Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

oh rahatladım hayatım boyunca belden aşağı vuran insanlarla mücadele ettim bana veya bi başkasına hiç farketmez kavgalarım bile dürüstçe olmuştur o nedenle seni incitmediğimi öğrenmek iyi oldu
senin annene dediklerini ben de anneme derdim ama hep içgüdüsel olarak istiyoruz işte
evet çocukla yuva şenleniyor doğru ama hayatının merkezi de oluyor. bu da bazen çok sıkıcı oluyor

sağol canım herkesin sofrası bereketli şen olsun

ben 14.yılın içindeyim 10 yaşında da cadı bi kızım var

canım görende kafana göre takılmıyor bir diyet programına uyuyorsun sanır

boşver sen yemegi koy yiyen yesin yemeyen evine gidip evinde yesinkötü kadın başakkk hahahh

sen şimdi bana kötü bişey mi dedin :85:

harikacım biz yol alanlardanız o zaman erken uyananlar grubu olarak.en iyi yoluda günay alıyor.paşası sabahın 5 inde uyandırıyor
goncacım erken uyanıyoruz yol alıyoruz biz.ben biraz kaplumbağa hızında yol almaya çalışıyorum ama neyse orasını karıştırmayayım

maşallah çok tatlı fotoğrafta ki büyük olan mı.zaten sezeryanla 3 en fazla.ben 2. yide doğurabilirsem ne mutlu.

yollar yürümekle bitmiyor di mi

Oooo maşallah xc Allah uzun yıllar sağlıkla huzurla daim ettirsin inşallah
amin canım hepimize inşallah
zaman öyle hızla geçiyor ki.............

canım erken evlenen ne yapmış ya.sadece tek avantajları çocukların büyümüş olması.ne kadar geç evlenirsen o kadar az yıpranırsın.bayan için sadece yıpranma olarak dez avantajını görüyorum.ama bence erkek mutlaka geç evlenmeli.her şeye doymalı ne yaşamak istiyorsa yaşasın.evinin erkeğiçocuklarının babası olacak sorumluluğa eriştiği zaman evlenmeli ki hem evine bağlı olsun(aklı dışarda kalmasın ya da bekar arkadaşlarını özenmesin)hemde isteyerek evlendiği için daha mutlu olur eşinide mutlu eder diye düşünüyorum.annem erken evlenmişte ne olmuş aman sadece yıpranmış.hele eskiler daha beter kayınvalide ile otur kendi işin bitsin onunkini temizle .gelinsin her şey senden beklensin.ayyyyy söylerken bile yüreğim şişiyor

şu anki evlilikler çok korkutuyor beni.neler görüyoruz neler duyuyoruz. eşini ne kadar seviyor dediğim hatta eşimede imrenerek anlattığım insanların ,1 ay sonra eşlerini aldattığını öğrenipte az yıkılmadım

erkek parayı çok buluncada sapıtıyor.aman aman.Allah herkesi evinde eşiyle çocukları ile mutlu etsin.eşlerinden başkasını görmesinler .eğer göreceklersede ölsünler

niye sezeryandan bu kadar korkuyon ben cok rahat gecırdım

canım ben rahat geçirmedim ya.sonrasında da ağrım vardı.yataktan kalkmak uzanmak bile çok acılıydı.ilk kez ayaga kaldırdıkları zamanı demiyorum zaten.doktorum iyiydi ama hemşirelerden de memnun kalmadım.yatış esnasında çok agrım oldu.gece hemşireside salaktı.laf anlamıyordu vs vs benim bol acılıydı yani

senin bebiş uyuyor herhalde benimki arkadaşıyla geldi pizzalar sipariş edildi şimdi muhabbetindeler
bana bişey soran yok yiyeceklerini yapacaklarını planlamışlar
lodostan mıdır nedir acaip başım ağrıyo ben de kendimi kk ya attım

Son düzenleme:

bende ılk dogrulurken zırıl zırıl agladım ama sonra ılkınden sonra agla zırla kalktım oglumu gorunce onu kımseye bırakmamak ıcın hep dogrldum

ne var yani siz bana şimdi tembel miskin mi diyorsunuz sabah 8.30 da kalkıyorum diye

kızlar nasılsınız diyet nasıl gediyor?aranızda beyaz çay içen oldumu heç tadlnl merak ediyorum beyaz çayın yeşil çaydan daha faydalı olduğunu duydum antioksidan daha fazla imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…