Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

evet akşama dikkat etmen lazım o zaman tatlım

ikizler burcu 21 haziran da başlamıyor mu , eylül ekim gibi romantizm yaşamış olmalısınız ki hazirana bebek yetişsin :26:
yanlış mı hesapladım acep
sen var ya sen :111::111::111::111::111::111:
ikizler 21 haziranda bitiyor ama
romantizm her zaman

canım kızım 10 aylık cidden bizi parmagında oynatıyor:)

sen var ya sen :111::111::111::111::111::111:
ikizler 21 haziranda bitiyor ama
romantizm her zaman

wawwww kızını büyüttün tabi romantizm her zaman dersin.yok Goncacım yok bize romantizim eylül ayında ugrar diye bekliyoruz bakalım:))

kızlar ben çıkyorum bizimkinin bisiklet lastiğine hava vurdurucaz. malum havalar ısındı.
akşam yazdıklarınızı okurum siz kaynatmaya devam edin
öpüldünüz

Şimdi tartıldım gram gitmemiş yahu yarın sabah tartılınca hiç değişiklik yoksa yarın devam etmeyi düşünmüyorum hem uyku yaptı hemde mide bulantısı

Aynen gözüm mutfaktaki yemeklerde ama kendimi tutmaya çalışıyorum yoksa çok kötüyüm başım çatlıyo eşime başım ağrıyo dedim saydıda saydı valla

Aynen gözüm mutfaktaki yemeklerde ama kendimi tutmaya çalışıyorum yoksa çok kötüyüm başım çatlıyo eşime başım ağrıyo dedim saydıda saydı valla

benımkıde cok kızar saglıgından olcan deyıp duruyor daha gelmedı gelsın neler olcak spor yapamadım valla dermanım kalmadı

günay nazo
hiçbişey sağlığınızdan daha önemli değil kendinizi harap ettiniz
baktınız yapamayacaksınız bırakacaksınız
fenalaşsanız bayılsanız çocuklarınız napıcak yazık etmeyin kendinize
bence yarın devam etmeyin
bak şimdi detoksu söylediğime pişman oldum huuuu beni dinleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…