Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

ya kizlar ben de 4 kilo vermek istiyorum sadece 1 ay uygulasam verebilir miyim acaba ama sikintili benim icin biraz ben pek o yazanlari yiyemem sabah tereyle maydonoz yemem aksam sebze yemeği de yemem sanirim cok fazla bisey değismez umarim yani

Teşekkürler arkadaşım.
Bügün başladım en büyük sıkıntı düzensiz yemek yemem herhalde.
Ama kararlıyım elimden geldiğince uygulayacağım.
Meyve falan artık verecek şekeri gerisini kestim.
Gazam mübarek olsun bakalım

canım hatırladım ben tekinberrin çok seviniyordu ayran detoksu sayesinde verdim demişti senin yazdığını bilmiyordum okumamışım kaçırmışım demek ki

vakit var mutlaka verirsin inş

ooooo o zaman senin yanındayız mutlaka zayıflamalısın o super geceyi yaşamak seninde hakın

off ya benim yaşam stilim pasta çikolata börek pasta diye gidiyor :18:
diyeti bıraktıktan sonra çok kilo alır mıyım acaba

canım kilo verdikten sonra korumasın kilonu ellbetde geri alırsın vücudun yeni kilosuna alışması için mutlaka 2.3 ay aynı kiloda kalmak şart

inş hayırlı olur her şey senin elinde unutma

Canim nasilsin ben 2 kilo verdim.burda 2 kere nohut yazmisin birde 6 kere ne demek,2 satte 1 6 kasikmi..nohut koy assm olurmu.?

Bu sabah 63.8 geldim tesekkur ederim canim...bildirim gunleri hangi gundu?
pazartesiiiiiiiiii

Canim nasilsin ben 2 kilo verdim.burda 2 kere nohut yazmisin birde 6 kere ne demek,2 satte 1 6 kasikmi..nohut koy assm olurmu.?
kafam karımıs bır kere nohut olcak 6 ogun demek ıstedım cnm ıkı saat arayla nohutsuz olmazmış

selam iyiyim canım sen nasılsın bu gün ayran detoksu yapıyorum amma yeşil mercimek koymadım içine bulğur nohut salatalık dereotu taze nane koydum

hanki konuda?

pazarerteleri

sevacım naptın nasıl gectı gunun yrn kaç gun yapıcan bakalım sonuc ne olcak

eveet bugun ıtıbarıyle bende basladım suan 68 kıloyum hedefım 58. :)) ınsallah yaza kadar hedefıme ulasacagıma ınanıyoruum mutlaka sız de deneyın cok guzel bı lıste haftaya tartıldıktan sonra yazıcam kızlar sızde denemelısınız :) :) :)

pazartesiiiiiiiiii

kafam karımıs bır kere nohut olcak 6 ogun demek ıstedım cnm ıkı saat arayla nohutsuz olmazmış

sevacım naptın nasıl gectı gunun yrn kaç gun yapıcan bakalım sonuc ne olcak

iyiyim canım 500qr getmiş
2günlük bi diyet uyguluyorum umarım pazartesi sabahı kılo vermıs olurum :))))

inş canım
razı kalırsın bizimle paylaşmayı unutma diyet listeni

Merhaba hanımlar
Ben de pazrtesi bu diyete başlamayı planlıyorum sizlerle yapmak isterim tek başıma olmadığımı hissetmek iyi gelir topic kurallarından pazartesi kilo bildirimi yapıldığını biliyorum ayrıca birşeyler varsa yardım ederseniz sevinir şimdiden teşekkürler:13:

gule gule 500 o zmn
aynan senin gibi düşündüm bende

hoş geldin ehtiyacın olursa elimizden geldiyi kadar yardım ederiz

kızlar pazartesi benim tartım gelir mi bilmiyorum
eğer gelmezse geldiğinde yazsam olur mu?
bir de bildirimi nasıl yapıcaz
ben ilk defa diyet yapıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…