Uyumadan önce uyandıktan sonra bugün bu diyeti bozmicaksın diye kendime talimat veriyorumetkili oluyor tavsiye ederim
her kesin metobalizması farklı amma genelde en az 2 vermek gerçekten oluyormerhaba kızlar bu 1 haftada 3.5 kilo diyetini deneyen oldumu?
nasıl sonuç elde ettiniz acaba
hoş geldin canım en sağlıklı diyet bu zatenarkadaşlar bende bugün bu diyete başladım . kilom :80.3
benide aranıza alırmısınız
Merhaba kızlaaar bende bu diyeti yapmak istiyorum
İlk liste bana daha uygun gibi geldi hem okulda olduğumdan hemde etle aram daha iyi 1 ay boyunca ilk listeyi yapsam yine etkili olur mu yoksa ara ara değiştirmek gerekiyor mu:/
Şu an 71 kiloyum inşallah tam 8 veririm
Haftada 3 günde pilatese gidiyorum:)
her kesin metobalizması farklı amma genelde en az 2 vermek gerçekten oluyor
hoş geldin canım en sağlıklı diyet bu zaten
hoş geldin inş amacına ulaşırsın
her kesin metobalizması farklı amma genelde en az 2 vermek gerçekten oluyor
hoş geldin canım en sağlıklı diyet bu zaten
hoş geldin inş amacına ulaşırsın
çok iyi yapıyorsun aynısını bende yapıyorum ve başarılı olduğum günlerin takvim üzerinden hatt çekiyorum ve kendime aferin yazıyorum
Hoşbuldum canım:) Umarım ulaşırız hep beraber,topiğin kuralları var mı yada bildirim falan yapıyor muyuz diyet ve topic hakkında bilgilendirir misin azıcık ?:))
Arkadaşlar merhaba diyete bugün başladım.sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim lıght peynir.1 domates 1 salatalık ve 5 adet zeytin.
ara öğünde 4-5 adet çilek yedim.
öğle yemeğinde 1 dilim kepek ekmeği çok az domates salatalık ve haşlanmış 1- 2 dilim patates yedim.
ara öğünde 1 kase kadar yoğurt yedim
akşam yemeğinde 1 dilim kepek ekmeği 1 kase çorba çok az sebze yemeği ve salata
Ben çok abur cubur yemekten alıyorum kiloyu.özellikle tatlı şeylerden uzak duramıyorum.Aslında açlık hissetmedim bugün fakat tatlı eksikliğini çok hissettim.Biraz önce tatlısızlığa dayanamadım ve 3 tane limonlu lıfli kepekli bisküvi yedim ve yanında 1 bardak süt içtim.umarım çok abartmamışımdır.
Selam kızlarr:)
Menümü paylaşıyım dedim:)
Sabah 1,5 dilim tam buğday ekmeği üstlerine beyaz peynir sürdüm ve 5 tane zeytin yedim
Ara:1 armut
Öğlen:300 gr kadar fırında az yağlı tavuk ve 3 kaşık yoğurt,maden suyu
Ara:4 çilek
Akşam:3 kaşık kurutulmuş taze fasulye kavurması ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Ara:Yeşil çay
Gün içinde:3 litre su suyumun içinede çubuk tarçin dilimlenmiş limon ve nane koydum daha güzel içiliyor tavsiye ederim:)
kızlar 3 gündür kaçamak yapmıyorumbakalım pazarertesi ödülüm kaç rakamı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?