canım kumral ya da daha açıksan çok yakışır.fotolarda saçın koyu oldugu için tam seçemiyorum.benimde saçım röfleli.onun için fönletecem yoksa topuz yapıyorum evde.dogumdan sonra uzun küt kestirdim saçlarımı.hala uzun saçlarımı özlüyorumama uzayacak ne yapayım.saçımın rengi biraz açık oldu bu sefer.ama kötü olmadı çünkü tenim açık.gözlerimde ela.onun için saçım açıklıgı sırıtmadı.çok açıkta değil ama röflelerimin en açıgı bu defer yaptırdığım oldu.
bence ten rengin önemli canım.ten rengin açıksa yaptır.üzerinde fazlada düşünme.benim 1 anda geliyor.daha doğrusu geliyorlarakşam eşim eve gelince şok oluyor tabi ama röfleyi oda çok seviyor.
Canım etli yaprak sarmanın 1 tanesi 26,67 kalori, niye bilmiyorum ama zeytinyağlısı daha yüksek :26:
ama zaten kayınvalde etli yapar büyük ihtimal. sen de tabağına sayılı alıp hesap yaparak ye ,
bir de bence gitmeden önce eşini tembihle yeme konusunda sana bişey söylememesini, gittiğinizde de kayınvaldeye mutfakta falan başbaşayken doğum sonrası kilolardan kurtulmak için diyet yapmaya çalıştığını söyle sır paylaşır , dertleşir gibi. Sana sofrada milletin içinde falan ye diye ısrar etmemesini rica et, anlayışla karşılayacaktır...
Seni burda dörtgözle bekliyor olucaz
Sağolun kızlar bende içim bare ah leysal bi makine çamaşır yıkandı ama dağ gibi ütü var mutfağı topladım evi süpürdüm birazdanda ütüye oturcam
11.30 a kadar bekleyin ben de kızımı okuldan almaya gideceğimHarikacım hoş geldin.biz başladık kahvemizi içmeye .kahven soğudubu arada Gonca yeşil çayla eşlik etti .yeşil çayı mı bitti ne .gonca yok şu an goncacım gittin mi?günay da saçını değiştirecek ona karar veriyorduk nazan ve benide iş bekliyor .ama hala kalkacam bilgisayarın başından:)
günaydın kızlar son 10 dk dır yazdıklarınızı okuyorum maşallah eliniz hiç durmauyor cevap yazacaktım hangi birine yazacağımı şaşırdım
ne kadar aktifsiniz maşalllah
kahvem bitmek üzere şimdi fal kapatacağım
yeşil çayı sevmeyenler
1 lt kaynamış suya 1 yk yeşil çay yarım elma ve yarım limon kabulşarıyla doğrayın 1 kabuk tarçın ve 3-5 karanfil ben 1 yk biberiye de atıyorum çok lezzetli oluyor kanşekerini de dengeleyerek açlığı bastırıyor
Sağol canım bide facede grubum var ocalk annelri oraylada yazışıyorum napim bç,le sohbetler etmesem bunalırım çünkü aynen ev işi iki çocuk çok yoruluyorum
sabah 6.30 da uyandım kızı hazırka okula götür gel kahvaltımı yaptım yatakları topladım kocamı gönderdim pilatese gittim geldim yapacağım yemeğin hazırlığını yaptım çamaşı bulaşık mak çalıştı kahvemle buradayımsabah erken kalkmak süper
ne demişler erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır:)
sen şimdi bana kötü bişey mi dedin :85:
canım ya valahi senle ilgisi yok ama inan ki gönderdikten sonra acaba gonca alınır mı diye düşünmedim değil ben sadece erken kalkmanın faziletlerinden sözetmek isterken o atasözünü örnek verdim
ben insanların hassas olduğu konularda konuşmam benim karakterine aykırı ama bundan incindiysen gerçekten özür dilerim
hepimiz doğamız sonucu çocuk yapaıyoruz veya yapmak istiyoruz ancak felsefik olarak çocuk yapmaya bile karşıyım hele böyle bir dünyada
o nedenle çocuğum var diye kendimi bi yere koymam koyana da tepki gösteririm
beni anladığını umuyorum
şimdi çıkmak zorundayım ancak söylemek istediğin bişey varsa yaz gelince cevaplarım
benimkiyine okuldan bi arkadaşını eve getirecekmiş şimdi biri gelir ardından birini daha çağırırlar ardından biri daha oooooof of
şimdi işin yoksa bunlara yemek hazırla ben dünden kalanları öğlen yedirecektim yemeği akşam yapacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?