• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Günaydın arkadaşım nasılsın,

yine koşturmacalar içinde misin, yoksa bir pazar sabahı sakinliğinde mi :68:ar

bu sabah 7.30 a kadar yataktaydım yine erken kalktım ama yatak keyfi yaptım sonra güzel bir yürüyüş :21: ardından bizimkilere mükellef bi kahvaltı hazırladım :56:
inan o bile iş yorgunluk masayı 2 saat toplamadım gazete çay muhabbeti :68:devam ediyor öğleden sonra da biraz sosyalleşmede bulunur akşam survivor a takılırım
ama inan bana bu kk beni fena halde kendine bağladı bloğuma bile yoğunlaşamıyorum:kkk:
bu arada seninki audrey hepburn hayranı galiba:12:

Günaydın arkadaşım nasılsın,

yine koşturmacalar içinde misin, yoksa bir pazar sabahı sakinliğinde mi :68:ar

bu sabah 7.30 a kadar yataktaydım yine erken kalktım ama yatak keyfi yaptım sonra güzel bir yürüyüş :21: ardından bizimkilere mükellef bi kahvaltı hazırladım :56:
inan o bile iş yorgunluk masayı 2 saat toplamadım gazete çay muhabbeti :68:devam ediyor öğleden sonra da biraz sosyalleşmede bulunur akşam survivor a takılırım
ama inan bana bu kk beni fena halde kendine bağladı bloğuma bile yoğunlaşamıyorum:kkk:
bu arada seninki audrey hepburn hayranı galiba:12:

benimki direk zayıf seviyor :52::52:
biz de bugün annemle temizlik yaptık , sonra da yemek yaptık, bi de anneme çay demledim daha yeni oturdum saat 12.30 dan beri ayaktayım belim koptu vallaa :92:

kk ya ben de fena sardım yaa...
girmeyince, ya da girdiğimde kimse olmayınca bir garip yoksunluk hissine kapılıyorum :31:

Günay cım nasılsın,
sesin soluğun kesildi birdenbire , herşey yolundadır umarım...

canımcım ıyıyım dun esım ve golumla gecırdım bugunde gunumun tamamı kuaforde gectı eve geldık kombı bozulmus elektrıklı sobayla oglusu sıcak tutmaya calısıyoruz yarın oglenden sonra servıs gelcekler

tabletimin sarzi bozuldu sukur bugun aldik 3 gunde yazdiklarinizi okumak icin sirf 1 saat gitti naptiniz kizlar canim cikti ya bisey kacirmiyim diye mahvoldum goncacim 2. de cok guzel ama 1. fark yaratmayan isteyenlere iste bu dedirtecek cinsten ama sen hangisini begendiysen onu tercih et hepinizi ozledim valla 3 gun buhrandi

tabletimin sarzi bozuldu sukur bugun aldik 3 gunde yazdiklarinizi okumak icin sirf 1 saat gitti naptiniz kizlar canim cikti ya bisey kacirmiyim diye mahvoldum goncacim 2. de cok guzel ama 1. fark yaratmayan isteyenlere iste bu dedirtecek cinsten ama sen hangisini begendiysen onu tercih et hepinizi ozledim valla 3 gun buhrandi

biz de seni özledik canımm :29: neyse çabuk hallettiğinize ve aramıza döndüğüne sevindim :13:

bir ara bayaa ir muhabbeti koyulaştırmıştık ama şu haftasonu girdi araya herkesler kayıplarda :85:

ben ikisini de beğendim de nereme giycem asıl dert o !! :17:
dünya turuna çıkmayı planlıyorum o gelinliklerin içine girebilmek için, xc9 dedi ki fitnaz seni paklamaz, dünyayı 3 kez turlaman lazım :52:
şimdi çıksam nikahıma yetişir miyim bilmiyorum vallaa naapsam :26:

canımcım ıyıyım dun esım ve golumla gecırdım bugunde gunumun tamamı kuaforde gectı eve geldık kombı bozulmus elektrıklı sobayla oglusu sıcak tutmaya calısıyoruz yarın oglenden sonra servıs gelcekler

saçlar mı boyandı yoksaaa :21:
fotoğraf isterizz :23: fotoğraf isterizz :23:fotoğraf isterizz :23:

inşallah bebişi üşütmeden kombiyi halledersiniz canım...

biz de seni özledik canımm :29: neyse çabuk hallettiğinize ve aramıza döndüğüne sevindim :13:

bir ara bayaa ir muhabbeti koyulaştırmıştık ama şu haftasonu girdi araya herkesler kayıplarda :85:

ben ikisini de beğendim de nereme giycem asıl dert o !! :17:
dünya turuna çıkmayı planlıyorum o gelinliklerin içine girebilmek için, xc9 dedi ki fitnaz seni paklamaz, dünyayı 3 kez turlaman lazım :52:
şimdi çıksam nikahıma yetişir miyim bilmiyorum vallaa naapsam :26:

yooook canim sen ne karli daglar gordun ve cok kisa surede verdin bu 11 kiloyu 1 kusur daha gitmistir 7 kilo falan kaliyo onumu vermiyceksin ha gayret ya ben cok ciddiyim sana guveniyorum gaz degil yani biraz daha spor bu is tamamdir:8:

bende bu aksam leslie ye basladim ve 3 mil yurudum muthistii:10:

nasıl beğendin di mi :13:
keyifli o egzersiz yaa kadın biraz çok konuşuyo ama konuşmasa da zaman geçmicek belki sıkılıcaz, iyisi mi onu hem dinleyip ayak uydurmaya çalışırken vakit geçiyo
başladığına sevindim canım devam :46::46::46:

yooook canim sen ne karli daglar gordun ve cok kisa surede verdin bu 11 kiloyu 1 kusur daha gitmistir 7 kilo falan kaliyo onumu vermiyceksin ha gayret ya ben cok ciddiyim sana guveniyorum gaz degil yani biraz daha spor bu is tamamdir:8:

sağolasın tatlım :16:

inşallah yarın sabah da tartı yüzümü güldürür :31:

sporu aksatmamaya çalışıyorum. cuma gün 2 posta toplam 186 dk , dün öğlen 1 posta 95 dk ( akşam yeğeni yemeğe götürdüm dönüşte geç oldu diye 2. postayı yürüyemedim ), bugün öğlen 1,5 saat temizlik , 1,5 saat yemek pişirme yüzünden yürüyemedim, akşam 1 posta 96 dk yürüdüm. vallaa elimden geleni yapıyorum yani :17:

Geceler, katran karası geceler
Ellerim tütün kokar gecelerde
Geceler, olmaz olası geceler
Açılır yelkenleri yalnızlığın
Vurur dalga sesleri yüreğimde

Geceler yarı yar
Dört duvar efkar

Vurulur zincirlere
Çareler gecelerde
Bir damla bir damla daha
Düşer zindanlara
Gözyaşlarım

Günaydın kızlar iki hafta sonra düğün var acil iki kilo vermem lazım sizce bu hafta dukanın atağınımı yapsam yoksa meyve sebze protein ağırlıklı beslensem verirmiyim

Kızlarr :53::85::84:

Nişanlımın internetten bakıp beğendiği gelinlik modelleri :18::18::18:
ben bittim var ya resmen ayvayı yedim :43::43::43::43::43::43::43:

Favorisi bu :

A-line Scoop Short/ Mini Taffeta Wedding Dress - USD $ 128.69

Bunu da çok beğendi :

Trumpet Mermaid Strapless Brush Train Lace Ivory Wedding Dress B12022 for $369.00

CAnım merhaba,çok kısa nete girebileceğim için sadecekısa kısa yorumlar yapayım bari:)

canım 1. si bence güzel ama düğün için gelinlik anlamında basit kalıyor.2. si çok şık ve güzel.ne yapıp edip göbiş ve basen biraz küçülürse fıstık gibi olursun.:21:onun için sen pilatese bugünden başla canım.sıkı bir vücut lazım.

Günaydın herkese :3::3::3:

Hep birlikte güzel bir hafta sonu geçirmemizi diliyorum. Ayrıca Başakcığımıza da ailece kazasız belasız iyi yolculuklar :5: sağ salim gider ve dönerler inşallah :10:

goncacım iyi temennilerin için teşekkür ederim.özledim valla sizi.neyse ankaraya döndüğümde kahve muhabbetlerine devam:))

Back
X