Günaydın arkadaşım nasılsın,
yine koşturmacalar içinde misin, yoksa bir pazar sabahı sakinliğinde miar
bu sabah 7.30 a kadar yataktaydım yine erken kalktım ama yatak keyfi yaptım sonra güzel bir yürüyüşardından bizimkilere mükellef bi kahvaltı hazırladım
inan o bile iş yorgunluk masayı 2 saat toplamadım gazete çay muhabbetidevam ediyor öğleden sonra da biraz sosyalleşmede bulunur akşam survivor a takılırım
ama inan bana bu kk beni fena halde kendine bağladı bloğuma bile yoğunlaşamıyorum
bu arada seninki audrey hepburn hayranı galiba
Günaydın arkadaşım nasılsın,
yine koşturmacalar içinde misin, yoksa bir pazar sabahı sakinliğinde miar
bu sabah 7.30 a kadar yataktaydım yine erken kalktım ama yatak keyfi yaptım sonra güzel bir yürüyüşardından bizimkilere mükellef bi kahvaltı hazırladım
inan o bile iş yorgunluk masayı 2 saat toplamadım gazete çay muhabbetidevam ediyor öğleden sonra da biraz sosyalleşmede bulunur akşam survivor a takılırım
ama inan bana bu kk beni fena halde kendine bağladı bloğuma bile yoğunlaşamıyorum
bu arada seninki audrey hepburn hayranı galiba
benimki direk zayıf seviyor
biz de bugün annemle temizlik yaptık , sonra da yemek yaptık, bi de anneme çay demledim daha yeni oturdum saat 12.30 dan beri ayaktayım belim koptu vallaa :92:
kk ya ben de fena sardım yaa...
girmeyince, ya da girdiğimde kimse olmayınca bir garip yoksunluk hissine kapılıyorum
Kızlarr:85::84:
Nişanlımın internetten bakıp beğendiği gelinlik modelleri :18::18::18:
ben bittim var ya resmen ayvayı yedim
Favorisi bu :
A-line Scoop Short/ Mini Taffeta Wedding Dress - USD $ 128.69
Bunu da çok beğendi :
Trumpet Mermaid Strapless Brush Train Lace Ivory Wedding Dress B12022 for $369.00
Günay cım nasılsın,
sesin soluğun kesildi birdenbire , herşey yolundadır umarım...
tabletimin sarzi bozuldu sukur bugun aldik 3 gunde yazdiklarinizi okumak icin sirf 1 saat gitti naptiniz kizlar canim cikti ya bisey kacirmiyim diye mahvoldum goncacim 2. de cok guzel ama 1. fark yaratmayan isteyenlere iste bu dedirtecek cinsten ama sen hangisini begendiysen onu tercih et hepinizi ozledim valla 3 gun buhrandi
canımcım ıyıyım dun esım ve golumla gecırdım bugunde gunumun tamamı kuaforde gectı eve geldık kombı bozulmus elektrıklı sobayla oglusu sıcak tutmaya calısıyoruz yarın oglenden sonra servıs gelcekler
biz de seni özledik canımmneyse çabuk hallettiğinize ve aramıza döndüğüne sevindim :13:
bir ara bayaa ir muhabbeti koyulaştırmıştık ama şu haftasonu girdi araya herkesler kayıplarda :85:
ben ikisini de beğendim de nereme giycem asıl dert o !!
dünya turuna çıkmayı planlıyorum o gelinliklerin içine girebilmek için, xc9 dedi ki fitnaz seni paklamaz, dünyayı 3 kez turlaman lazım
şimdi çıksam nikahıma yetişir miyim bilmiyorum vallaa naapsam :26:
bende bu aksam leslie ye basladim ve 3 mil yurudum muthistii
yooook canim sen ne karli daglar gordun ve cok kisa surede verdin bu 11 kiloyu 1 kusur daha gitmistir 7 kilo falan kaliyo onumu vermiyceksin ha gayret ya ben cok ciddiyim sana guveniyorum gaz degil yani biraz daha spor bu is tamamdir
Kızlarr:85::84:
Nişanlımın internetten bakıp beğendiği gelinlik modelleri :18::18::18:
ben bittim var ya resmen ayvayı yedim
Favorisi bu :
A-line Scoop Short/ Mini Taffeta Wedding Dress - USD $ 128.69
Bunu da çok beğendi :
Trumpet Mermaid Strapless Brush Train Lace Ivory Wedding Dress B12022 for $369.00
yaa hakikaten niye kimse yok bugün burda :85:
Günaydın herkese
Hep birlikte güzel bir hafta sonu geçirmemizi diliyorum. Ayrıca Başakcığımıza da ailece kazasız belasız iyi yolculuklarsağ salim gider ve dönerler inşallah
Günaydın kızlar iki hafta sonra düğün var acil iki kilo vermem lazım sizce bu hafta dukanın atağınımı yapsam yoksa meyve sebze protein ağırlıklı beslensem verirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?