Yaa arkadaşlar bişey diycem, ortalıkta o kadar çok uzman var ve o kadar çok birbirinin zıttı şeyler söylüyorlar ki artık ben neredeyse hepsine kulaklarımı tıkayıp

kendi bildiğimi okumaya karar verdim.
Kimisi diyor 6 öğün yemezsen zayıflayamazsın....., kimisi diyor ki sabah öğününü çok kuvvetli yap , akşam öğününü geçiştir ( geçiştirince gece saat 22 de onların midesi zil çalmıyor tabi bizimki çalıyor

) kimisi diyor ki günde iki ya da üç öğün ye , her ağzına bişey atışında vücudunun insülin seviyesini arttırıyorsun..... vsvs
Ben ara öğün yiyerek zayıflayamıyorum şahsen, zayıflayabilenleri tebrik ediyorum ama

Uzun yıllar günde 1 , en fazla 2 öğün yemiş bir vücuda şimdi 6 öğünü alıştırmak neredeyse imkansız...
Benim mantığıma yatan sabah abartılmadan yapılan bir kahvaltı, öğlen protein ağırlıklı ama miktarına ve kalorisine dikkat edilerek , bir de sebze veya salata ile yine dengelenerek geçirilen bir öğün ( bu her gün olmayabilir de , mesela ben bazı öğlenler hiç protein almıyorum canım istemiyor et,yoğurt, yumurta,köfte vs gibi şeyleri ), ya da bol sebzeli bir öğün, akşam yine karnı doyurucak miktarda sebze tüketerek günü bitirmek... Bu usulle hafta da 1-1,2-1,5 civarlarında kilo verebiliyorum ben
artık gündüz de acıkmıyorum hiç neredeyse...
O yüzden çok fazla oraya buraya saldırıp kafanızı karıştırıp moralinizi bozmayın. Kendinizi deneyerek hangi yolla daha çabuk ve sağlıklı kilo verdiğinizi görmeniz, ve o yöntemi tutturmanız daha mantıklı derim ben nacizane...