hoş geldin cann 3 listeden hankisini isterse onu uyğula hata her hafta bir listeyi uyğulabiz zaten tam olarak uyamıyoruz listeye amma yağlı hamurlu içeceklerden uzak durarak elimizden geldiyi kadar zayıflamaya çalışıyoruz
kızlar bakıyorum da bi toplanıp da beni çağıramadınız ben de çatkapı geldim aranıza yeni katılanlar olmuş ne güzel yaz geliyor herkes incecik olsun
sevacım ayran detoksunu 1 ay önce ben yazmıştım tekinberrin 2 günde 2.600 vermişti hatırladın mı ama ylnzeskici 400 gr vermişti bulgur onu şişirmişti de
nazlıbahar 1 günde 900 gr süper valla biz 1 ayda veriyoruz bu arada geçmiş olsun canım
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. yalnız başıma diyet yapamıyorum ve eylüle kadar 52 kilo olmam gerek
ucunda muhteşem bir sürpriz beni bekliyor çünkü
şu anki kilom 60 boyumda 168 cm
verebilir miyim sizce??
ooooo o zaman senin yanındayız mutlaka zayıflamalısın o super geceyi yaşamak seninde hakınhoşbulduk canım
yok ben 22 yaşındayım, üniversitede okuyorum daha evlilik çoluk çocuk yok bende..
çok fazla kilolu gibi durmuyorum ama göbeğim çok çıktı lastik reklamındaki pufidik lastik adam gibi boğum boğum oldum resmen
sürprizimde şu, istanbuldayım normalinde izmire uçakla gidiyorum çok güzel bi arabayla alıcak çok şık yemek bar otel fln rüya gibi çok romantik bir gece yaşatıcakmış bana aşkoşum
çocuk yeter ki zayıflayayım diye kesenin ağzını açtı sanırım
off ya benim yaşam stilim pasta çikolata börek pasta diye gidiyor :18:
diyeti bıraktıktan sonra çok kilo alır mıyım acaba
Teşekkürler arkadaşım.
Bügün başladım en büyük sıkıntı düzensiz yemek yemem herhalde.
Ama kararlıyım elimden geldiğince uygulayacağım.
Meyve falan artık verecek şekeri gerisini kestim.
Gazam mübarek olsun bakalım
Sevacim ben yeniden ayca kaya diyetine basladim bu hafta beni yeniden listeye eklermisin?
Bu sabah 63.8 geldim tesekkur ederim canim...bildirim gunleri hangi gundu?tamam olur kaç kilosun?
Sagol ins gecer hemen
Bende ilkdefa yaptim cnm iyi de oldu he. Su 64 inadini kirdim
1,5 litre ayranin icine
2salatalik rendeledim
4ymk kasigi nohut
4ymk kasigi yesil mercimek
4ymk kasigi nohut
Birgun boyunca iki saatte bir 6 kere iciliyor ben 5 kere ictim 6. Saat 10 a denk geldi icemedim toktum zaten cok aralarda hic bisey yemiyosun yesillik yiyebilirsin yesil cay icebilirsin
Sbh: yumurta ekmekle kahvalti yapiliyor 2 gun yapiliyor ama ben bir gun yaptim yeterli geldi zaten bugunde hastayimdayanamm yapamazdim yani
Tam listeyi veremiyorum telden giriyorum cunku ama bu sekilde yaptim ben 900 gr. Verdim
selam iyiyim canım sen nasılsın bu gün ayran detoksu yapıyorum amma yeşil mercimek koymadım içine bulğur nohut salatalık dereotu taze nane koydumGunaydin sevacim nbr nasilsin
hanki konuda?canim bana da yardimci olsaniz yaa?
Bu sabah 63.8 geldim tesekkur ederim canim...bildirim gunleri hangi gundu?
pazartesiiiiiiiiiiBu sabah 63.8 geldim tesekkur ederim canim...bildirim gunleri hangi gundu?
kafam karımıs bır kere nohut olcak 6 ogun demek ıstedım cnm ıkı saat arayla nohutsuz olmazmışCanim nasilsin ben 2 kilo verdim.burda 2 kere nohut yazmisin birde 6 kere ne demek,2 satte 1 6 kasikmi..nohut koy assm olurmu.?
selam iyiyim canım sen nasılsın bu gün ayran detoksu yapıyorum amma yeşil mercimek koymadım içine bulğur nohut salatalık dereotu taze nane koydum
hanki konuda?
pazarerteleri
2günlük bi diyet uyguluyorum umarım pazartesi sabahı kılo vermıs olurum :))))
pazartesiiiiiiiiii
kafam karımıs bır kere nohut olcak 6 ogun demek ıstedım cnm ıkı saat arayla nohutsuz olmazmış
sevacım naptın nasıl gectı gunun yrn kaç gun yapıcan bakalım sonuc ne olcak
2günlük bi diyet uyguluyorum umarım pazartesi sabahı kılo vermıs olurum :))))
razı kalırsın bizimle paylaşmayı unutma diyet listenieveet bugun ıtıbarıyle bende basladım suan 68 kıloyum hedefım 58. :)) ınsallah yaza kadar hedefıme ulasacagıma ınanıyoruum mutlaka sız de deneyın cok guzel bı lıste haftaya tartıldıktan sonra yazıcam kızlar sızde denemelısınız :) :) :)
iyiyim canım 500qr getmiş
inş canım
razı kalırsın bizimle paylaşmayı unutma diyet listeni
aynan senin gibi düşündüm bendegule gule 500 o zmn
Merhaba hanımlar
Ben de pazrtesi bu diyete başlamayı planlıyorum sizlerle yapmak isterim tek başıma olmadığımı hissetmek iyi gelirtopic kurallarından pazartesi kilo bildirimi yapıldığını biliyorum ayrıca birşeyler varsa yardım ederseniz sevinir şimdiden teşekkürler:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?