Teşekkürler o zaman yarın kilo bildirimi yaparımhoş geldin ehtiyacın olursa elimizden geldiyi kadar yardım ederiz
Herkese Selam,
Beni hatırlarmısınız bilemiyorum ama geçtiğimiz günlerde diyeti uygulamıştım ve sonuçlarını paylaşmıştım.. Ancak sonrasında bana birşey oldu ve uymamaya başladım. Allahtan verdiğim kiloyu geri almadım ama böyle bi isteksizlik, dikkat etmeme halindeyim.. Daha önce de hep bunu yaptım. Hayatım boyunca hep kilo sorunum vardı ve birçok diyete başlayıp bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Bunun önüne nasıl geçebilirim ? Vermek istediğim 15 kilom var artık çok sıkıldım bu gelgitlerden.. Lütfen bana yardım edin.. Aranızda benim gibi olup bunu başaranlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Canım ben de senin gibiyim her diyeti denedim başlarda çok iyi gidip artık durmadan diyet yapmanın bıkkınlığıyla bıraktım geri aldım vs aynı döngünün içinde dolandım.. ama mesele bunu kafada bitirmek ben artık bitirdiğime inanıyorum olmak istediğim yaşamak istediğim vücut bu değil ve bunu değiştirmek sadece bizim elimizde sabredeceğin birkaç ay hayat boyu senin rahat etmeni sağlıcak böyle düşün kendini motive et
Canım öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Birazcık sabırla bu işin üstesinden gelebiliriz umarım.. İnsanın yanlız olmadığını bilmek de çok büyük bir motive aracı. Umarım 1,2 ay sonra burada büyük değişimlerle hikayelerimizi anlatıyor oluruz.. :13:
Hosgeldin cnm sensiz buralar pek issizlasmisti gelmenle tekrar eski hareketliloge kovusur sanirimKK nın güzel hanımları merhabaa
Yaklaşık 2 haftalık aradan sonra hepinize bir selam vereyim dedim. Hepinizi çok özledim
İnternet bağlantımın yavaşlığından dolayı geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve çabalar boşa gitmiyordur
Ben bir haftalığına nişanlıma kavuştum ve dün akşam da uğurladım
Tam bir koşturmaca yaşadık ama en azından nikah günümüzü aldık ve bazı hazırlıkları hallettik bu bir hafta içerisinde
Allah nasip ederse 25 Mayıs 2013 cumartesi saat 12.20 de nikahımız kıyılacak, nişanlımı geri gönderdiğim için çok hüzünlüyüm ama bir ay sonra nikahımız olacağı için de bir o kadar heyecanlıyım :123:
Tabii bu arada diyet ve yürüyüş yapamadığım , üstüne bir de nişanlımla beraber çizburgerler, pizzalar, kokoreçler ve kayınvalidenin yaptığı özel yemekleri de bir güzel ziftlendiğimiz için ikimiz de biraz kilo aldıkUmarım nikahta gelinliğime sığabilirim
Acilen kendime çeki düzen verip, zayıflamaya devam etmem lazım ...
Hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdilik müsade istiyorum sizleri öpüyorum
KK nın güzel hanımları merhabaa
Yaklaşık 2 haftalık aradan sonra hepinize bir selam vereyim dedim. Hepinizi çok özledim
İnternet bağlantımın yavaşlığından dolayı geçmiş sayfaları okuyamadım ama umarım herkes iyidir ve çabalar boşa gitmiyordur
Ben bir haftalığına nişanlıma kavuştum ve dün akşam da uğurladım
Tam bir koşturmaca yaşadık ama en azından nikah günümüzü aldık ve bazı hazırlıkları hallettik bu bir hafta içerisinde
Allah nasip ederse 25 Mayıs 2013 cumartesi saat 12.20 de nikahımız kıyılacak, nişanlımı geri gönderdiğim için çok hüzünlüyüm ama bir ay sonra nikahımız olacağı için de bir o kadar heyecanlıyım :123:
Tabii bu arada diyet ve yürüyüş yapamadığım , üstüne bir de nişanlımla beraber çizburgerler, pizzalar, kokoreçler ve kayınvalidenin yaptığı özel yemekleri de bir güzel ziftlendiğimiz için ikimiz de biraz kilo aldıkUmarım nikahta gelinliğime sığabilirim
Acilen kendime çeki düzen verip, zayıflamaya devam etmem lazım ...
Hepimize kolay gelsin diyorum ve şimdilik müsade istiyorum sizleri öpüyorum
kızlar en son tartıldığımda 60.9 çıkmıştım siz küsüratları da yazıyormuşsunuz.
şimdi yeni tartım geldi tartıldım.
şu an 60.0 çıktım tam..
işalla haftaya 50li rakamlara ulaşırım
oy oy oy kimler gelmişşşşşşhoş geldin canım ya gözlerimiz yolda kaldı sensiz buranın tadl duzu kalmamışdı ya çokmu kilo aıdın canım benim?sen hepimizden daha iradelisin inş çopuk telafi edersin aradakı farkı nişanlın seni görünce şaşırdımı bu kadar zayıfladığına demek dügünün var 1 ay sonra ha inş çok mutlu olursunuz
inş canım
Hosgeldin cnm sensiz buralar pek issizlasmisti gelmenle tekrar eski hareketliloge kovusur sanirim
hayır canım serbest deyil malesef kalorisi çok yüksek 100gr 560 kalori felankızlar bu diyette kabak çekirdeği serbest mi ya
ya kızlar sürekli soru soruyorum da ilk defa diyet yapıyorum bilmiyorum o yüzden..
siz kaçta uyuyosunuz ya da uyanıyosunuz..
ben 11de kalkıp uygulayamıyorum kahvaltı kısmını, akşamda 6da yiyince acıkıyorum çok gece için bir öğün de yok
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
videoyu izlemek istiyenler için link koyuyorum
Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?