canım biraz fazla doydum ama ya
yumurta sabah yedim diye yumurta yapmadım.dediğin gibi mantarı suyunda soteledim kırmızı biber tuz karabiber ile.makarna haşladım üzerine döktüm 1 tabak yedim.yag koymadım hiç.yanınada yeşillik ve yogurt
kalori oldu mu
Toplam : 999.5 kal.
akşama daha fafif beslenmem lazım
niye biz hangi aydayız ki
sen var ya sen :111::111::111::111::111::111:ikizler burcu 21 haziran da başlamıyor mu , eylül ekim gibi romantizm yaşamış olmalısınız ki hazirana bebek yetişsin :26:
yanlış mı hesapladım acep
naaptınız kızlar böyle
hepiniz eylül ekim derken sonbaharın romantizmine mi kapıldınız :112::112::112:
bittin sen 2. hiç yapma zira gerek kalmıyor
zaten ufaklık daha şimdiden gözünü korkutmuştur
sen daha çok bitmişsin
benim kocam da yay
ikisi de canımı okuyo ama kız babasını da çıldırtıyor ben de oğlağım
evde herkes dominant olunca hem eğlenceli hem de sinir bozucu anlar yaşanıyor
kocam bi ara üçümüz bir eve fazlayız be ne herkes ayrı telden birbirinin bam teline basıyor diyordu
evhalimizi anlatınca annemler kahkahayla gülüyor oysa biz küçük hanımdan dolayı sinir harbi yaşıyoruz
sen var ya sen :111::111::111::111::111::111:
ikizler 21 haziranda bitiyor ama
romantizm her zaman
hiç şaşırmadım şeytan bunlar şeytan ama kendini sevdirmeyi de iyi biliyordur eminimcanım kızım 10 aylık cidden bizi parmagında oynatıyor:)
Şimdi tartıldım gram gitmemiş yahu yarın sabah tartılınca hiç değişiklik yoksa yarın devam etmeyi düşünmüyorum hem uyku yaptı hemde mide bulantısı
Ben kesin karar aldım yarın sabah yarım kilo gitmediyse yapmıcam bayağ sarstı beni bide gribim zaten
Aynen çorba ve sudan midem bulandı ay inşallah yarına etki eder yaaaa
inş. hıc bı dıette bu kadar zorlanmadım
Aynen gözüm mutfaktaki yemeklerde ama kendimi tutmaya çalışıyorum yoksa çok kötüyüm başım çatlıyo eşime başım ağrıyo dedim saydıda saydı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?