- 17 Ağustos 2023
- 7.596
- 21.185
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.821
Gel sarılıcam1den fazla çocuğu olan analara çok saygım var benim helal olsun o sebepten sana gelen cezaları üstlendim aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel sarılıcam1den fazla çocuğu olan analara çok saygım var benim helal olsun o sebepten sana gelen cezaları üstlendim aşkom
Gel sarılıcam
Teşekkürlerilk önce oğlum grip oldu sonra bebegime geçti dünde bana işte ailecek griple savaşıyoruz maalesef salgin var galiba herkes hastaGecmis olsun, sen de mi brutus? Butun grup grip olmus durumda
Kesinlikle katılıyorum motivasyon için birlikte hareket etmek çok faydalı beni aldılar mı gruba onu da henüz anlayamadımtabiki inşallah ulaşıcaz hedeflerimize.
ben bu grupların her zaman faydasını görmüşümdür. o tartı gününün vermiş olduğu korku istesende yedirmyor sana.
Zaten evde 1 kisi hasta olunca herkes oluyor gecmis olsun tekrar tekrarTeşekkürlerilk önce oğlum grip oldu sonra bebegime geçti dünde bana işte ailecek griple savaşıyoruz maalesef salgin var galiba herkes hasta
7.500 adım ama her gün o kadar yürüyorum demişsin yanına sana özel paket 45 dakika egzersiz, egzersiz tercihini sana bırakıyorumMune ben simdi 68’in kisuratini tam bilmesek de almis gorunuyorum ya cezam nedir mudurum
Vuhuuuuu topiğin yarıdan fazlasını tık nefes mi yapalımMune abla 15bin yap günlük adimlari 7bini geçenleri haksızlık oluyo bize
Siz boy şu anki kilo ve hedef kilonuzu yazmış mıydınız accessdenied ’e?Kesinlikle katılıyorum motivasyon için birlikte hareket etmek çok faydalı beni aldılar mı gruba onu da henüz anlayamadım