Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Ya sweetim ben buna baktım sen attıktan sonra. Araştırdım biraz kemik erimesi yapıyormuş içindeki bir madde öyle şeyler okudum. Korktum birazcık. Sen de dikkatli kullan kullanacaksan.
Yaa öyle mi. Bakayım bide ben. İnstagramda bi eczacı var o önermişti

Ben de bir eczacının o şekilde yorumunu görmüştüm kemik erimesi yapıyor diye. Faydası vardır mutlaka ama bir yerden yaparken diğer tarafı bozmasın. Doktora danışmalı belki de.
Diyetisyenime demiştim de bromelain kullanıyorum devam ediyim mi diye et dedi ama marka sormadı bende söylemedim o zaman. Ben bi bakayım araştırayım dediğin gibi

Pirinç pilavı istendi. Aylardır yemek yapmayınca 6 kişiye 2 bardak pirincin yetemeyeceğini bilmiyordum diyete girdiğimizi hissetmişcesine bana pilav kalmadı, oğlanla oyun oynadık kahve içmeye çıkacaktım ama vazgeçtim çünkü uykuya ihtiyacım vardı…
Bir türlü kendimi kontrol edemiyorum içimde hep bir öfke hep bir sinir şükretsene be kızım diyorum ama olmuyor, eltimle ilk kavgamızı yaşayacağız gibi de duruyor yada kavga olmasın medeniyetle ne onlar gelsin ne biz gidelim bilemiyorum keşke kayın ailesi yok olsa

X