İki liste var ilk sayfada.
Biri ilk mesajda , diğeri haftada 3.5 kilo olan.
Ben haftalık listeyi uygulamayı düşünüyorum
Yönlendirebilecek arkadaş var mı?
slm kizlar nasilsiniz ben hastayim gripaz az toparlamaya basladim sanki
dun ayran detoksu yaptim kizlar bir gun sadrce 900 gr. Gitti bugunde yapabilseydim iyiydi sma hastayim neyse bu da cok guzel bir aydir 64 teydim bugun sukur 63 u gordum
Sagol ins gecer hemenkeçmiş olsun nazlıcım inş çopuk iyileşirsinnazlıcım ayran detoksunu çok duydum amma heç yapmadım bana anlatırmısın nasıl yapılır nasıl ve kaç kere içilir gün içinde
sagol ins gecer hemen
bende ilkdefa yaptim cnm iyi de oldu he. Su 64 inadini kirdim
1,5 litre ayranin icine
2salatalik rendeledim
4ymk kasigi nohut
4ymk kasigi yesil mercimek
4ymk kasigi nohut
birgun boyunca iki saatte bir 6 kere iciliyor ben 5 kere ictim 6. Saat 10 a denk geldi icemedim toktum zaten cok aralarda hic bisey yemiyosun yesillik yiyebilirsin yesil cay icebilirsin
sbh: Yumurta ekmekle kahvalti yapiliyor 2 gun yapiliyor ama ben bir gun yaptim yeterli geldi zaten bugunde hastayimdayanamm yapamazdim yani
tam listeyi veremiyorum telden giriyorum cunku ama bu sekilde yaptim ben 900 gr. Verdim
teş ederim canım yarın denemeyi düşünüyorum
kızlar bakıyorum da bi toplanıp da beni çağıramadınız ben de çatkapı geldim aranıza yeni katılanlar olmuş ne güzel yaz geliyor herkes incecik olsun
sevacım ayran detoksunu 1 ay önce ben yazmıştım tekinberrin 2 günde 2.600 vermişti hatırladın mı ama ylnzeskici 400 gr vermişti bulgur onu şişirmişti de
nazlıbahar 1 günde 900 gr süper valla biz 1 ayda veriyoruz bu arada geçmiş olsun canım
2-3 hafta sonra bidaha yaparsın dert etme
artık ınsallah 2-3 haftaya hedefe ulasırız hehheheh ne atıştı ama ıns. tutarrrr
aaa evet ya hedefine az kalmış inşallah canım inşallah artık hedef kilondayken kaçamak yaptığın günlerin arkasından yaparsın kilo koruma amaçlı
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. yalnız başıma diyet yapamıyorum ve eylüle kadar 52 kilo olmam gerek
ucunda muhteşem bir sürpriz beni bekliyor çünkü
şu anki kilom 60 boyumda 168 cm
verebilir miyim sizce??
cnm hsogeldın dıyeyım bende aynı boydayız ve suan senın kılon da cok guzel boyuna groe ama yasına ve evlılıgıne baglı tabikiiii kac yasındasın evlımısın cocluk cocuk ben 3 cocuk annesıyım ve 33 yasındayım 60kılo benım ıcın supper olauyor bu durumda sımdı bıle gorenler cok guzel olmussun dıyorlar bu arada superızı de merak ettım hani[/QUOTE .!.:hoşbulduk canım
yok ben 22 yaşındayım, üniversitede okuyorum daha evlilik çoluk çocuk yok bende..
çok fazla kilolu gibi durmuyorum ama göbeğim çok çıktı lastik reklamındaki pufidik lastik adam gibi boğum boğum oldum resmen
sürprizimde şu, istanbuldayım normalinde izmire uçakla gidiyorum çok güzel bi arabayla alıcak çok şık yemek bar otel fln rüya gibi çok romantik bir gece yaşatıcakmış bana aşkoşum
çocuk yeter ki zayıflayayım diye kesenin ağzını açtı sanırım
hoşbulduk canım
yok ben 22 yaşındayım, üniversitede okuyorum daha evlilik çoluk çocuk yok bende..
çok fazla kilolu gibi durmuyorum ama göbeğim çok çıktı lastik reklamındaki pufidik lastik adam gibi boğum boğum oldum resmen
sürprizimde şu, istanbuldayım normalinde izmire uçakla gidiyorum çok güzel bi arabayla alıcak çok şık yemek bar otel fln rüya gibi çok romantik bir gece yaşatıcakmış bana aşkoşum
çocuk yeter ki zayıflayayım diye kesenin ağzını açtı sanırım
evet vermem lazım hemenvüüüüüü
o zmn hemen vermelısın hehheeh ben 22 yasında 52 kılo idim unıv. son sınıfta verlısın bence de ve 5 ay var daha verırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?