- 19 Nisan 2022
- 4.182
- 46.578
-
- Konu Sahibi accessdenied
Ne güzel şey uzun olmak di miEvet beni anlatıyor kendileri
Aranızda husumet varmışşşay göbüş möbüş hikaye ya maksat subluminal msjla beni çatlatsın
Bir şey dimidim ablacım. Tımım tişikkirlerŞimdi seni ısırırsam kalorisi düşük olur ama access’i ısırırken 1000 kalori alabilirim, o yüzden dengeleme yapmam lazım, access yanında sen, cemoos yanında depresif gibi gibi
Topluca sürülme vaakasıSenin rekor zaten demi
Var evet benle aynı boyda olup 10 kilo zayıf olması itibariyle bazı hasetlik çatlamaları yaşadığım doğrudurAranızda husumet varmışşş
Vergi çok olunca buradan almak daha mantıklı aslında,takı siparişm var benşmde bakalım nasıl gelecek.Evet iyiside var ama genel olarak pek kaliteli ürünler beklemeyin burda aynı fiyata kalitelisini ala bilirsiniz vergi falan varya o yüzden diyorum.Ben takılar aldım indirim zamanları baya fiyatlar düşüktu ama begenmedim biraz kullanırsın sonra hemen rengi degişir.Ayakkabı aldık birisi buyuk birisi küçük geldi hemde resimde ki gibi kaliteli gozukmuyordu dandik mal gibiydi.Amma annem için aldığım taban temizleyici manikur aparati iyi çıktı hala kullaniyor.
Perde asarken fazla efor harcamamak dışında hiçbir avantajını görmedimNe güzel şey uzun olmak di mi
uzun görünce aklıma uzunlar şarkısı geliyor
Öyle seviyorum sizi muhteşem banlarım demek için çocuk bir mutlu olsun sonra ver kırbacıMune abla bi kere benim gönderime muhteşem attı ve sonra beni banladı bilmem anlatabildim mi
sağ gösterip sol vurmak bu işte hfdhdfshMune abla bi kere benim gönderime muhteşem attı ve sonra beni banladı bilmem anlatabildim mi
Ben iyi b.k yedin gibi almıştım mesajıÖyle seviyorum sizi muhteşem banlarım demek için çocuk bir mutlu olsun sonra ver kırbacı
olm kendi evinde 2. rafa zıplamadan ya da sandalyesiz ulaşmanın rahatlığı nolucak. markette biri geçsin diye beklemeyi saymıyorum bilePerde asarken fazla efor harcamamak dışında hiçbir avantajını görmedimminyon olmak en güzeli
Tam diyosun ohhh görmedi heralde, bi anda; önce bir damla yaaaaaş diye giriyor olayasağ gösterip sol vurmak bu işte hfdhdfsh
Bizde öyle bir sorun yok vergi yani ama ben begenmedigim için sipariş etmiyorum ordan artık. Ama abilerim için ara sıra çanta mikrafon falan etdim iyi geldi onların ki.Vergi çok olunca buradan almak daha mantıklı aslında,takı siparişm var benşmde bakalım nasıl gelecek.
Ayakkabı işine giremem zatende ayağım dengesiz benim 39 numara nerdeyse farklıda oluyor numaraları .
hsdhasdhhsddshg ay şarkı çaldı kulağımdaTam diyosun ohhh görmedi heralde bi anda önce bir damla yaaaaaş diye giriyor olaya
Markette üst rafa uzanıp insanlara yardımcı olmam gün içinde sevap kotamı zaten dolduruyorolm kendi evinde 2. rafa zıplamadan ya da sandalyesiz ulaşmanın rahatlığı nolucak. markette biri geçsin diye beklemeyi saymıyorum bile
Mutfak dolabına bile erişememek nedir bilmiyorsunuz tabiiPerde asarken fazla efor harcamamak dışında hiçbir avantajını görmedimminyon olmak en güzeli
mune abla o bakışlara çok alışkınım bir şey denmeden hangisini istiyorsunuz alayım diyorumMutfak dolabına bile erişememek nedir bilmiyorsunuz tabii
Neyse ben buldum yolunu, evin en kısası benim, parmak uçlarımda dikilirken elimi uzatıyorum yetişmiyor alamıyorum diyorum eşim, kızım damat havalara giriyorlar, en güzel ben uzanırım derken her şeyi aldırıyorum üst raflardan
Aynı metodu marketlerde de yapıyorum, gördüğüm en uzun boylu müşteriye ağlamaklı yüz ifadesiyle alamıyorum ki bakışı atıyorum.