• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Yok xc pişman olma bende sabahtan böle sarsacanı tahmin etmemiştim sabah erken kalkıyorum iki kız ev işleri öğlen büyüğü servise vermek için 7kat in çık küçükte kucamda sonra eve gel onu uyut ev işleri falan akşam tekrar in çık bayağ bi yorucu oluyo

günay nazo
hiçbişey sağlığınızdan daha önemli değil kendinizi harap ettiniz
baktınız yapamayacaksınız bırakacaksınız
fenalaşsanız bayılsanız çocuklarınız napıcak yazık etmeyin kendinize :20:
bence yarın devam etmeyin
bak şimdi detoksu söylediğime pişman oldum huuuu beni dinleyin:24:

noolmuş bu ikisine yaa :((
aman yapmasınlar yarın bence de, zaten herkeste aynı etkiyi göstermiyor , belki benim gibi yarım kilo bile veremicekler
beni ve tekinberrin i böyle rahatsız etmemişti , ama günay la nazo kötü etkilenmiş , değer mi sağlığından olmaya :19:

noolmuş bu ikisine yaa :((
aman yapmasınlar yarın bence de, zaten herkeste aynı etkiyi göstermiyor , belki benim gibi yarım kilo bile veremicekler
beni ve tekinberrin i böyle rahatsız etmemişti , ama günay la nazo kötü etkilenmiş , değer mi sağlığından olmaya :19:

çok hırslılar canım .ama önce sağlık.önemli olan sağlıklı kilo vermek ..bence bu gidişata dur demenin vakti geldi:45:

ya benim midem kazınıyor:14:akşam sadece salata yedim yagsız.ama çok acıktım.kaloride olmuş mu
Toplam : 1187.5 kal.

aman aman.hareket yapacak halimde yok.ama mekik olmazsa göbek gitmeyecek.:50::39:

ya benim midem kazınıyor:14:akşam sadece salata yedim yagsız.ama çok acıktım.kaloride olmuş mu
Toplam : 1187.5 kal.

aman aman.hareket yapacak halimde yok.ama mekik olmazsa göbek gitmeyecek.:50::39:

salatanın yanında düşük kalorili bişeyler yeseydin keşke canım yaa :((

ben bugün ;
sabah : 100 gr lor, 30 gr maydanoz ( annemin eli artık alıştı ölçülü ayıklıyor maydanozu :9: ) , 1/2 domates, 1 dilim kızarmış uno denge light ekmek, 1 kupa şekersiz çay ( 135,251 kalori )
ara : 3 kupa yeşil çay,
öğlen : 160 gr mantar yağsız tavada, 1 haşlanmış yumurta, 20 gr maydanoz ( 110,4 kalori )
akşam : iki tane közlenmiş patlıcan üzerine limon az tuz, 3/4 domates yedim ( domatesin bir kısmı çürür gibi olmuş , ziyan olmasın diye orasını kesip attım kalanı yedim o yüzden yani 3/4 , yoksa az yiyim diye değil :9: ) ( 66,5 kalori )
toplam aldığım 312,151 kalori
öğlen 77 dk , akşam da 44 dk yürüyüş
toplam yaktığım 572 kalori
şükür :nazar:

ben biraz sevgilimle konuşayım diyordum ama daha gelmemiş işten :((
aradaki 2 saatlik fark kötü oluyor yavv , Londra da saat daha 8 ...

Son düzenleme:
salatanın yanında düşük kalorili bişeyler yeseydin keşke canım yaa :((

ben bugün ;
sabah : 100 gr lor, 30 gr maydanoz ( annemin eli artık alıştı ölçülü ayıklıyor maydanozu :9: ) , 1/2 domates, 1 dilim kızarmış uno denge light ekmek, 1 kupa şekersiz çay ( 135,251 kalori )
ara : 3 kupa yeşil çay,
öğlen : 160 gr mantar yağsız tavada, 1 haşlanmış yumurta, 20 gr maydanoz ( 110,4 kalori )
akşam : iki tane közlenmiş patlıcan üzerine limon az tuz, 3/4 domates yedim ( domatesin bir kısmı çürür gibi olmuş , ziyan olmasın diye orasını kesip attım kalanı yedim o yüzden yani 3/4 , yoksa az yiyim diye değil :9: ) ( 66,5 kalori )
toplam aldığım 312,151 kalori
öğlen 77 dk , akşam da 44 dk yürüyüş
toplam yaktığım 572 kalori
şükür :nazar:

:nazar:canım maşallah.hergün alacaklısın.inşallah bunlar hızlıca kilo vermeni sağlar.miden cidden küçülmüş.nişanlın gelince sakın ona uyup diyetini bozma.bence seni kararlı görmek onunda hoşuna gidecektir.canım bende spor yaptım.aldığım kalori Toplam : 1127.175 kal. ye düştü:34:ama kazınıyo midem resmen uyuyacağım onun iiçin:5:

:nazar:canım maşallah.hergün alacaklısın.inşallah bunlar hızlıca kilo vermeni sağlar.miden cidden küçülmüş.nişanlın gelince sakın ona uyup diyetini bozma.bence seni kararlı görmek onunda hoşuna gidecektir.canım bende spor yaptım.aldığım kalori Toplam : 1127.175 kal. ye düştü:34:ama kazınıyo midem resmen uyuyacağım onun iiçin:5:

sağol Başak cım, ama o gelince bozulacak büyük ihtimal çünkü o ısrar edecek ye ye diye :14:
neyse hayırlısı bakalım neler getirecek o günler...
aferin bi gayret sporunu yaptın , hadi yat dinlen bari, gece kızın kaldırır nasıl olsa seni nöbete :emir_bebek:
iyi geceler...

400 gr vermısım 54,500 olmusum ama tansıyonum dusuyor ve ayran cıddı uygu yaptı bırakın sporu ogluma gucum yetmıyor ama hıc aclık cekmedım tansıyon olmasa bırgun daha ısterdım neysem dun bozmadım ama bugun artık yapmıyorum sızler ne alemdesınız

1 ayda 8 kilo fazla değil mi arkadaşlar?yani kişinin yağ oranıyla ilgili olsada çok geldi bana...

o bence hızlı kilo alanlar için ilk 1-2 günde 2 kilo gideni duymuştum.tutulan su zaten.geçmişte benimde öyleydi:14:ama şimdi ne yazık ki dikkat etmezsem gitmiyor.hızlı aldığın kilo daha çabuk gidiyor.en basiti hamilelik sonrası giden kilo 1-1,5 ayda 10 kilo gidiyor.tabi süt yapcam diye önüne her geleni yemezsen.ama belli kiloyu verdikten sonra artık kilolar resmen yapışıyor.o zamanda gr gr zor gidiyor.ilk ay için verir belki ama sonrasında imkansız gibi geliyor.

400 gr vermısım 54,500 olmusum ama tansıyonum dusuyor ve ayran cıddı uygu yaptı bırakın sporu ogluma gucum yetmıyor ama hıc aclık cekmedım tansıyon olmasa bırgun daha ısterdım neysem dun bozmadım ama bugun artık yapmıyorum sızler ne alemdesınız

günaydın canım.sabahın 5 inde ne yapıyon canım sen:))

bizimki 6,5 da mızmızlandı 7 i çıkardık.gece çok uyandırıyor ya.resmen gözüm kapalı mutfağa gidiyorum.bugünde çok işim var çok.ama hiç bir şey yapasım da yok.yarın sabah yola çıkıyoruz 1 hafta yokuz.ama net baglantısı olursa haberlerinizi alırım yine:)

sabah 10 kere tartıldım.5 kere 63 kilo geldim tartının yerini değiştire değiştire tartıldım hep 63 çıktı.sonra 62.6 çıktım.bende 63 kabul ediyorum kilomu.şimdi buradan kayseriye geçecez bağa çıkmayı düşünüyoruz ve biliyorsunuz sucuk ekmek meşhur.kepekli ekmek yapsam gülerler bana:17:ama nasıl üzülüyorum kilo alcam diye.

aç aç yatıyorum geceleri.yaglarımı yakıyorum sanırım.yag depoları eriyor bence.birde şeyi farkettim tartım rejim yaptıgım halde ya değişmiyordu ya da fazla tartıyordu.bende tartımın pili bitiyor ondan kilolu çıkıyorum diyordum.tartıda çıkanı ciddiye almıyorum 1 haftadır.ve bugün gözüme inanamadım.yani bence birazda psikolojimiz ,beyin gücümüzde etkiliyor.çok takınca daha zor gidiyor kilolar.su mu tutuyor acaba:P

2013-02-25 66kg
2013-03-05 65 kg.
2013-03-07 64.9 kg.
2013-03-08 65 kg.
2013-03-09 64.8 kg.
2013-03-11 64.7 kg.
2013-03-13 63.8 kg.
2013-03-14 64.4 kg.
2013-03-17 64.7 kg.
2013-03-19 64.5 kg.
2013-03-20 64 kg.
2013-03-21 63.5 kg.