- 12 Temmuz 2006
- 55.942
- 215.007
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
En edepli halinde yazmış demek ki
Ahretliğim access sinir olsun diye geliyorum, kendisiyle kişisel husumetimiz var
Ahretlikk sen zati incecik şortlu croplu hatunsun ne diyetiii allasen sen uyma buraya dönerle rtantuniler havada uçuyor hep
Sonrası yaz zaten herkes bilir ki yazın diyet yapılmaz hdhdhfhfhişedim tşk
kız sana ne hedef yazcaz zaten zayıfsın1.58
neyse ki biraz ödemlenmişim reglle. sabah 53.8 çıktım.
Grup açıldığı gün 55 tim ben açılır açılmaz zayıfladım “psikolocikmen” (bununla dalga geçerken de doğrusunu unutacağım)
Eki Görüntüle 3515403
Dün izinliydin ondan yanii bir kereden bişicik olmazAltı üstü bir kere döner yedim abla yaDün diyete başlamamız dışında sorun yok
Evet ya vergiler artınca almanında çok anlamı yok aslında,toruna toka filan baktım vergide eklenince bakalım ne olacak.Ben vergi artmadan 3 ayrı sipariş verdim ıvır zıvır şeyler aldım denemek için. Kızıma ayakkabı falan. Güzel şeyler geldi. Vergi artınca pek anlamı kalmadı ama 3 kere daha sipariş verdim ama daha azdı aldıklarım
Evet beni anlatıyor kendileriBen iki haftadır spor yapamıyorum bi birimiz hasta bi diğerimiz kaslarım eridi galiba. Kilomu atarsam uzunlar beni dövmek ister. Bi bıçık metre boyum var diyorum dinlemiyorlar
Beni etiketlemeyince yapiyorumHer gittiğim topikte inşallah kilo alırsınız diyor birileri
Aşkım burada saat 12yi geçti sen istersen kapanışı Fransa saatiyle açılışı Türkiye saatiyle yapO sırada aralıklı oruç yapıcam diye saatin 12 olmasını aç aç bekleyen benEki Görüntüle 3515400
53 olsun bari. Maksat grupta kalıp esintisiyle zayıflamak. Seviyorum len hepinizikız sana ne hedef yazcaz zaten zayıfsın
Yeni kalktı nasıl yapsınAşkım burada saat 12yi geçti sen istersen kapanışı Fransa saatiyle açılışı Türkiye saatiyle yap
Ben uyandığında Tr saatini ona veririm orucunu bozarYeni kalktı nasıl yapsın
Vah vah çok üzüldüm Müne abla ince belin ağlıyordur şu anGeldi Azrailin geldiiii
Ne diyeceksiniz yüzüme deyin arkamdan şişko olsun falan ayıp oluyor
Muradına ereceksin Cemoos hanııııımdün diyete güzel başlayıp akşam cozuttum sabah ne güzel elit elit ananasla kaymak yedim kahvaltı niyetine, akşam kızla damat bir geldi kurabiyeler, tatlılar, poğaçalar
Bu sabah ekmeksiz kahvaltı yapmak zorunda kaldım
yazın yaptım ya zeytinle dondurma bdgdgdgAccesime fırsat tanınırsa cipsi dondurmays banabilir ama o fırsat verilmiyor gadına
Merhaba FallenAngel,merhaba Mune Abla,
eskiden sizi gördümü dizlerimizin bağı çözülürdü
ne güzel yıllardı kk da.
nasılsınız
Vayy iyiyimiş ahretliğim devam o zamanEn edepli halinde yazmış demek ki
Ahretliğim access sinir olsun diye geliyorum, kendisiyle kişisel husumetimiz varsinir ederek zayıflama metodu uygulamaya çalışıyorum kendisine
Hanfendi siz 40 kilo değilmiydiniz en son senun derdun ne duGeldi Azrailin geldiiii
Ne diyeceksiniz yüzüme deyin arkamdan şişko olsun falan ayıp oluyor
Muradına ereceksin Cemoos hanııııımdün diyete güzel başlayıp akşam cozuttum sabah ne güzel elit elit ananasla kaymak yedim kahvaltı niyetine, akşam kızla damat bir geldi kurabiyeler, tatlılar, poğaçalar
Bu sabah ekmeksiz kahvaltı yapmak zorunda kaldım
Çünkü fırsatın vardı şimdi hamburgeri çatal bıçakla yiyem insanların yanından cipsi dondurmays nasıl bancan shshdhdhdhyazın yaptım ya zeytinle dondurma bdgdgdg
biz de seni bebekim53 olsun bari. Maksat grupta kalıp esintisiyle zayıflamak. Seviyorum len hepinizi
Yaptım pek begenmedimTemudan alışveriş yapıyormusunuz hiç.
Etiketlemeyen alsın kiloyu bibiBeni etiketlemeyince yapiyorum