- 19 Nisan 2022
- 4.182
- 46.569
-
- Konu Sahibi accessdenied
Yarın manifest günü sanırım bunları hep hayal etçezOlabilir mi boyle bi sey? Lutfen olsun cunkudur bi de coook zenginiz biz biliyosun di mi
Heee tamam o zamanvericez vericez hadi bakalim
Bak ogrendi bile 2 dk da anHajhzjsHayır kamabiçe yapcam seni işliycem üstüne
Bugün deli gibi kardiyo yapmışız cycle da 1 saat kan ter içindeyiz biri jelibon uzatiyor soyunma odasında kankiteylamla moka bakar gibi baktık kadına diyor tamam be elimdeki protein içeceğini gosterdim susturdumNapim az daha durursam mantı kaşıklıycam gibi
Allah seni bildiği gibi yapsın, adını bile söyleyemediğin şeyi nasıl işleyeceksinHayır kamabiçe yapcam seni işliycem üstüne
Hayır saçmalama hepimiz çok zayıflıycazNapim az daha durursam mantı kaşıklıycam gibi
Aaa manifest gunu ne demekYarın manifest günü sanırım bunları hep hayal etçez
He gidiyordu da sanki geldiAy çayım geldi şu an
Ben de bilmiyorum ki şöyle bir şey görmüştümAaa manifest gunu ne demek
Kadındaki cesarete bak küfür etse daha az tepki alır ahahBugün deli gibi kardiyo yapmışız cycle da 1 saat kan ter içindeyiz biri jelibon uzatiyor soyunma odasında kankiteylamla moka bakar gibi baktık kadına diyor tamam be elimdeki protein içeceğini gosterdim susturdum
Ben de bilmiyorum ki şöyle bir şey görmüştüm
Ben manifest günü dedim yani boyut kapısıymış shdgshdh
Ben de bilmiyorum ki şöyle bir şey görmüştüm
Ben manifest günü dedim yani boyut kapısıymış shdgshdh
di mi yaaa bugün bir anda çıktı karşıma dedim yapmamız lazım kesinliiiZamanlama muhtesem degil de ne
HAHSHSHSHSSH Olur aşkım seni o medite ediyorsa niye olmasın kiŞarkı arabeks olabiliyor mu hacı
Detaylı bir biçimde dolar düşünücem hatta çıplak dolarlarla yattığımı düşünücem malum detay önemliHAHSHSHSHSSH Olur aşkım seni o medite ediyorsa niye olmasın ki
Sabaha karsi yapamam ama gece yapar yatarimdi mi yaaa bugün bir anda çıktı karşıma dedim yapmamız lazım kesinliii
İstersen direk Benjaminin kendisini düşün aşkomDetaylı bir biçimde dolar düşünücem hatta çıplak dolarlarla yattığımı düşünücem malum detay önemli
Ben yazdım ya aşk olsunHiçbiri korkudan yazamıyor. Neler gömdüler kimbilir agshsjsj @sweetgirlcandy
Arada kaçamak yaparsan yaz bunlarınkinin yanında ne ki
Dürüm müydü tantuni mi neydiBen yazdım ya aşk olsun