Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç içmedim ama herhalde yeşil çay gibi tuhaf bişeydirkızlar nasılsınız diyet nasıl gediyor?aranızda beyaz çay içen oldumu heç tadlnl merak ediyorum beyaz çayın yeşil çaydan daha faydalı olduğunu duydum antioksidan daha fazla imiş![]()
maşallah çok tatlı fotoğrafta ki büyük olan mı.zaten sezeryanla 3 en fazla.ben 2. yide doğurabilirsem ne mutlu.
hiç içmedim ama herhalde yeşil çay gibi tuhaf bişeydir
siyah çayın üstüne tanımam yeşil çayı da mecburiyetten içiyorum
bugün kimseler yok ben de kaçıyorum bye![]()
hiç içmedim ama herhalde yeşil çay gibi tuhaf bişeydir
siyah çayın üstüne tanımam yeşil çayı da mecburiyetten içiyorum
beyaz çayın daha pahalı olduğunu duymuştum çayın en nadide bölümüymüş ondandırben önceleri heç içemezdim :26:amma şimdi jasminli poşet yeşil çay içmeye alıştım artık mutlaka limon koyuyorum içine yoksa içememgetdim sordum
100gr beyaz çay yeşil çayın nerdeyse 2 katı kadar bahalıdır
![]()
ben de herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu dilerimGünaydın herkese
Hep birlikte güzel bir hafta sonu geçirmemizi diliyorum. Ayrıca Başakcığımıza da ailece kazasız belasız iyi yolculuklarsağ salim gider ve dönerler inşallah
![]()
beğendiğin bikaç modeli bizimle de paylaşBu saat oldu halaa kimsecikler yok topikte :85:
herkes haftasonu diye ailesine vakit ayırıyor herhalde
İyi madem ben de gider gelinlik modellerine bakarım
zaten 12 de de fitnazla buluşcam
gece görüşürüz artık burada olan olursa bye![]()
hayrola nedir zor gelenben yaşlanmışım
cidden , herşey zor gelir olmuş bana :105: :100::92:
hayrola nedir zor gelen![]()
kızlar nasılsınız diyet nasıl gediyor?aranızda beyaz çay içen oldumu heç tadlnl merak ediyorum beyaz çayın yeşil çaydan daha faydalı olduğunu duydum antioksidan daha fazla imiş![]()
beyaz çayın daha pahalı olduğunu duymuştum çayın en nadide bölümüymüş ondandır
ben bi ara bergamot aromalı buluyordum bak o güzel oluyordu şimdi var mı acaba:44:
ben de herkese güzel ve kaçamaksız bir haftasonu dilerim
Evet Başak'ın ve ailesinin yolu açık olsun
beğendiğin bikaç modeli bizimle de paylaş
canımcım ben yine sabah talimindeydim kızın cumartesi okul kursu var anlayacağın okul 6 gün o yüzden her zamanki tempodaydım kocişe dedim yürüyüşü sabah yapalım diye bi baktık ki fırtına devam dün akşam zaten deniz çıldırmıştı biz de sokak aralarında yürüdük ben de 30 dk bisiklet 20 dk pilatesimi yaptım banyo bakım:115:
falan derken öğle olmuş kızı al gel yemeğini yedir şimdi tenise gitti ben de ancak oturdum:126:
yavv iki üç tane gelinlik, bir kaç tane davetiye ve nikah şekeri sitesi inceledim beynim döndü, evlenecek genç kızlar bunu aylarca yapıyor ama ben![]()
bi de ikide birde site kilitleniyor , hadi uğraşa uğraşa gir tekrar, nerde kaldıydım diye ara bul devam et derken yoruldum be yaa :111:
bi de beğenseydim bişeyler barii ama
ondan diyom yaşlanmışım zor geliyor diye...
Kızlarr:85::84:
Nişanlımın internetten bakıp beğendiği gelinlik modelleri :18::18::18:
ben bittim var ya resmen ayvayı yedim
Favorisi bu :
A-line Scoop Short/ Mini Taffeta Wedding Dress - USD $ 128.69
Bunu da çok beğendi :
Trumpet Mermaid Strapless Brush Train Lace Ivory Wedding Dress B12022 for $369.00
tatlı telaşlar bunlar ay ay tekrar gelin olasım geldi:123:
bu adam naapmış öyle sana gıcık mı atıyo napıyo
aaaaaa ayol bunlara girmek için seni fitnaz da kesmez dünyanın etrafında 3 tur atman gerekir
neyse buraya kadar yazdıklarımın hepsi şakaydı
inan bana sen öyle güzel bi gelin olacaksın ki adam gözlerine inanamayacak:82: