim 3 kiloda öyle verdim toplam 17 kilo vermştim 70 kilo olmuştum ama yine aldım su andada 79 kiloyum ve ideal kilom olan 64 kiloya düşmem gerek bugun başladım kahaltımı yaptım bu sate kadar guzel geldi bakalım yeşil cayımı ictim asırı ödem varmış gitmeye başladı yavaş yavaş inşallah verecez hepinize kolay gelsin sizde yazın lutfen

boyun kaç cnm
benım 9aylık bebegım var yesıl cay ıcemıyorum artık kendı cabalarımla ıste bıraz verdım bende 1.5-2 ay ara verdım sımdı yıne baslıyorum ınsallah dun ksamkı yuruyusumle baslamıs bulunmaktayım bugunde pek dıkkat etmedım eskıye gore ama azallttım gectıgımız gunlere gore yavas yavas vereyım dıyorum kendımce bakalım gerı kalan 5kılomuda

oğlen yemegım :etlı bezelye ve yogurt oldu bugun mınık ıkı dılım de ekmek
aksama da corba ve salata dusunuyorum ıns.

dün gördüm sayfanızı fakat kullanamadım bi türlü bu gün 2.günüm diyette 15 günde 4-5 kg versem yetcek yürüyüşede başladım sıf bırakmayım die buraya katıldım destek olun bana boyum 1.60 61 kiloyum hedefim 55 kg

dün gördüm sayfanızı fakat kullanamadım bi türlü bu gün 2.günüm diyette 15 günde 4-5 kg versem yetcek yürüyüşede başladım sıf bırakmayım die buraya katıldım destek olun bana boyum 1.60 61 kiloyum hedefim 55 kg

hosgeldın cnm o zmn bırakıp bırakmmak aslında kendı elımızde ırademıze sahıp olursak emınım cok guzel bır kıloya ınebılırız benımde 4-5 kılo vermem yeterlı olacak ama ıs bende baslıyor ve bende bıtyor sık sık onlıne olabılır ve yedıklerını paylasırsan emınım bu dıyetle ıstedıgın kıloya ulasabılırsın ;)

gnydlar kımsecıkler ugramammıs ya sanırım herkes dıyetı bıraktı
nesfıtımı ıyıp gelıcem yıne bakalım unutulmus bu topık ya

Back