- 17 Ağustos 2023
- 7.585
- 21.168
-
- Konu Sahibi accessdenied
Çok haklısın abla işte bazen unutuyorum böyle bende ama içiyorum mutlaka hergün çok olmasada ama biraz fazla içmem gerekiyor.Çay içince benimde gözüm suyu aramiyor o benim susuzlugumu gideriyor accessle benzer sorunlar.Kendin için yap access yazık günah valla böbreklerini küçültüyorsun su içmeyerek, ekmek yemezsek de olur ama su içmezsek sonu nakil.
Çayı ben de içiyorum ablacım tiryakiyim ama sabah kalkınca ilk işim 2 bardak su içmek oluyor, yatmadan önce de mutlaka 2 bardak su içerim, gün içinde aklıma geldikçe bardağı doldurup doldurup su içiyorum, çay kahve asla suyun yerine geçmiyor, doktorlara sudan çok çay içiyorum kovalasınlar sizi.
Hele sürekli ilaç alan varsa aranızda, kesinlikle su içmeyi ihmal etmemeli.
Benim bazen oluyor ya bir anda agri giriyor zonkluyor sonra geçiyor ondanmı yani?accessdenied Infinite Soul hadi şimdi havalar serinledi su içmemenin bir yan etkisini görmezsiniz ama sıcak havalarda dışarı çıktınız diyelim susuzluktan başınız ağrımıyor mu?
Ben su kaybettiğimi baş ağrısından anlıyorum.
Tabii ki susuzluktan, vücut su kaybedince baş ağrısı belirtilerden biridir.Benim bazen oluyor ya bir anda agri giriyor zonkluyor sonra geçiyor ondanmı yani?
Evet yazın ben 2 seksen çakıldım bi kaç kez burda soğuk iklim hareketsizlik falan hissetmedim hiç bi daha o çakılmayıTabii ki susuzluktan, vücut su kaybedince baş ağrısı belirtilerden biridir.
Yazınaccessdenied İzmir’de yaşadı bu durumu ama yine kulak arkası yapmış
Baş ağrısı, mide bulantısı, düşük tansiyon, koyu idrar, suyu yeterli içmediğinizi gösterir.
Su içmemenin zararlarını göstermek için yengemin ameliyat yerlerini mi çekeyim ne yapayım, kadının nakil böbreği karnına dikili.
Bas ağrısı mide bulantisi oluyor bendeTabii ki susuzluktan, vücut su kaybedince baş ağrısı belirtilerden biridir.
Yazınaccessdenied İzmir’de yaşadı bu durumu ama yine kulak arkası yapmış
Baş ağrısı, mide bulantısı, düşük tansiyon, koyu idrar, suyu yeterli içmediğinizi gösterir.
Su içmemenin zararlarını göstermek için yengemin ameliyat yerlerini mi çekeyim ne yapayım, kadının nakil böbreği karnına dikili.
Su iç, Fransa’nın iklimi yüzünden yan etkilerini yaşamıyor olman böbreklerinin sağlıklı çalıştığını göstermez, yengem de 60 yaşına kadar sağlıklıyım modundaydı, sonra bazı belirtilerle doktora gitti böbreklerden biri %25 çalışıyor dediler, su içmelisin dediler dikkate almadı, önce diyaliz sonra nakil.Evet yazın ben 2 seksen çakıldım bi kaç kez burda soğuk iklim hareketsizlik falan hissetmedim hiç bi daha o çakılmayı
Ay korkutma beni içicem tamamSu iç, Fransa’nın iklimi yüzünden yan etkilerini yaşamıyor olman böbreklerinin sağlıklı çalıştığını göstermez, yengem de 60 yaşına kadar sağlıklıyım modundaydı, sonra bazı belirtilerle doktora gitti böbreklerden biri %25 çalışıyor dediler, su içmelisin dediler dikkate almadı, önce diyaliz sonra nakil.
Valla korkun, belki korkuyla su içersiniz.Bas ağrısı mide bulantisi oluyor bendeay korktum artirayim bende böyle olmaz
Hele senin var ya, ödünü koparırım da dua et yakınımda değilsin, direkt yengemi görmeye götürürüm seni.Ay korkutma beni içicem tamam
Abla böyle konuşunca sanki annemle konuşuyorum sandım ciddi ciddiValla korkun, belki korkuyla su içersiniz.
Her şeyi löp löp yemeyi biliyoruz suya gelince içimiz almıyor, en önemli içecek su oysa.
Gerekirse karanfil, limon, sevdiğimiz aromatik şeylerle tatlandıralım ama mutlaka su içelim.
Yok zaten almam yahu gece gece donör derdine düşürdün beniHele senin var ya, ödünü koparırım da dua et yakınımda değilsin, direkt yengemi görmeye götürürüm seni.
Hayır kendinizi düşünmüyorsunuz çoluk çocuğunuzu düşünün, donör mü olsunlar size?
Siz su içmeyin, pas geçin sonra çocuk bana böbreğini ver.
Eh yani bir kısmınızın annesi yaşındayım, şaka maka ölmezsem Nisan’a 53’ümAbla böyle konuşunca sanki annemle konuşuyorum sandım ciddi ciddi
Depresif sen bu hatuna cilt bakımından daha çok su baskısı yap, beynini ye bunun mübahtırŞu hayatta herkesin yeri dolar da suyun dolmazaşkım su içince inan cildinin matlığı bile azalıyor accessdenied Eki Görüntüle 3515757
Gerçekten öylesinizEh yani bir kısmınızın annesi yaşındayım, şaka maka ölmezsem Nisan’a 53’üm
Ay deli deli konuşma ölmek mölmek, dur daha bana dönor olucaksınEh yani bir kısmınızın annesi yaşındayım, şaka maka ölmezsem Nisan’a 53’üm