- 3 Temmuz 2022
- 4.432
- 12.772
- 27
-
- Konu Sahibi accessdenied
Gelirim askim ama suan yeni regl oldum bitince tartılayım yazayımGelcen mi ?
Tamam cnmGelirim askim ama suan yeni regl oldum bitince tartılayım yazayım
Ya biraz öyle oldu nedense uzaklastım buradanNasılsın aşko görünmuyosun pek sende
Limon suyu içip yatŞöyle güzel tavukla pilav olsa koklardimda salataligin neyini koklayam
Bakarken ağzım yüzüm kamaştıLimon suyu içip yat
Yürüdüm geldim ve düşük kalorili, bol lifli, sindirimi kolaylaştıran zayıflamaya yardımcı olan ananas ve mandalina dilimleriyle, 1,5 limonun suyuna yarım çay bardağı su kattığım limon suyunu içiyorum.
Eki Görüntüle 3515728
Ananasın kalorisi çok düşüktür, kilo vermek isteyenlere kontrollü yemek şartıyla öneririm, hem de faydalı bir meyve.
Ödem atmak isteyenler de maydanoz, limon denesin ama lütfen kronik hastalığı olanlar, sürekli ilaç kullananlar vs doktoruna danışsın.
accessdenied sen de su içmiyorsun, lütfen su içme işini ciddiye al artık, sabahları da limonlu su iç, en azından içmediğin suyu biraz da olsa tolere etsin.
Akşam yemeğinde benim gibi kızartma yersen yakmak için mecbursunBakarken ağzım yüzüm kamaştı
Ay hayatta yiyemem bakarken bile ağzımdan sular aktı içim bi garip olduAkşam yemeğinde benim gibi kızartma yersen yakmak için mecbursunlimonu seviyorum ama, meyve gibi yiyebilirim de
Limonlu su içtigimi nerden anladın ablaLimon suyu içip yat
Yürüdüm geldim ve düşük kalorili, bol lifli, sindirimi kolaylaştıran zayıflamaya yardımcı olan ananas ve mandalina dilimleriyle, 1,5 limonun suyuna yarım çay bardağı su kattığım limon suyunu içiyorum.
Eki Görüntüle 3515728
Ananasın kalorisi çok düşüktür, kilo vermek isteyenlere kontrollü yemek şartıyla öneririm, hem de faydalı bir meyve.
Ödem atmak isteyenler de maydanoz, limon denesin ama lütfen kronik hastalığı olanlar, sürekli ilaç kullananlar vs doktoruna danışsın.
accessdenied sen de su içmiyorsun, lütfen su içme işini ciddiye al artık, sabahları da limonlu su iç, en azından içmediğin suyu biraz da olsa tolere etsin.
Ya bir gün elimin tersine geleceksin, sana öbür topikte kaç kere dedim böbreklerini mahvediyorsunBem su içmek için alarm kurayım bari, asla içmiyorum yoksa
Tamam valla içicem doğru söylüyorsun, şuvan telde alarm kuruyorum çok bağırmayan bi tonda hatırlatıcı bcbcbYa bir gün elimin tersine geleceksin, sana öbür topikte kaç kere dedim böbreklerini mahvediyorsun
Böbreklerin fasulye kadar kalırsa görüşürüz
Bende sudan çok çay tercih ediyorumArada bilgi de geçelim ki kilo vermek isteyenlere belki yararı olur.
Su vazgeçilmeziniz olsun hem sağlığınız için hem de zayıflamak için su olmazsa olmaz.
Gece yatmadan önce limonlu su içmek de bağırsaklarınızı harekete geçirir, yağ yakmanıza yardımcı olur.
Diyet yapanlar şekerli meyveleri pek tercih etmemeli ama ananas gibi hem lifli hem düşük kalorili meyveler bağışıklığınızı güçlendirdiği gibi sindirimi hızlandırdığından kilo verirken faydasını görürsünüz.
Lakin her şeyin çoğu zarar azı karar.
Ben de çay içmekten susamıyorumBende sudan çok çay tercih ediyorum
Telefonun programinda oluyor su içmek için hatirlatici kac bardak falan yaziyor öyle de ayarlaya bilirsin bildirim öyle geliyorTamam valla içicem doğru söylüyorsun, şuvan telde alarm kuruyorum çok bağırmayan bi tonda hatırlatıcı bcbcb
Ben çay çok seviyorum ya eşim mesela günde bir kez çay içer tüm gün su içer baya oğlumda ona çekti ama ben çaysız yaşayamamBen de çay içmekten susamıyorum
Nası bulcam ki onuTelefonun programinda oluyor su içmek için hatirlatici kac bardak falan yaziyor öyle de ayarlaya bilirsin bildirim öyle geliyor
Kendin için yap access yazık günah valla böbreklerini küçültüyorsun su içmeyerek, ekmek yemezsek de olur ama su içmezsek sonu nakil.Tamam valla içicem doğru söylüyorsun, şuvan telde alarm kuruyorum çok bağırmayan bi tonda hatırlatıcı bcbcb
Çayı ben de içiyorum ablacım tiryakiyim ama sabah kalkınca ilk işim 2 bardak su içmek oluyor, yatmadan önce de mutlaka 2 bardak su içerim, gün içinde aklıma geldikçe bardağı doldurup doldurup su içiyorum, çay kahve asla suyun yerine geçmiyor, doktorlara sudan çok çay içiyorum kovalasınlar sizi.Bende sudan çok çay tercih ediyorum
Her telefonda saglik programi oluyor orda gözüküyor benimkisinde regl takibide var tansiyon ne istersen işte ekleye bilecegin. Adım sayarla ayni yerde oluyor baksan görürsün herhalde bendekini atarım şimdi.Nası bulcam ki onubi bakayım