Diyetin Sultanları 😎

tabiki inşallah ulaşıcaz hedeflerimize.
ben bu grupların her zaman faydasını görmüşümdür. o tartı gününün vermiş olduğu korku istesende yedirmyor sana.
Kesinlikle katılıyorum motivasyon için birlikte hareket etmek çok faydalı beni aldılar mı gruba onu da henüz anlayamadım

Mune ben simdi 68’in kisuratini tam bilmesek de almis gorunuyorum ya cezam nedir mudurum
7.500 adım ama her gün o kadar yürüyorum demişsin yanına sana özel paket 45 dakika egzersiz, egzersiz tercihini sana bırakıyorum
Mune abla 15bin yap günlük adimlari 7bini geçenleri haksızlık oluyo bize
Vuhuuuuu topiğin yarıdan fazlasını tık nefes mi yapalım
15 bin adım bana dokunmaz, belki birkaç kişi daha vardır yürüme performansı olarak iyi olan ama diğerleri mahvolur lakin 7.500 adımı ben zaten yürüyorum diyenler varsa, onların cezasını 10 bin adıma çıkarabiliriz.
10 bin adım yürürüm diyen parmak kaldırsın, diğerleri 7.500 adımla devam etsin.

Mesela ben yarın dışarı çıkacağım kafadan 13.600 adımım var bir kere, pazara da uğrarsam 5000 adımda o tutar ama bu benim her hafta en az 3 defa yaptığım rutinim.
P.ztesi dışarı çıkmıştım 11. 657 adım attım, her zamankinden 1.900 küsür adım eksik oldu çünkü benim çocuklar tutturdu anne seni motorla götürelim diye, cin arabasına binince adımlarımdan oldum

Neden bana ozel ceza var

Ablamda herşeye çözüm var 10/10 kadınsın ya
Beni çocuklar yoruyor yani bekar olsam baya yürürüm ama enerji kalmıyor çocuklarla günlük bende 10binden o yana gecemem dışarı çıkarsam geçe bilirim oda bu havada bebeyle zor.Bakalim griple 7500 tamamlaya bilecekmiyim şuan burnum tutuk tat almamda gitti çocuklar pert berbat geçiyor günümüz.Yarin doktora gidicez tamamlaya bilecegimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…