günaydın canım.sabahın 5 inde ne yapıyon canım sen:))
bizimki 6,5 da mızmızlandı 7 i çıkardık.gece çok uyandırıyor ya.resmen gözüm kapalı mutfağa gidiyorum.bugünde çok işim var çok.ama hiç bir şey yapasım da yok.yarın sabah yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz.ama net baglantısı olursa haberlerinizi alırım yine:)
paşa kaldırıyor canım onlar kacta ısterse bız o saatte ayakatyız ıyı yolculuklar canım
tşkler canım.paşa ismi mi oğlunun.bu arada sizin daha kötüymüş ya:S
gecede çok kaldırıyor mu?
sabah 10 kere tartıldım.5 kere 63 kilo geldim tartının yerini değiştire değiştire tartıldım hep 63 çıktı.sonra 62.6 çıktım.bende 63 kabul ediyorum kilomu.şimdi buradan kayseriye geçecez bağa çıkmayı düşünüyoruz ve biliyorsunuz sucuk ekmek meşhur.kepekli ekmek yapsam gülerler banaama nasıl üzülüyorum kilo alcam diye.
aç aç yatıyorum geceleri.yaglarımı yakıyorum sanırım.yag depoları eriyor bence.birde şeyi farkettim tartım rejim yaptıgım halde ya değişmiyordu ya da fazla tartıyordu.bende tartımın pili bitiyor ondan kilolu çıkıyorum diyordum.tartıda çıkanı ciddiye almıyorum 1 haftadır.ve bugün gözüme inanamadım.yani bence birazda psikolojimiz ,beyin gücümüzde etkiliyor.çok takınca daha zor gidiyor kilolar.su mu tutuyor acaba
2013-02-25 66kg
2013-03-05 65 kg.
2013-03-07 64.9 kg.
2013-03-08 65 kg.
2013-03-09 64.8 kg.
2013-03-11 64.7 kg.
2013-03-13 63.8 kg.
2013-03-14 64.4 kg.
2013-03-17 64.7 kg.
2013-03-19 64.5 kg.
2013-03-20 64 kg.
2013-03-21 63.5 kg.
2013-03-22 63 kg.
400 gr vermısım 54,500 olmusum ama tansıyonum dusuyor ve ayran cıddı uygu yaptı bırakın sporu ogluma gucum yetmıyor ama hıc aclık cekmedım tansıyon olmasa bırgun daha ısterdım neysem dun bozmadım ama bugun artık yapmıyorum sızler ne alemdesınız
Günaydın bende 400gr vermişim bende yapmıycam bugün çok kötü oldum yav hala kendime gelemedim
yok canım hitap şeklim paşam kuzum neşem nefesim balım böyle dılıme ne gelırse
toplanmışken kahve içelim harikada gelir 15 dk ya:)
Günaydın canım,
İnşallah güzel bir yolculuk ve tatil yaparsınız. Sen yine de yediklerini kısmaya çalış, kepek ekmek olmasa bile kızarmış ekmek ye az, sucuğu çok yeme, bol bol su iç, midende çok açlık hissetmezsin o zaman ve yiyeceklere saldırmazsın. Makarna pilav kesinlikle yeme, yemeklerin suyundan almamaya çalış tabağına, yavaş yavaş ye , hızlı yiyince çok yeniyor insan doyduğunu anlayana kadar iş işten geçmiş oluyor.
İnşallah çok kilo almadan geri gelir rejimine kaldığın yerden devam edersin...
Evet ylnzeskc hiç bana göre değilmiş acaba bizler çokta şişman değiliz ondanmı çok veremiyoz acep bide bu yeşil çay işe yarıyomu
Günaydın kızlar
Detoksun bu kadar kötü etkilemesi normal değil. Demek ki sizin bünyeniz çok hassas. Bırakın yapmayın sağlığınız daha önemli.
Ben iki gün yaptım , midemde ve karnımda gaz sancısı dışında hiçbir rahatsızlık hissetmedim ama 400 gr ancak verdim.
Herkes 2,600 verecek diye bir kural yok maaleseff
Sıkmayın canınızı, kalori sayımı yaparak normal diyetinize devam edin, bence sağlıklı ve daha kolay kilo verirsiniz...
Evet ylnzeskc hiç bana göre değilmiş acaba bizler çokta şişman değiliz ondanmı çok veremiyoz acep bide bu yeşil çay işe yarıyomu
canım dün kayınvaldem aradı.kızım canının çektiği bir şey var mı diyebende teşekkür ederim dedim.sadece içli köfte istemiştim.(çok güzel yapar)o aklımda dedi ama sarma da yapacakmış.(eşim sever.ben çok aramam ama olursa yerim)birde sabah kahvaltısına el açması ya da çiğ börek de diyolar yapmayı planlıyor.
şimdi hayırlısı ile gidersek içli köftenin kcal :150 sarmaya bakmadım.hani yerim ama az yerim.(inşallah:18:)çok sevinçliyim 1 ayda 3 kilo gitti diye.hemde çok sıcak bir ortamda arkadaşlarım oldu diye.inşallah fazla kilo almadan dönerim.pilav yememeye dikkat ederim Goncacım.ama sarmada olacak.az yemeye çalışırım.fazla kaçıracak olursam sen aklıma geleceksin ve bu işe birdurrrrr diyeceğim ben genelde yemegimi yavaş yerim.şimdi kızımızda belki otur kalk yaptırır.su içecem bunu da yazıyorum.yemeklerin suyunu da pek sevmem zaten ayıp olmasın tabakta kalmasın diye bitirirdim ama şu an ayıp olsada sorun yok.mazeretim varrrrrrrrrrrrr asabiyim ben .
beni gordunuz sacımı boyatcam karamel yapım uclara dogru sarılar yapılsın dıyorum onerısı olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?