Diyetin Sultanları 😎

Şöyle güzel tavukla pilav olsa koklardimda salataligin neyini koklayam😵‍💫🤣
Limon suyu içip yat 😵‍💫
Yürüdüm geldim ve düşük kalorili, bol lifli, sindirimi kolaylaştıran zayıflamaya yardımcı olan ananas ve mandalina dilimleriyle, 1,5 limonun suyuna yarım çay bardağı su kattığım limon suyunu içiyorum.
IMG_4330.jpeg

Ananasın kalorisi çok düşüktür, kilo vermek isteyenlere kontrollü yemek şartıyla öneririm, hem de faydalı bir meyve.
Ödem atmak isteyenler de maydanoz, limon denesin ama lütfen kronik hastalığı olanlar, sürekli ilaç kullananlar vs doktoruna danışsın.

accessdenied accessdenied sen de su içmiyorsun, lütfen su içme işini ciddiye al artık, sabahları da limonlu su iç, en azından içmediğin suyu biraz da olsa tolere etsin.

Limon suyu içip yat 😵‍💫
Yürüdüm geldim ve düşük kalorili, bol lifli, sindirimi kolaylaştıran zayıflamaya yardımcı olan ananas ve mandalina dilimleriyle, 1,5 limonun suyuna yarım çay bardağı su kattığım limon suyunu içiyorum.
Eki Görüntüle 3515728

Ananasın kalorisi çok düşüktür, kilo vermek isteyenlere kontrollü yemek şartıyla öneririm, hem de faydalı bir meyve.
Ödem atmak isteyenler de maydanoz, limon denesin ama lütfen kronik hastalığı olanlar, sürekli ilaç kullananlar vs doktoruna danışsın.

accessdenied accessdenied sen de su içmiyorsun, lütfen su içme işini ciddiye al artık, sabahları da limonlu su iç, en azından içmediğin suyu biraz da olsa tolere etsin.
Bakarken ağzım yüzüm kamaştı 😵‍💫

Limon suyu içip yat 😵‍💫
Eki Görüntüle 3515728

Limonlu su içtigimi nerden anladın abla😵

Arada bilgi de geçelim ki kilo vermek isteyenlere belki yararı olur.
Su vazgeçilmeziniz olsun hem sağlığınız için hem de zayıflamak için su olmazsa olmaz.
Gece yatmadan önce limonlu su içmek de bağırsaklarınızı harekete geçirir, yağ yakmanıza yardımcı olur.

Diyet yapanlar şekerli meyveleri pek tercih etmemeli ama ananas gibi hem lifli hem düşük kalorili meyveler bağışıklığınızı güçlendirdiği gibi sindirimi hızlandırdığından kilo verirken faydasını görürsünüz.

Lakin her şeyin çoğu zarar azı karar.

Arada bilgi de geçelim ki kilo vermek isteyenlere belki yararı olur.
Su vazgeçilmeziniz olsun hem sağlığınız için hem de zayıflamak için su olmazsa olmaz.
Gece yatmadan önce limonlu su içmek de bağırsaklarınızı harekete geçirir, yağ yakmanıza yardımcı olur.

Diyet yapanlar şekerli meyveleri pek tercih etmemeli ama ananas gibi hem lifli hem düşük kalorili meyveler bağışıklığınızı güçlendirdiği gibi sindirimi hızlandırdığından kilo verirken faydasını görürsünüz.

Lakin her şeyin çoğu zarar azı karar.
Bende sudan çok çay tercih ediyorum 🥲

Tamam valla içicem doğru söylüyorsun, şuvan telde alarm kuruyorum çok bağırmayan bi tonda hatırlatıcı bcbcb
Kendin için yap access yazık günah valla böbreklerini küçültüyorsun su içmeyerek, ekmek yemezsek de olur ama su içmezsek sonu nakil.
Bende sudan çok çay tercih ediyorum 🥲
Çayı ben de içiyorum ablacım tiryakiyim ama sabah kalkınca ilk işim 2 bardak su içmek oluyor, yatmadan önce de mutlaka 2 bardak su içerim, gün içinde aklıma geldikçe bardağı doldurup doldurup su içiyorum, çay kahve asla suyun yerine geçmiyor, doktorlara sudan çok çay içiyorum kovalasınlar sizi.

Hele sürekli ilaç alan varsa aranızda, kesinlikle su içmeyi ihmal etmemeli.

X