- 15 Şubat 2013
- 24.904
- 94.408
-
- Konu Sahibi accessdenied
Tamam yüzümüze vurmayın hdhdhDürüm müydü tantuni mi neydi
BendeYarın çok aşırı pis başlıyorum bu sefer hiç kaçak göçek yok her yediğimi de yazıcam
Kız sabah son tartıyı at bana unutma
Tamam atarım istersen bunu da kullan ben 5 gün sikarsam zaten veririrm biraz bu sefer baslicam çok kararlıyımKız sabah son tartıyı at bana unutma
AcıktımYarın çok aşırı pis başlıyorum bu sefer hiç kaçak göçek yok her yediğimi de yazıcam
Ya ben de unutup mutfağa gidesin geliyoAcıktım
Kız eylülde dedik aralığa kaldıkAy yine açılmış
Olmaz mı şiştim yaKız eylülde dedik aralığa kaldıkvar mı bacım fazla kilo bdbdb
Gelcen mi ?Olmaz mı şiştim ya
Kendimi zor tutuyorum napsam hiyarmı yesem acaba salatalık gibisindenYa ben de unutup mutfağa gidesin geliyo
Nasılsın aşko görünmuyosun pek sendeOlmaz mı şiştim ya
Hayır kız kalkı git yat alıştır beynini gece yemiyoruz artıkKendimi zor tutuyorum napsam hiyarmı yesem acaba salatalık gibisindenaz yeme piskolojisine girdim ya ye ye diyor beynim
TamamHayır kız kalkı git yat alıştır beynini gece yemiyoruz artık
Salatalığı kokla bariTamamsu içeyim bari
Ahahahaha tamam yazarım mesela yarım çikolata yedim 19 da yazdım ne ki yani benim yediğimHiçbiri korkudan yazamıyor. Neler gömdüler kimbilir agshsjsjsweetgirlcandy
Arada kaçamak yaparsan yaz bunlarınkinin yanında ne ki
Şöyle güzel tavukla pilav olsa koklardimda salataligin neyini koklayamSalatalığı kokla bari
Hiçbişeycik o ne ki. Çikolatalı mantı hayali kuranlar varken ahahahAhahahaha tamam yazarım mesela yarım çikolata yedim 19 da yazdım ne ki yani benim yediğim
Şöyle güzel tavukla pilav olsa koklardimda salataligin neyini koklayam