- 19 Nisan 2022
- 4.182
- 46.574
-
- Konu Sahibi accessdenied
Göbekler taş gibi yüzümüz bebek gibi olcak önümüzdeki yıl vay la ne biçim değiştik dicek herkes inş aminYapar bence yaaa inanirsak olur gibi gibi
Kilo almaktan mumusacik olmayalim da absjabBha
Genelde vermekten olunur alınca taş gibi oluyor etlerYapar bence yaaa inanirsak olur gibi gibi
Kilo almaktan mumusacik olmayalim da absjabBha
Ben de az once peeling yaptim ama yazamiyorum absbabaha bu benim icin istisnaydi gerciBen yapıyom sabah akşam dicem korkuyom diyemiyorum şutliycaklar beni topikten bütün kuralları ihlal ediyorum gibi hissediyorum
Topik aç laf aramızda ben kaçarım sey yani gelirim. Kimse duymasın.Ya bende tam bi oturtamadım zaten yeni basladim sonrada bu hafta annemle uğraştım bugün ilk gittim bu hafta çok incitici
Kız ne diyim dükkanda öğret iki dakka mı diyim satan kadınaHahahahahaa şaka mısın sen
En sevdiğim insan modeli cilt bakımcıBen yapıyom sabah akşam dicem korkuyom diyemiyorum şutliycaklar beni topikten bütün kuralları ihlal ediyorum gibi hissediyorum
Ah çooocum benim nasıl da inanarak dua ediyor, amin inşallahGöbekler taş gibi yüzümüz bebek gibi olcak önümüzdeki yıl vay la ne biçim değiştik dicek herkes inş amin
Aaa bizi bırakıyon mu? Tutun kaçıyooooTopik aç laf aramızda ben kaçarım sey yani gelirim. Kimse duymasın.
Stresini burda atıcan yaniArada böyle tükürüp gidicem malum ben yoğumun spor falan yapıyorum biliyon mudersten akşam 8 de geldim
Olabilir mi boyle bi sey? Lutfen olsun cunkuGöbekler taş gibi yüzümüz bebek gibi olcak önümüzdeki yıl vay la ne biçim değiştik dicek herkes inş amin
Heee tamam o zamanGenelde vermekten olunur alınca taş gibi oluyor etler
Daha napim direk tükürüyom işte en çokStresini burda atıcan yanibari etkili cümleler kur utanalim tükürük etkilemiyo zayiflamamiza
Malzemeleri murdar edeceksin resim falan çiz bari en azından cin Ali gibi bile çizsen elin oyalanırKız ne diyim dükkanda öğret iki dakka mı diyim satan kadına
Napim az daha durursam mantı kaşıklıycam gibiAaa bizi bırakıyon mu? Tutun kaçıyoooo
Ay çayım geldi şu anDaha napim direk tükürüyom işte en çokaccessdenied off bi çay olaydı be
Çay demee ya zaten dilim damagim kurumuş dayanamam hocaam gider içerim ama boş içememmDaha napim direk tükürüyom işte en çokaccessdenied off bi çay olaydı be
Orecek kiz belki yaaa ellesmeyinMalzemeleri murdar edeceksin resim falan çiz bari en azından cin Ali gibi bile çizsen elin oyalanır
Hasgsgsgsg ablaAh çooocum benim nasıl da inanarak dua ediyor, amin inşallah
Hayır kamabiçe yapcam seni işliycem üstüneMalzemeleri murdar edeceksin resim falan çiz bari en azından cin Ali gibi bile çizsen elin oyalanır
Önümüzdeki yıl deme 1 Ocak olarak algilayacaklar şimdi ahshajajaGöbekler taş gibi yüzümüz bebek gibi olcak önümüzdeki yıl vay la ne biçim değiştik dicek herkes inş amin