Diyetin Sultanları 😎

Merhaba FallenAngel,
iyiyim teşekkür ederim, siz nasılsınız?
Hala dizlerinizin bağı çözülsün zira ben hala aynı benim, bağlamaya gelince hiç acımam yok😎 access, depresif, hanım, noway iyi bilir😬 hala gülerken ısırıyorum.
Ablacım diyetteyiz ya ısırmak kötü, ısırmak güzel değil canım ablam🥹

Merhaba FallenAngel,
Hala dizlerinizin bağı çözülsün zira ben hala aynı benim, bağlamaya gelince hiç acımam yok😎 access, depresif, hanım, noway iyi bilir😬 hala gülerken ısırıyorum.
Geyikten alıp mapısa tıktın sen beni hiç unuturmuyum o zalımm günü :KK70: :KK70: bak usluyum artık epeydir cezamda yok çok aminnnn

Merhaba FallenAngel,
Bahshshshs diye hep beraber gülerken bir anda ekran gri oluyor banlandınız hadiii gooo diye 🤣 FallenAngel FallenAngel

Vah vah çok üzüldüm Müne abla ince belin ağlıyordur şu an
Şu mesajı gözyaşları içinde okuyorum🥲
yazın yaptım ya zeytinle dondurma bdgdgdg
Höh gerçekten mi😱 miden de mi bozulmuyor, cır cır da mı olmuyorsun🤢
Hanfendi siz 40 kilo değilmiydiniz en son senun derdun ne du 🤣
Lütfen ama 49,6’yım şu an, menopozluyum kaynanayım, menopozlu kaynana göbeği yapmamak için buradayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim🫡

Şu mesajı gözyaşları içinde okuyorum🥲

Höh gerçekten mi😱 miden de mi bozulmuyor, cır cır da mı olmuyorsun🤢

Lütfen ama 49,6’yım şu an, menopozluyum kaynanayım, menopozlu kaynana göbeği yapmamak için buradayım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim🫡
En güzel kaynanam sendemi göbüş var hadi yaaa taş gibin hatunsun yani :nazar::nazar:

Derbeder oluyor insan anında😂
ben en çok yazarken ekran gidince allam bi içimde patlıyo hbvdjbvh:KK57:
Tam böyle kavgaya hazırlanmış 2500 karakter mesaj yazmış oluyosun bi bakıyosun aaa
IMG_9491.jpeg

🤣🤣

Ablacım diyetteyiz ya ısırmak kötü, ısırmak güzel değil canım ablam🥹
Şimdi seni ısırırsam kalorisi düşük olur ama access’i ısırırken 1000 kalori alabilirim, o yüzden dengeleme yapmam lazım, access yanında sen, cemoos yanında depresif gibi gibi🤣

Her üründe öyle değil herhalde
Evet iyiside var ama genel olarak pek kaliteli ürünler beklemeyin burda aynı fiyata kalitelisini ala bilirsiniz vergi falan varya o yüzden diyorum.Ben takılar aldım indirim zamanları baya fiyatlar düşüktu ama begenmedim biraz kullanırsın sonra hemen rengi degişir.Ayakkabı aldık birisi buyuk birisi küçük geldi hemde resimde ki gibi kaliteli gozukmuyordu dandik mal gibiydi.Amma annem için aldığım taban temizleyici manikur aparati iyi çıktı hala kullaniyor.

X