Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba kızlar
Tamda zamanı diyerek Ayça Kayanın diyetine bugün itibariyle başladım.
Şok diyetlerle ve öğün atlayara bu işin olmayacağını acı bir şekilde anladım
Artık niyetim düzenli ve dengeli beslenmeyi hayat tarzım haline getirmek.
Listeye eklerseniz sevinirim.
Kilom 73.5

Son düzenleme:
İki liste var ilk sayfada.
Biri ilk mesajda , diğeri haftada 3.5 kilo olan.
Ben haftalık listeyi uygulamayı düşünüyorum
Yönlendirebilecek arkadaş var mı?

İki liste var ilk sayfada.
Biri ilk mesajda , diğeri haftada 3.5 kilo olan.
Ben haftalık listeyi uygulamayı düşünüyorum
Yönlendirebilecek arkadaş var mı?

hoş geldin cann 3 listeden hankisini isterse onu uyğula hata her hafta bir listeyi uyğula biz zaten tam olarak uyamıyoruz listeye amma yağlı hamurlu içeceklerden uzak durarak elimizden geldiyi kadar zayıflamaya çalışıyoruz

Slm kizlar nasilsiniz ben hastayim grip az az toparlamaya basladim sanki
Dun ayran detoksu yaptim kizlar bir gun sadrce 900 gr. Gitti bugunde yapabilseydim iyiydi sma hastayim neyse bu da cok guzel bir aydir 64 teydim bugun sukur 63 u gordum

slm kizlar nasilsiniz ben hastayim grip az az toparlamaya basladim sanki
dun ayran detoksu yaptim kizlar bir gun sadrce 900 gr. Gitti bugunde yapabilseydim iyiydi sma hastayim neyse bu da cok guzel bir aydir 64 teydim bugun sukur 63 u gordum

keçmiş olsun nazlıcım inş çopuk iyileşirsinnazlıcım ayran detoksunu çok duydum amma heç yapmadım bana anlatırmısın nasıl yapılır nasıl ve kaç kere içilir gün içinde

keçmiş olsun nazlıcım inş çopuk iyileşirsinnazlıcım ayran detoksunu çok duydum amma heç yapmadım bana anlatırmısın nasıl yapılır nasıl ve kaç kere içilir gün içinde
Sagol ins gecer hemen
Bende ilkdefa yaptim cnm iyi de oldu he. Su 64 inadini kirdim
1,5 litre ayranin icine
2salatalik rendeledim
4ymk kasigi nohut
4ymk kasigi yesil mercimek
4ymk kasigi nohut
Birgun boyunca iki saatte bir 6 kere iciliyor ben 5 kere ictim 6. Saat 10 a denk geldi icemedim toktum zaten cok aralarda hic bisey yemiyosun yesillik yiyebilirsin yesil cay icebilirsin
Sbh: yumurta ekmekle kahvalti yapiliyor 2 gun yapiliyor ama ben bir gun yaptim yeterli geldi zaten bugunde hastayimdayanamm yapamazdim yani
Tam listeyi veremiyorum telden giriyorum cunku ama bu sekilde yaptim ben 900 gr. Verdim

teş ederim canım yarın denemeyi düşünüyorum

kızlar bakıyorum da bi toplanıp da beni çağıramadınız ben de çatkapı geldim aranıza yeni katılanlar olmuş ne güzel yaz geliyor herkes incecik olsun
sevacım ayran detoksunu 1 ay önce ben yazmıştım tekinberrin 2 günde 2.600 vermişti hatırladın mı ama ylnzeskici 400 gr vermişti bulgur onu şişirmişti de

nazlıbahar 1 günde 900 gr süper valla biz 1 ayda veriyoruz bu arada geçmiş olsun canım

cnm tşk. ederım ayyy sımdı bende ıkı gun mu yapsaydım oldum ya ama dayanamm ben ya 63 ü gordum ya buna da sukur ya

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. yalnız başıma diyet yapamıyorum ve eylüle kadar 52 kilo olmam gerek
ucunda muhteşem bir sürpriz beni bekliyor çünkü
şu anki kilom 60 boyumda 168 cm
verebilir miyim sizce??

aaa evet ya hedefine az kalmış inşallah canım inşallah artık hedef kilondayken kaçamak yaptığın günlerin arkasından yaparsın kilo koruma amaçlı

ayyy ınsallah artık oyle yaparız hele bı hayırlısı ıle 60ı goresek

cnm hsogeldın dıyeyım bende aynı boydayız ve suan senın kılon da cok guzel boyuna groe ama yasına ve evlılıgıne baglı tabikiiii
kac yasındasın evlımısın cocluk cocuk
ben 3 cocuk annesıyım ve 33 yasındayım 60kılo benım ıcın supper olauyor bu durumda sımdı bıle gorenler cok guzel olmussun dıyorlar

bu arada superızı de merak ettım hani

vüüüüüü
o zmn hemen vermelısın hehheeh ben 22 yasında 52 kılo idim unıv. son sınıfta verlısın bence de ve 5 ay var daha verırsın

vüüüüüü
o zmn hemen vermelısın hehheeh ben 22 yasında 52 kılo idim unıv. son sınıfta verlısın bence de ve 5 ay var daha verırsın
evet vermem lazım hemen
ama şu iştahımı nasıl yapsam bilemiyorum aldım listeyi yarın sabah başlıyorum en afillisinden
birde kiloyu koruma olayı nasıl oluyor?
dukan diyetindeki gibi bir evre var mı bu diyette?

cnm ben hıc su dıyetı bu dıyetı yapmadım sadece ayca kaya yaptım ıste ve kılo korumada da bu ayca kaya dıyetını yasam halıne sokarsan kılonuda korursun bence dıye dusunuyorum

off ya benim yaşam stilim pasta çikolata börek pasta diye gidiyor :18:
diyeti bıraktıktan sonra çok kilo alır mıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…