• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bende yarın başlayacağım kilom çok fazla burdaki başarı hikayelerini okudukça çok hoşuma gidiyor ama iradem zayıf. Benim yaşımdaki arkadaşlarım incecik fıstık gibiler. Ama ben orta yaşlı gibi görünüyorum. İnşallah hep beraber yaza kilolarımızı verelim . yarın başlayacağım artık. yazın giyecek bişey bulamıyorum o sıcaklarda . yarından itibaren sizlerle paylaşacağım günlük olarak. boyum 1.64 kilom 92 yaş 33
selam hoş geldin canını sıkma istedikden sonra manken bile olursun amma bu işi ciddiye almak lazım

Bu gün sabah tartıldım 93.4 kg geldim geçen haftayla bir değişiklik yok gibi görünüyor ama dan tam 93 gelmiştim aslında kaçamak da yapmadım neden böyle çıktı anlamadım reglim yakın belki ondandır
eminim regl yüzündendir bendede öyle oldu kaç kere reql bir hafta kala bırak zaayıflamayı kilomu fazla bile gösteriyordu reqlim bitdikden sonra 1 kilo fark etdi

Günaydın Kızlar,
Haftasonu diyet biraz şaştı gibi.harfiyen uyamadım.iki küçük çocukla diyet falan olmuyor valla.cumartesi sabah 75.5 idim bugün sabah itibari ile 76,0 çıktım.bugün tekrar devam ediyorum bakalım nolcak.öyle hemen kilo alcaksak iyi değil ama.çünkü öyle hamurişi falanda yemedim yani.

haklısın çok zor benimde 2 yaş 4 aylık oğlum var nefes aldırmıyor o uyurken rahat gire biliyorum nete amma bi şeyler yapmak zorundayız yoksa kilolar çokaldıka çokalacak sonra zayıflamak daha zor oluyor insan 40 yaşını keçdimi hala olduka zorlaşıyor zayıflamak

selam kızlar tam olarak iyileşmedim amma diyetime kaldığım yerden devam ediyorum bu günden etibaren inş pazar ertesi ilk haftada olduğu gibi yine iyi haberimi veririm her kese iyi zayıflamalar amma lütfen bu işi cidiye alın kızlar vaktimizi boş yere harclamış olmuyalım :49:

haklısın çok zor benimde 2 yaş 4 aylık oğlum var nefes aldırmıyor o uyurken rahat gire biliyorum nete amma bi şeyler yapmak zorundayız yoksa kilolar çokaldıka çokalacak sonra zayıflamak daha zor oluyor insan 40 yaşını keçdimi hala olduka zorlaşıyor zayıflamak

benim kizim da 2 yas 3 aylık

İyi akşamlar :) Akşam tatlı yemek istedim elmayı ortadan kesip fırında pişirdim. Üstüne bol tarçın ve biraz cevizle beraber yedim. Lezzetli oluyor tatlı yerine de geçiyor :)

Ben bugün başladım diyetime. Darısı diğer günlere hepinize kolay gelsin arkadaşlar. Birinci diyet listesini yapıyorum ben bana daha çok hitap ediyor. yarın görüşmek üzere
:40:

kızlar diyetini uyquladığımız doktor yarın kanal-D tvde vaktiniz olursa izleyin

ACI ÇEKMEDEN KİLO VERMEK İSTEYENLER EKRAN BAŞINA DR.AYÇA KAYA 10.01.2012 SALI GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDA

Son düzenleme:
Bu diyeti yapmayı düşünüyorum ama bu ayça hanım bayağı mideli bir bayanmış kendi neden yapmıyor buna sinir oluyorum işte kelin merhemi olsa diyor insan bu işi yapanlar kendine dikkat etse daha özendirici olur haksızmıyım sizce?

Merhaba,

ben de yaklaşık 2 senedir kilolarıyla başı dertte olan biriyim . 31 yaşındayım , 6 yaşında bir oğlum var, boyum 1,65 kilom ise şok 63 imiş.
Bende inşallah bugün olmazsa yarın bu diyeti uygulamaya başlıyacağım ve size bildireğim.
Olmak istediğim kilo ise en az 55 inşallah hep beraber başarırız.
Masa başı çalıştığım için ve spora vaktim olmadığı için veremediğim yapışkan kilolarımdan kurtulurum

kızlar tam olarak olmasada öğlen başladım sayılır. yarın sabahta tartılım kilomu yazıcam
menü :
-az çorba
-az pilav üstü tavuk sote
-az ayran

ikindiye bakıcaz artık :):53:

günü kapattım kızlar ama bir çikolata yedim fazladan diyet listesinin dışında aslında çok tatlı sevmem ama bugün gözüm sürekli tatlıdaydı kolay gelsin kızlar :)

kızlar nerdesiniz diyete devam ediyormusunuz yoksa yarıdamı bırakdınız?neden sesiniz çıkmıyor pes etmek yok kızlar :45:

ben diyeti uygulamaya çalışıyorum. fakat akşamları açıkıyorum. Bazen 1 fincan 80 kalori değerinde sıcak çikolata içiyorum bazen kivi portakal yiyorum. ama akşam yemeğinden sonra hiçbişey yemeden duramıyorum. Benim öyle haftada 2 kg falan gitmez herhalde. Zaten 7000 kalori 1 kg yağa denk geliyor. - 14000 e düşmek lazım haftadaki 2 kg verebileyim. yoğun spor gerekir. neyse ne verirsek kar diyelim. başarılar herkese:nazar:

Back