Diyetin Sultanları 😎

Mutfak dolabına bile erişememek nedir bilmiyorsunuz tabii 🤣
Neyse ben buldum yolunu, evin en kısası benim, parmak uçlarımda dikilirken elimi uzatıyorum yetişmiyor alamıyorum diyorum eşim, kızım damat havalara giriyorlar, en güzel ben uzanırım derken her şeyi aldırıyorum üst raflardan🤣

Aynı metodu marketlerde de yapıyorum, gördüğüm en uzun boylu müşteriye ağlamaklı yüz ifadesiyle alamıyorum ki bakışı atıyorum.
Kendimi o an kullanılmış hissediyorum :KK12: 🤣

mune abla o bakışlara çok alışkınım bir şey denmeden hangisini istiyorsunuz alayım diyorum🙊😂
Allah razı olsun 🙏 evde neyse de marketlere gıcığım, sanki memlekette herkes 1,70 ve üzeri🤨 yanımda tabure mi taşıyayım, taaaa 2 metre yüksekliğe koyuyorlar ürünleri, elimi uzatıyorum zıplıyorum yok olmuyor alamıyorum 🤣

Allah razı olsun 🙏 evde neyse de marketlere gıcığım, sanki memlekette herkes 1,70 ve üzeri🤨 yanımda tabure mi taşıyayım, taaaa 2 metre yüksekliğe koyuyorlar ürünleri, elimi uzatıyorum zıplıyorum yok olmuyor alamıyorum 🤣
ben başka uzun ürün alıp vileda sopası falan ittiriyorum arada tüm rafı yıkıyorum bdhcbdhsb :KK70: :KK70: :KK70:

Topluca sürülme vaakası :KK53:
Gşderken bile toplu katliam yanii :KK53: :KK53:
Var evet benle aynı boyda olup 10 kilo zayıf olması itibariyle bazı hasetlik çatlamaları yaşadığım doğrudur :KK70:
İncecik kendiside hala diyet dioooo :KK53:
Bizde öyle bir sorun yok vergi yani ama ben begenmedigim için sipariş etmiyorum ordan artık. Ama abilerim için ara sıra çanta mikrafon falan etdim iyi geldi onların ki.
Bizde artık çok almayız herhalde pahalıya gerliyor
Ben artık konulara girmiyorum çünkü hep geyik yapasım geliyor 🥲
Bdv'den gittim geyik yapınca napım yani
Olmaz yaaa, boyunu da yazdırmamışsın, topiğin en pigmesi olarak ben bile boy söylüyorum🤣

Boy kilo litfen🤣
Hemen diyim 52.53 arası boy 1.61 :KK53::KK53:

X