Diyetin Sultanları 😎

Vergi çok olunca buradan almak daha mantıklı aslında,takı siparişm var benşmde bakalım nasıl gelecek.
Ayakkabı işine giremem zatende ayağım dengesiz benim 39 numara nerdeyse farklıda oluyor numaraları .

Vergi çok olunca buradan almak daha mantıklı aslında,takı siparişm var benşmde bakalım nasıl gelecek.
Ayakkabı işine giremem zatende ayağım dengesiz benim 39 numara nerdeyse farklıda oluyor numaraları .
Bizde öyle bir sorun yok vergi yani ama ben begenmedigim için sipariş etmiyorum ordan artık. Ama abilerim için ara sıra çanta mikrafon falan etdim iyi geldi onların ki.

Perde asarken fazla efor harcamamak dışında hiçbir avantajını görmedim minyon olmak en güzeli
Mutfak dolabına bile erişememek nedir bilmiyorsunuz tabii
Neyse ben buldum yolunu, evin en kısası benim, parmak uçlarımda dikilirken elimi uzatıyorum yetişmiyor alamıyorum diyorum eşim, kızım damat havalara giriyorlar, en güzel ben uzanırım derken her şeyi aldırıyorum üst raflardan

Aynı metodu marketlerde de yapıyorum, gördüğüm en uzun boylu müşteriye ağlamaklı yüz ifadesiyle alamıyorum ki bakışı atıyorum.

mune abla o bakışlara çok alışkınım bir şey denmeden hangisini istiyorsunuz alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…