günay nazo
hiçbişey sağlığınızdan daha önemli değil kendinizi harap ettiniz
baktınız yapamayacaksınız bırakacaksınız
fenalaşsanız bayılsanız çocuklarınız napıcak yazık etmeyin kendinize
bence yarın devam etmeyin
bak şimdi detoksu söylediğime pişman oldum huuuu beni dinleyin
noolmuş bu ikisine yaa(
aman yapmasınlar yarın bence de, zaten herkeste aynı etkiyi göstermiyor , belki benim gibi yarım kilo bile veremicekler
beni ve tekinberrin i böyle rahatsız etmemişti , ama günay la nazo kötü etkilenmiş , değer mi sağlığından olmaya
çok hırslılar canım .ama önce sağlık.önemli olan sağlıklı kilo vermek ..bence bu gidişata dur demenin vakti geldi
ya benim midem kazınıyorakşam sadece salata yedim yagsız.ama çok acıktım.kaloride olmuş mu
Toplam : 1187.5 kal.
aman aman.hareket yapacak halimde yok.ama mekik olmazsa göbek gitmeyecek.
salatanın yanında düşük kalorili bişeyler yeseydin keşke canım yaa(
ben bugün ;
sabah : 100 gr lor, 30 gr maydanoz ( annemin eli artık alıştı ölçülü ayıklıyor maydanozu) , 1/2 domates, 1 dilim kızarmış uno denge light ekmek, 1 kupa şekersiz çay ( 135,251 kalori )
ara : 3 kupa yeşil çay,
öğlen : 160 gr mantar yağsız tavada, 1 haşlanmış yumurta, 20 gr maydanoz ( 110,4 kalori )
akşam : iki tane közlenmiş patlıcan üzerine limon az tuz, 3/4 domates yedim ( domatesin bir kısmı çürür gibi olmuş , ziyan olmasın diye orasını kesip attım kalanı yedim o yüzden yani 3/4 , yoksa az yiyim diye değil) ( 66,5 kalori )
toplam aldığım 312,151 kalori
öğlen 77 dk , akşam da 44 dk yürüyüş
toplam yaktığım 572 kalori
şükür
canım maşallah.hergün alacaklısın.inşallah bunlar hızlıca kilo vermeni sağlar.miden cidden küçülmüş.nişanlın gelince sakın ona uyup diyetini bozma.bence seni kararlı görmek onunda hoşuna gidecektir.canım bende spor yaptım.aldığım kalori Toplam : 1127.175 kal. ye düştü ama kazınıyo midem resmen uyuyacağım onun iiçin
1 ayda 8 kilo fazla değil mi arkadaşlar?yani kişinin yağ oranıyla ilgili olsada çok geldi bana...
1 ayda 8 kilo fazla değil mi arkadaşlar?yani kişinin yağ oranıyla ilgili olsada çok geldi bana...
400 gr vermısım 54,500 olmusum ama tansıyonum dusuyor ve ayran cıddı uygu yaptı bırakın sporu ogluma gucum yetmıyor ama hıc aclık cekmedım tansıyon olmasa bırgun daha ısterdım neysem dun bozmadım ama bugun artık yapmıyorum sızler ne alemdesınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?