• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar bende sevmesemde gunde 1-2 bardak yesıl cay ıcıyorum sımdı bırde zeytın yapragı ve bıberıye aldım aktardan 2zeytın yapragı bır tutam bıberıyeyı kaynamıs suda 10 dk demlendırıp ıcıyormussun sabah aksam yag yakımına ıyıymıs bende baslıycam bugun gunde 2kere 10 gun ıcıyormussun sonra 3gun mola ıhtıyacın varsa 10 gun daha devammıs buralarda bı topıkte okumustum dıyetısyenının onerısıymıs

oğlum kaç gündür kötü hastalandı doktora götürdüm amma iyileşeceyine dahada kötü oldu bu yüzden nete fazla giremiyorum amma elimden geldiyi kadar takib etmeye çalışacağım siz kilo bildirimlerinizi yazmayı unutmayın kendimden başlıyorum

65.700

Günay kitabını alsan daha iyi ama kabaca anlatim fazla kilona göre 3-5-7 gün atak yapıyosun sadece protein yiyosun lıght peynir yumurta lıght süt tavuk et köfte baharat kullanabilyosun sonraki evre yanlış hatırlamıyosam güçlendirme onda da 1 gün sebze proıtein bi gün protein bu şekilde vermek istediğin kiloya kadar devam ediyosun sonra koruma evresi falan var yani uzun süren bi diyet

oğlum kaç gündür kötü hastalandı doktora götürdüm amma iyileşeceyine dahada kötü oldu bu yüzden nete fazla giremiyorum amma elimden geldiyi kadar takib etmeye çalışacağım siz kilo bildirimlerinizi yazmayı unutmayın kendimden başlıyorum

65.700

54,300 bennn cok gecmıs olsun canım Allah sıfa versın

Günay kitabını alsan daha iyi ama kabaca anlatim fazla kilona göre 3-5-7 gün atak yapıyosun sadece protein yiyosun lıght peynir yumurta lıght süt tavuk et köfte baharat kullanabilyosun sonraki evre yanlış hatırlamıyosam güçlendirme onda da 1 gün sebze proıtein bi gün protein bu şekilde vermek istediğin kiloya kadar devam ediyosun sonra koruma evresi falan var yani uzun süren bi diyet

bizim okadar uzun evrelere ıhtıyacımız yokkı bende bugun 3gunde 1kılo dıyetıne basladım ama aynı zamanda hasatyım bakalım

hepinize merhaba diyetisyenim bugün bana ona göre süper yağ yakıcı çay tarifi verdi 1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek bir çok hastası çok iyi sonuç almış bende bugün aldım yarın kısmetse başlayacağım yalnız yüksek tansiyon hastaları kullanamaz birazda olsa tansiyon yükseltiyormuş ben gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah öpüyorum hepinizi

10gun yapılıyor 3gun ara sonra yıne 10 gun seklınde

Tabiki günay zaten daha çok 20 kilo falan vermek isteyenlere önerilliyo ama mesela 20 kilo vermek isteyen atak evresini 7gün yapıyo ama 3-5 kilo vermek istiyosan 3gün atak yapıyosun

nasıl beğendin di mi :13:
keyifli o egzersiz yaa kadın biraz çok konuşuyo ama konuşmasa da zaman geçmicek belki sıkılıcaz, iyisi mi onu hem dinleyip ayak uydurmaya çalışırken vakit geçiyo
başladığına sevindim canım devam :46::46::46:

baslangic olarak cok iyiydi canim kadin hem konusuyo hem spor yapiyo spor sirasinda esim aradi su an konusamiycam deyip kapattim:26:

65.700

Sevacım çok geçmiş olsun, Allah acil şifasını versin evladının

kızlar slm bi kaç haftadır yoktum ama inanın nedenim var eşimle bebek düşünüyoduk ve küçük bi ilaç tedavisi uygulamam gerekiyodu bu sırada diyeti bırakmak zorunda kaldım ama değdi hamileyimmm :D yupiiiii :D

günaydın arkadaşlar ..

Adanadan selamlar:)

Ve aleykümselam canım. Keyfin yerindedir umarım , sakın kalorisi yüksek şeylerden çok yemeeeee:20:

CAnım merhaba,çok kısa nete girebileceğim için sadecekısa kısa yorumlar yapayım bari:)

canım 1. si bence güzel ama düğün için gelinlik anlamında basit kalıyor.2. si çok şık ve güzel.ne yapıp edip göbiş ve basen biraz küçülürse fıstık gibi olursun.:21:onun için sen pilatese bugünden başla canım.sıkı bir vücut lazım.

Yorumların için teşekkür ederim tatlım. Benim bu kadar kısa sürede o gelinliğe girecek sıkı bir vücuda sahip olmam imkansız yaşım 39 yav , neyse benimki bi gelsin de ben ona başka modeller gösterip aklını çelmeyi düşünüyorum umarım başarırım :9:
canım ben yokum çünkü:33:

goncacım iyi temennilerin için teşekkür ederim.özledim valla sizi.neyse ankaraya döndüğümde kahve muhabbetlerine devam:))

Çabuk dönn :13:
Yakında ben de İstanbul'a dönücem, evimdeki interneti kapattırmıştım, şimdi düşünüyorum vınn ' ı bari açtırayım burdan ve sizlerden uzak kalırsam çok üzülürüm vallahii :31:

kızlar slm bi kaç haftadır yoktum ama inanın nedenim var eşimle bebek düşünüyoduk ve küçük bi ilaç tedavisi uygulamam gerekiyodu bu sırada diyeti bırakmak zorunda kaldım ama değdi hamileyimmm :D yupiiiii :D

Ooooo çok sevindim senin adınaaa , maşallah :nazar::nazar:
gözünüz aydınn tebrik ederiimm :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

Boşver diyeti miyeti , bebeğini sağlıklı beslemek ve doğurmak için ne gerekiyorsa onu yap,
ama arada bize de gelişmelerden haber ver

Hepinize günaydın, iyi haftalar arkadaşlar... :3:

14.01.2013 başlangıç 80,00
21.01.2013 1. hafta 78,9
28.01.2013 2. hafta 77,2
04.02.2013 3. hafta 76,9
11.02.2013 4. hafta 75,8
18.02.2013 5. hafta 74,3
25.02.2013 6. hafta 72,3
04.03.2013 7. hafta 71,1
11.03.2013 8. hafta 69,9
18.03.2013 9. hafta 68,9
25.03.2013 10.hafta 67,1

Ooooo çok sevindim senin adınaaa , maşallah :nazar::nazar:
gözünüz aydınn tebrik ederiimm :46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.

Boşver diyeti miyeti , bebeğini sağlıklı beslemek ve doğurmak için ne gerekiyorsa onu yap,
ama arada bize de gelişmelerden haber ver

cnm benim çok tşk ederim paylaşmazmıym dr her gittiğimde size resmini koyarım yavrumun :)

boyle nedenlere can kurban cocuk coooook gusel bisey cok gozunuz aydin olsun ve Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin simdi hamileligin tadini cikarin:49:

dünden beri ne çok yazmışsınız yine oku oku bitmedi vallahi

tabletimin sarzi bozuldu sukur bugun aldik 3 gunde yazdiklarinizi okumak icin sirf 1 saat gitti naptiniz kizlar canim cikti ya bisey kacirmiyim diye mahvoldum goncacim 2. de cok guzel ama 1. fark yaratmayan isteyenlere iste bu dedirtecek cinsten ama sen hangisini begendiysen onu tercih et hepinizi ozledim valla 3 gun buhrandi
kk fena bağımlılık yapıyor di mi:kkk:

biz de seni özledik canımm :29: neyse çabuk hallettiğinize ve aramıza döndüğüne sevindim :13:

bir ara bayaa ir muhabbeti koyulaştırmıştık ama şu haftasonu girdi araya herkesler kayıplarda :85:

ben ikisini de beğendim de nereme giycem asıl dert o !! :17:
dünya turuna çıkmayı planlıyorum o gelinliklerin içine girebilmek için, xc9 dedi ki fitnaz seni paklamaz, dünyayı 3 kez turlaman lazım :52:
şimdi çıksam nikahıma yetişir miyim bilmiyorum vallaa naapsam :26:

hahahahahaaaa

Dostluk iki yürek arasında akan bir nehir gibidir , Gittiği yeri de temizler, geldiği yeri de :13::29::7:

melike demirağ arkadaş | İzlesene.com Video

Geceler, katran karası geceler
Ellerim tütün kokar gecelerde
Geceler, olmaz olası geceler
Açılır yelkenleri yalnızlığın
Vurur dalga sesleri yüreğimde

Geceler yarı yar
Dört duvar efkar

Vurulur zincirlere
Çareler gecelerde
Bir damla bir damla daha
Düşer zindanlara
Gözyaşlarım
seni melankolik gördüm bugün hayrola:59:

günaydın arkadaşlar ..

Adanadan selamlar:)
merhaba canım buralara bahar gelmiş di mi

65.700
çok geçmiş olsun canım
önce çocuklar sonra kk

baslangic olarak cok iyiydi canim kadin hem konusuyo hem spor yapiyo spor sirasinda esim aradi su an konusamiycam deyip kapattim:26:
kadın çok iyi gaza getiriyor ama senin kocan şehir dışında değil miydi yazık adama ya

tebrikler canım alllah tamamına erdirsin bundan sonra diyet değil sağlıklı beslenme programı uygularsın artık bebiş için :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Forumu sürekli takip ederdim bugün üye olup resmi olarak aranıza katıldım :) Okuduğum kadarıyla herkes diyetin faydasını görmüş bir kaç güne başlamayı hedefliyorum 65 kiloyum 57 yada 58 e insem süper olur Polikistik over olduğum için kilo almamam gerekiyor ve artık bebiş düşünüyorum bunun içine bir ön çalışma olsun :)

Forumu sürekli takip ederdim bugün üye olup resmi olarak aranıza katıldım :) Okuduğum kadarıyla herkes diyetin faydasını görmüş bir kaç güne başlamayı hedefliyorum 65 kiloyum 57 yada 58 e insem süper olur Polikistik over olduğum için kilo almamam gerekiyor ve artık bebiş düşünüyorum bunun içine bir ön çalışma olsun :)

hoşgeldin ve umarım dilediğin kiloya düşer ve saglıkla bebişine kavusursun

Back
X