Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

Ben zaten bu işlerde cok iyi değilim kim ne diyo ne konusuyolar okuyana kadar dağılıyor herkes 🤣 ben menüleri buraya yazayım o zaman madem oraya kimse yazmiyo😂
Valla bende buraya yazcam takılalım burda 😂 durmadan yiyecek diyor onlar zaten kaymaya meyilliyim okudukça şey oldum 😂😂😂

Aminnnnnnnnn
Elti kişisinin doğum günü paylaşımını görünce mecburen mesaj attım ve atalı bir hafta olacak görüldü bile yok….
Sinirlerim zıplamış durumda aynı yaşam ünitesinden yapmış olması ayrı bu mevzu ayrı
Ay hiç sevmediğim insan tipi. Aranız kötü mü normalde peki? Gerçi öyle olsa sen mesaj atmazdın. Ben de müstakbel eltimle tanıştım da cık olmaz dedim bi garip

Ay hiç sevmediğim insan tipi. Aranız kötü mü normalde peki? Gerçi öyle olsa sen mesaj atmazdın. Ben de müstakbel eltimle tanıştım da cık olmaz dedim bi garip
Diğeriyle hiç görüşmem yazmam o hep arar kısa keserim sevmediğimi de bilir ama bu mesajı attığımla aramız iyiydi boşanma sürecimiz vardı destek oldu barıştık yine destek oldu ama ben hamilelik doğum derken hiç yazmadım etmedim genelde de yazmam etmem o arardı ederdi, taşınma süreci oldu onunda kayınvalideyle samimiyetleri düzeltti diye düşünüyorum yani taraf değişikliği oldu

Diğeriyle hiç görüşmem yazmam o hep arar kısa keserim sevmediğimi de bilir ama bu mesajı attığımla aramız iyiydi boşanma sürecimiz vardı destek oldu barıştık yine destek oldu ama ben hamilelik doğum derken hiç yazmadım etmedim genelde de yazmam etmem o arardı ederdi, taşınma süreci oldu onunda kayınvalideyle samimiyetleri düzeltti diye düşünüyorum yani taraf değişikliği oldu
Hmm anladım

eve döndüğümde gerçekten ilk işim destek almak olacak, aslında şükür edecek o kadar çok şeyim var ki öncelikle evladım sağlıklı bundan daha şükür sebebi ne olabilir doğru aylardır annemleyiz yükümü çok hafifletiyor sagolsun ama sürekli düşünüyorum düşünüyorum yoruluyor gibi hissediyorum az önce oğlan ciyyak ciyyak ağlıyor sanki tahammül edemeyecek gibi oldum beceremiyor muyum odaklanamıyor muyum anlamadım her şeyden çabuk etkilenip mutsuzlukla besleniyorum galiba hayatın bana verdiği artıları görmek yerine eksi sayılmayacak şeyleri dert ediyorum, ne istiyorum acaba ben? Çocuklu biri olmama rağmen kendime vakit ayırabiliyorum eş kişisiyle sorunlarım bitti yeni evimiz bizi bekliyor ama içimde hep bir mutsuzluk yaradanın gücüne gidecek diye ödüm de kopuyor ama baş edemiyorum kendimle sadece oturup uzun uzun sigara içmek düşünmemek istiyorum hayatımın hep planlı şekilde gitmesini istiyorum ama mümkün değil ki? Evimi özledim ama gidesim de yok gibi umuyorum geçicidir çünkü evladıma odaklanmam gerektiğini bizi çok uzun bir yol beklediğini biliyorum zaman çabuk geçse de onunla dertleşsem, karmaşığım yani

Buraya da yazcam😂

Sabah uyanınca 1 bardak su içtim

14.30

2 yumurtalı peynirli omlet (hepsini bitiremedim)
1 dilim ekmek

18.00

4 yk kısır 🙈
3 minik kornişon turşusu
Ayran

Su 1.5 litre oldu yatana kadar 1 litre daha içerim.

Buraya da yazcam😂

Sabah uyanınca 1 bardak su içtim

14.30

2 yumurtalı peynirli omlet (hepsini bitiremedim)
1 dilim ekmek

18.00

4 yk kısır 🙈
3 minik kornişon turşusu
Ayran

Su 1.5 litre oldu yatana kadar 1 litre daha içerim.
Ben bi kere yazdım daha tövbe yazmam😂😂😂 artık kısmet nereye denk gelirse😂😂

Uyanınca 2 bardak su içtim

12.30

2 kaşık sucuklu yumurta
Küçük bir parça süzme peynir
2 dilim ekmek
Küçük bir parça ekmekle bal, kaymak

16.30

1 tane mandalina
Kızımın kalan 1 tane köftesi 🤭

18.30

1 parça ızgara tavuk