• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

canım esmer ekmek olması önemi beyaz ekmek çabukhazmedildiği için çabuk acıkılıyo tam buğday ,kepek, çavdar olabilir hadi hayırlısı kaç kiloyla başlıyosun

canım esmer ekmek olması önemi beyaz ekmek çabukhazmedildiği için çabuk acıkılıyo tam buğday ,kepek, çavdar olabilir hadi hayırlısı kaç kiloyla başlıyosun

ozaman cok iyi.. zaten ekmek tuketmem fazla.. 63,5 kg ile basliyorum.. hedefim eski kiloma dønmek hazirana kadar 50 kilo.. :)))

ay çok gaza geldim ben bugün nedense. bu diyeti artık hiç bozmadan uygulayacağım.:81: ama spor yapamıyorum bir türlü:14:

(iki gün sonra bozdum diye gelmem umarım:25:)

Son düzenleme:
kızlar bende bugün başladım bu diyete 70 kiloyum hedefim 50 165 boyundayım sabah erken kalmak lazım bende evde ders çalısıyorum bu zor olacak ama artık yapmak zorundayım

kızlar bende bugün başladım bu diyete 70 kiloyum hedefim 50 165 boyundayım sabah erken kalmak lazım bende evde ders çalısıyorum bu zor olacak ama artık yapmak zorundayım

sabah uyanıp bi bardak su içsen bile metebolizman baslıyomus calışmaya tekrar uyursun

Bende 80 Kiloyuum yarın itibariyle başlıyorum hedefim bu diyetle 70'e kadar inmek:16:

kızlar 3 gün sonra arkadaşımın düyünü var ne yapıcam nasıl yapıcam diye düşünüb duruyorum diyet pozmak istemiyorum offfffffffff bide kızlar arada lahana haşlayıb suyunu ilığ halde için iyi geliyor zayıfladıyor ibrahim saracoğlundan duymuşdum

Bende 80 Kiloyuum yarın itibariyle başlıyorum hedefim bu diyetle 70'e kadar inmek:16:
inş canım ben 71 kilo ile başladım artiğ 1 ay oldu ve hale devam ediyorum amma 8 kilo zayıflıyamadım arada kaçamak felanda oldu bir az:1:amma 6 kilo500qr zayıfladım buda beniçok sevindirdi ve devam ediyorum

Arkadaslar Merhaba..

Sizlere bir sey sorucam.. gercekten bu dieti uygulayan ve bir ayda 8 kilo veren oldumu ?? Bana pek bir ayda 8 kilo vereme mantigi dogru gelmiyor..
yani ne kadar saglikli olur? veren arkadaslar varsa, peki hemen geri aldiniz mi? Baslamak istiyorum ama pek cesaret edemiyorum..:44:

selam ben 8 veremedim 6 kilo 500 ancak vere bildim spor yapa bilme imkanım olsaydı mutlaka daha fazla verirdim diye düşünüyorum

sabah uyanıp bi bardak su içsen bile metebolizman baslıyomus calışmaya tekrar uyursun

aslında yapmak zorundayım bahane bulmayı bırakmam gerekıyor hayatım boyunca hıc 70 olmamıstım bundan sonra sabahları 8 de kalkıcam erken kalkınca zaten duzenlı kılo verıyosun benım kardesım oyle yaptı 2 bucuk ayda duzenlı dıet le 22 kılo verdi bende vericem çok acelecıyım hemen vereyım ıstıyorum kıloları ama artık kılo verıcem ve dıyet degıl yasam tarzım olacak cok kararlıyım boyle olmuyo tavsıyen içinde çoook teşekkurler:)

kızlar ben geldimm..sizi unuturmuyum hic ya:16: malesef iş bankası mulakatım olumsuz sonuclandı ama baska bır işe gırdım artık sureklı burdayım kızlar.. bu arada yedıklerıme dıkkat edemedım ama hala 59um sanırım:9: yarında dogum gunumyas pasta sevmem zaten umarım eskısı gıbı dıyetıme baslayabılırım:8:

kızlar tostumu yedim ayrnımı içtim portakalımıda yedim ohhhh doydum sanırım bu diyeti yapıcam olacak bu iş bir liste yapsak kım var kimyok bakarız bızıde disipline eder her pazartesi tartılır yazarız olmamzmı ne dersınız?

kızlar tostumu yedim ayrnımı içtim portakalımıda yedim ohhhh doydum sanırım bu diyeti yapıcam olacak bu iş bir liste yapsak kım var kimyok bakarız bızıde disipline eder her pazartesi tartılır yazarız olmamzmı ne dersınız?

Çok iyi olurr :46:

uyyy..yarın büyük gün..pazartesi..diyetin birinci haftası biitiyor..

yarın diyete başladıktan sonra ilk kez tartılacam..çok merak ediyorum..:46:

uyyy..yarın büyük gün..pazartesi..diyetin birinci haftası biitiyor..

yarın diyete başladıktan sonra ilk kez tartılacam..çok merak ediyorum..:46:

bu heyecanını çooookk iyi anlıyorum bende merak ediyorum bakalım kac kılo vermıssın:)))))

bende başlamak istiyorum.lanet olası boğazıma dur diyemiyorum.akşama kadar ağzıma lokma girmiyo ama akşam eşim işten geldikten sonra gece 1 e kadar devamlı yiyorum.ee tabi sonuç malum.80 kilo.tartı kırılacak yakında. uuufff ne iradesizim allahım.bir yudumcuk irade verseydin nolurdu:(((.....1 pakt kabartma tozunu 1,5 litre suya karıştırıp gün boyu içtiğin zamanda vücuttaki ödemi atıyomuş.yarın inşşşşşşşşşşşş bende burda olucam.nolur beni azarlayın,kınayın,dışlayın ve zayıflatın.noluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:43::43::43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
bende başlamak istiyorum.lanet olası boğazıma dur diyemiyorum.akşama kadar ağzıma lokma girmiyo ama akşam eşim işten geldikten sonra gece 1 e kadar devamlı yiyorum.ee tabi sonuç malum.80 kilo.tartı kırılacak yakında. uuufff ne iradesizim allahım.bir yudumcuk irade verseydin nolurdu:(((.....1 pakt kabartma tozunu 1,5 litre suya karıştırıp gün boyu içtiğin zamanda vücuttaki ödemi atıyomuş.yarın inşşşşşşşşşşşş bende burda olucam.nolur beni azarlayın,kınayın,dışlayın ve zayıflatın.noluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:43::43::43::43::43::43::43::43:

bazı öğünlerde pirinç lapası yemekte ççok güzel ödem atıyor..hem kalorisi düşük hem tok tutuyor..

Back