- 18 Mart 2021
- 11.847
- 64.496
-
- Konu Sahibi accessdenied
Mune gitsin yazarım görmesin o, 49 kiloyla diyet topiginde fink atiyo morellerim bozulduCemoos kız kilo milo yazmadan nereye gittin gene
Kendimi o an kullanılmış hissediyorumMutfak dolabına bile erişememek nedir bilmiyorsunuz tabii
Neyse ben buldum yolunu, evin en kısası benim, parmak uçlarımda dikilirken elimi uzatıyorum yetişmiyor alamıyorum diyorum eşim, kızım damat havalara giriyorlar, en güzel ben uzanırım derken her şeyi aldırıyorum üst raflardan
Aynı metodu marketlerde de yapıyorum, gördüğüm en uzun boylu müşteriye ağlamaklı yüz ifadesiyle alamıyorum ki bakışı atıyorum.
kızım look to the tabela diye bişey var kamu arazisi malumMune gitsin yazarım görmesin o, 49 kiloyla diyet topiginde fink atiyo morellerim bozuldu
Geyikten tuttu attı mapısa beni,oysaki ne güzel muhabbet ediyordukkkMune abla bi kere benim gönderime muhteşem attı ve sonra beni banladı bilmem anlatabildim mi
Zayıfları niye aliyosun kızım tabloya,benim ki gizli falan olsun 50 gibi rakamları görünce açarsın kilomukızım look to the tabela diye bişey var kamu arazisi malum
Allah razı olsunmune abla o bakışlara çok alışkınım bir şey denmeden hangisini istiyorsunuz alayım diyorum
Cemosun kilo kısmına spoiler koy mademkızım look to the tabela diye bişey var kamu arazisi malum
Ben artık konulara girmiyorum çünkü hep geyik yapasım geliyorGeyikten tuttu attı mapısa beni,oysaki ne güzel muhabbet ediyordukkk
Olmaz yaaa, boyunu da yazdırmamışsın, topiğin en pigmesi olarak ben bile boy söylüyorumZayıfları niye aliyosun kızım tabloya,benim ki gizli falan olsun 50 gibi rakamları görünce açarsın kilomu
Mune ablacığım her gün markete uğruyorum neden? Sizler için beAllah razı olsunevde neyse de marketlere gıcığım, sanki memlekette herkes 1,70 ve üzeri yanımda tabure mi taşıyayım, taaaa 2 metre yüksekliğe koyuyorlar ürünleri, elimi uzatıyorum zıplıyorum yok olmuyor alamıyorum
Bence de bak bu olurCemosun kilo kısmına spoiler koy madem
biraz kullansak nolur elinize mi yabışırKendimi o an kullanılmış hissediyorum
Boy söylerim o önemli değil herkes biliyo artık da kiloyu söylememOlmaz yaaa, boyunu da yazdırmamışsın, topiğin en pigmesi olarak ben bile boy söylüyorum
Boy kilo litfen
ben başka uzun ürün alıp vileda sopası falan ittiriyorum arada tüm rafı yıkıyorum bdhcbdhsbAllah razı olsunevde neyse de marketlere gıcığım, sanki memlekette herkes 1,70 ve üzeri yanımda tabure mi taşıyayım, taaaa 2 metre yüksekliğe koyuyorlar ürünleri, elimi uzatıyorum zıplıyorum yok olmuyor alamıyorum
1,5’ler insan deel miKendimi o an kullanılmış hissediyorum
Ah bak nasıl Pigme sever bir insan, ressssmen amme hizmeti yapıyor, kısalar size minnettarMune ablacığım her gün markete uğruyorum neden? Sizler için be
Bu yüzden her işi sana kitleseydiler sende hissederdinbiraz kullansak nolur elinize mi yabışır
Ben uzun kimseyi görmezsem maymun gibi rafa tırmanmaya çalışıyorumben başka uzun ğrğn alıp vileda sopası falan ittiriyorum arada tüm rafı yıkıyorum bdhcbdhsb
Gşderken bile toplu katliam yaniiTopluca sürülme vaakası
İncecik kendiside hala diyet diooooVar evet benle aynı boyda olup 10 kilo zayıf olması itibariyle bazı hasetlik çatlamaları yaşadığım doğrudur
Bizde artık çok almayız herhalde pahalıya gerliyorBizde öyle bir sorun yok vergi yani ama ben begenmedigim için sipariş etmiyorum ordan artık. Ama abilerim için ara sıra çanta mikrafon falan etdim iyi geldi onların ki.
Bdv'den gittim geyik yapınca napım yaniBen artık konulara girmiyorum çünkü hep geyik yapasım geliyor
Hemen diyim 52.53 arası boy 1.61Olmaz yaaa, boyunu da yazdırmamışsın, topiğin en pigmesi olarak ben bile boy söylüyorum
Boy kilo litfen
Belki benim derdim de geyik yapmakİncecik kendiside hala diyet dioooo
Bizde artık çok almayız herhalde pahalıya gerliyor
Bdv'den gittim geyik yapınca napım yani
Hemen diyim 52.53 arası boy 1.61
Bunun için varız1,5’ler insan deel mi
Ah bak nasıl Pigme sever bir insan, ressssmen amme hizmeti yapıyor, kısalar size minnettar