Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar nasılsınız diyet nasıl gediyor?aranızda beyaz çay içen oldumu heç tadlnl merak ediyorum beyaz çayın yeşil çaydan daha faydalı olduğunu duydum antioksidan daha fazla imiş
hiç içmedim ama herhalde yeşil çay gibi tuhaf bişeydir
siyah çayın üstüne tanımam yeşil çayı da mecburiyetten içiyorum

maşallah çok tatlı fotoğrafta ki büyük olan mı.zaten sezeryanla 3 en fazla.ben 2. yide doğurabilirsem ne mutlu.

sağol canım burda küçük daha 2 yaşında falandı şimdi 4 bitti bende sezeryanden çok korkardım ama çok rahattım ne sancı ne zor kalkma hele ikincide

hiç içmedim ama herhalde yeşil çay gibi tuhaf bişeydir
siyah çayın üstüne tanımam yeşil çayı da mecburiyetten içiyorum

ben önceleri heç içemezdim :26:amma şimdi jasminli poşet yeşil çay içmeye alıştım artık mutlaka limon koyuyorum içine yoksa içememgetdim sordum 100gr beyaz çay yeşil çayın nerdeyse 2 katı kadar bahalıdır

Günaydın herkese

Hep birlikte güzel bir hafta sonu geçirmemizi diliyorum. Ayrıca Başakcığımıza da ailece kazasız belasız iyi yolculuklar sağ salim gider ve dönerler inşallah

Bu saat oldu halaa kimsecikler yok topikte :85:
herkes haftasonu diye ailesine vakit ayırıyor herhalde
İyi madem ben de gider gelinlik modellerine bakarım

zaten 12 de de fitnazla buluşcam
gece görüşürüz artık burada olan olursa bye

beyaz çayın daha pahalı olduğunu duymuştum çayın en nadide bölümüymüş ondandır
ben bi ara bergamot aromalı buluyordum bak o güzel oluyordu şimdi var mı acaba:44:
Günaydın herkese

Hep birlikte güzel bir hafta sonu geçirmemizi diliyorum. Ayrıca Başakcığımıza da ailece kazasız belasız iyi yolculuklar sağ salim gider ve dönerler inşallah
ben de herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu dilerim
Evet Başak'ın ve ailesinin yolu açık olsun

beğendiğin bikaç modeli bizimle de paylaş
canımcım ben yine sabah talimindeydim kızın cumartesi okul kursu var anlayacağın okul 6 gün o yüzden her zamanki tempodaydım kocişe dedim yürüyüşü sabah yapalım diye bi baktık ki fırtına devam dün akşam zaten deniz çıldırmıştı biz de sokak aralarında yürüdük ben de 30 dk bisiklet 20 dk pilatesimi yaptım banyo bakım :115: falan derken öğle olmuş kızı al gel yemeğini yedir şimdi tenise gitti ben de ancak oturdum:126:

hayrola nedir zor gelen

yavv iki üç tane gelinlik, bir kaç tane davetiye ve nikah şekeri sitesi inceledim beynim döndü, evlenecek genç kızlar bunu aylarca yapıyor ama ben
bi de ikide birde site kilitleniyor , hadi uğraşa uğraşa gir tekrar, nerde kaldıydım diye ara bul devam et derken yoruldum be yaa :111:

bi de beğenseydim bişeyler barii ama

ondan diyom yaşlanmışım zor geliyor diye...

kızlar nasılsınız diyet nasıl gediyor?aranızda beyaz çay içen oldumu heç tadlnl merak ediyorum beyaz çayın yeşil çaydan daha faydalı olduğunu duydum antioksidan daha fazla imiş

Sevacım, ben içtim beyaz çay, çok faydalı diyorlar evet. Doğadan ın portakallısını ve yaseminlisini denedim ama inan hiç beğenmedim,yeşil çaydan çok çok kötü. Kutulardan birer tane içtim gerisi duruyor öyle dolapta

Kızlarr :85::84:

Nişanlımın internetten bakıp beğendiği gelinlik modelleri :18::18::18:
ben bittim var ya resmen ayvayı yedim

Favorisi bu :

A-line Scoop Short/ Mini Taffeta Wedding Dress - USD $ 128.69

Bunu da çok beğendi :

Trumpet Mermaid Strapless Brush Train Lace Ivory Wedding Dress B12022 for $369.00

tatlı telaşlar bunlar ay ay tekrar gelin olasım geldi:123:

bu adam naapmış öyle sana gıcık mı atıyo napıyo
aaaaaa ayol bunlara girmek için seni fitnaz da kesmez dünyanın etrafında 3 tur atman gerekir

neyse buraya kadar yazdıklarımın hepsi şakaydı
inan bana sen öyle güzel bi gelin olacaksın ki adam gözlerine inanamayacak:82:

sorma kardeş
gece gece beni derin ve çaresiz düşüncelere gark etti zaten ne halt edecem ben diye, dünyanın etrafında 3 tur atsam girer miyim ki bunlara kızz
yok acaba beni mi yokluyor, " ben bu gelinlikleri giyecek kadar zayıf değilim" diye itiraf etmemi mi bekledi ağzımı aradı ???
ben de hiç sesimi çıkarmadım, kısa gelinliğe "eteği pot duruyor" dedim, "o gün sana bir kere bakacaklarsa bana beş kere bakacaklar emin misin benim böyle birşey giymemi istediğinden" dedim, bana mısın demedi, " olsun tanıdığımız insanlar bakacak sonuçta sana, ben böyle seviyorum klasik gelinlik herkeste var, sen farklı ol istiyorum" dedi adam yaa :18::18::18::18::18:
Ahh ben işte sorma gafletinde bulunmuş oldum, sormaz olaydım

Günaydın arkadaşım nasılsın,

yine koşturmacalar içinde misin, yoksa bir pazar sabahı sakinliğinde mi :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…