Diyetin Sultanları 😎

Çok haklısın abla işte bazen unutuyorum böyle bende ama içiyorum mutlaka hergün çok olmasada ama biraz fazla içmem gerekiyor.Çay içince benimde gözüm suyu aramiyor o benim susuzlugumu gideriyor accessle benzer sorunlar.

Benim bazen oluyor ya bir anda agri giriyor zonkluyor sonra geçiyor ondanmı yani?

Benim bazen oluyor ya bir anda agri giriyor zonkluyor sonra geçiyor ondanmı yani?
Tabii ki susuzluktan, vücut su kaybedince baş ağrısı belirtilerden biridir.
Yazın accessdenied İzmir’de yaşadı bu durumu ama yine kulak arkası yapmış
Baş ağrısı, mide bulantısı, düşük tansiyon, koyu idrar, suyu yeterli içmediğinizi gösterir.

Su içmemenin zararlarını göstermek için yengemin ameliyat yerlerini mi çekeyim ne yapayım, kadının nakil böbreği karnına dikili.

Evet yazın ben 2 seksen çakıldım bi kaç kez burda soğuk iklim hareketsizlik falan hissetmedim hiç bi daha o çakılmayı

Bas ağrısı mide bulantisi oluyor bendeay korktum artirayim bende böyle olmaz

Evet yazın ben 2 seksen çakıldım bi kaç kez burda soğuk iklim hareketsizlik falan hissetmedim hiç bi daha o çakılmayı
Su iç, Fransa’nın iklimi yüzünden yan etkilerini yaşamıyor olman böbreklerinin sağlıklı çalıştığını göstermez, yengem de 60 yaşına kadar sağlıklıyım modundaydı, sonra bazı belirtilerle doktora gitti böbreklerden biri %25 çalışıyor dediler, su içmelisin dediler dikkate almadı, önce diyaliz sonra nakil.

Ay korkutma beni içicem tamam

Bas ağrısı mide bulantisi oluyor bendeay korktum artirayim bende böyle olmaz
Valla korkun, belki korkuyla su içersiniz.

Her şeyi löp löp yemeyi biliyoruz suya gelince içimiz almıyor, en önemli içecek su oysa.
Gerekirse karanfil, limon, sevdiğimiz aromatik şeylerle tatlandıralım ama mutlaka su içelim.

Diger telefonda su hatirlatma vardı bunda her halt var su yok o yüzden atamadim ama su hatirlatma programlari onu indir öyle daha rahat net oluyor.
O adım sayisi 00:00sonra ki yanlış anlaşılmasın accessdenied

Diger resim programin

Eklentiler

• 1000045449.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 11
Ay korkutma beni içicem tamam
Hele senin var ya, ödünü koparırım da dua et yakınımda değilsin, direkt yengemi görmeye götürürüm seni.
Hayır kendinizi düşünmüyorsunuz çoluk çocuğunuzu düşünün, donör mü olsunlar size?
Siz su içmeyin, pas geçin sonra çocuk bana böbreğini ver.

Abla böyle konuşunca sanki annemle konuşuyorum sandım ciddi ciddi

Yok zaten almam yahu gece gece donör derdine düşürdün beni zuz gari jdjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…